Big Win: blamage Oranje goed voor €8.483,39

Laatste update 28-08-2024

5 min leestijd

Week 26 (EK 2024)

De laatste speelronde in poule C en D kende een hoop verrassingen, waaronder een 2-3 nederlaag van het Nederlands elftal tegen Oostenrijk. Voor deze BetCity-speler was het echter geen verrassing, zo toverde hij €20 om in maar liefst €8.483,39. Ter verduidelijking, deze Grote Speler koos alleen voor 1x2 weddenschappen.

Fourfold

Deze BetCity-speler koos voor een fourfold: Frankrijk - Polen, Nederland - Oostenrijk, Engeland - Slovenië en Denemarken - Servië. Deze geluksvogel koos niet de gebruikelijke winnaars, maar voor verrassende uitslagen. Zo kwam hij op een creatieve manier uit op een fantastische quotering van 424.20.

Nederland - Oostenrijk

Oranje lag op rozen na de eerste twee poulewedstrijden. Polen werd met 1-2 verslagen, terwijl tegen favoriet Frankrijk met 0-0 gelijk werd gespeeld. Het vertrouwen voorafgaand aan de ontmoeting met Oostenrijk was groot, maar niks bleek minder waar. Oostenrijk was feller, gretiger en simpelweg beter dan het Nederlands elftal. Oranje liep constant achter de feiten aan en dat kwam ons duur te staan. De Oostenrijkers wonnen met 2-3 van Nederland en hierdoor eindigden wij niet eerste, maar derde in de poule.

Verrassing na verrassing

De 2-3 overwinning van Oostenrijk op het Nederlands elftal was niet de enige verrassing van 25 juni 2024 op het EK. Frankrijk kwam tegen Polen niet verder dan een 1-1 gelijkspel, waardoor Les Bleus de groepswinst in poule D misliepen. Tot slot waren er ook 2 EK-duels om 21:00: Engeland - Slovenië en Denemarken - Servië. Chapeau voor iedereen die deze wedstrijden heeft uitgezeten, zo werd er in beide duels niet gescoord. En geloof het of niet, deze Grote Speler had dit allemaal verwacht. Een nederlaag van Oranje tegen Oostenrijk en gelijke spelen bij Frankrijk - Polen, Engeland - Slovenië en Denemarken - Servië. Gefeliciteerd namens Team BetCity!

EK 2024

Bij Club BetCity hebben wij voor iedere wedstrijd op het EK 2024 een voorbeschouwing. Voor de laatste poulewedstrijden, maar ook de eerste previews voor de achtste finales staan al voor jou klaar.
promotional image

Altijd als eerste op de hoogte zijn van onze laatste promoties? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!