DuitslandDenemarken

BVB Stadion Dortmund

TeamGSW|G|VDV|DTDSP

1

Duitsland

Duitsland

3

2|1|0

8|2

6

7

2

Zwitserland

Zwitserland

3

1|2|0

5|3

2

5

3

Hongarije

Hongarije

3

1|0|2

2|5

-3

3

4

Schotland

Schotland

3

0|1|2

2|7

-5

1

Opstelling Duitsland - Denemarken

In het sfeervolle Signal Iduna Park in Dortmund bereiden Duitsland en Denemarken zich voor op deze wedstrijd in de achtste finale van het EK. Het gastland zal zijn favorietenrol waar willen maken tegen de Noorderburen, die hopen op een verrassing. 

Bekijk hier onze verwachtingen & wedtips voor Duitsland - Denemarken.

Wedtip Duitsland - Denemarken

Duitsland Recente resultaten

Duitsland's laatste wedstrijd op 23 juni tegen Zwitserland op dit EK eindigde in een 1-1 gelijkspel. Dit resultaat was tegen de verwachtingen in. Niclas Füllkrug's late kopbal zorgde alsnog voor een punt en groepswinst voor het gastland nadat Zwitserland de leiding had genomen. Dit gebeurde ondanks Duitsland's dominantie en een vroeg afgekeurd doelpunt.

Voor dit gelijkspel had Duitsland een prima reeks in het toernooi met een 2-0 overwinning op Hongarije en een indrukwekkende 5-1 zege op Schotland. Deze overwinningen toonden Duitsland's aanvallende kracht. Musiala, Gündogan, Füllkrug, Wirtz en Can vonden allemaal het net, wat hun goede groepsfase onderstreept.

Denemarken Recente resultaten

Denemarken's laatste wedstrijd op het EK op 25 juni eindigde in een doelpuntloos gelijkspel tegen Servië. Dit resultaat was net voldoende om de tweede plaats in groep C veilig te stellen.

Consistentie kan Denemarken niet ontzegd worden door ook de andere 2 groepswedstrijden gelijk te spelen. Zo was er een mooi 1-1 gelijkspel tegen Engeland en een zeer tegenvallend 1-1 gelijkspel tegen Slovenië. Hun aanvallende inspanningen, inclusief doelpunten van Morten Hjulmand en Christian Eriksen, waren lovenswaardig, maar in beide duels niet voldoende voor de winst.

Duitsland - Denemarken Head to Head

In hun laatste ontmoeting op 2 juni 2021 speelden Duitsland en Denemarken met 1-1 gelijk in een vriendschappelijke wedstrijd. In hun laatste 6 H2H-ontmoetingen heeft Denemarken verrassend een lichte voorsprong met 2 overwinningen tegen 1 voor Duitsland, terwijl 3 wedstrijden in een gelijkspel eindigden.

Duitsland - Denemarken Doelpunten

Met Duitsland en Denemarken die een bescheiden aantal doelpunten hebben gemaakt in recente onderlinge wedstrijden, lijkt minder dan 2.5 doelpunten tegen odds van 1.85 een verstandige keuze voor wedders. Historische H2H-ontmoetingen suggereren ook een spannende wedstrijd, met de helft van hun laatste 6 ontmoetingen met minder dan 3 doelpunten. Duitsland scoort dit toernooi echter redelijk makkelijk, dus kan meer dan 2.5 goals tegen 1.94 ook de moeite waard zijn.

Gezien de defensieve kracht van beide teams, lijkt "BTS: Nee" tegen 1.77 de betere weddenschap. Duitsland scoort regelmatig, maar Denemarken heeft niet dezelfde drang naar voren gehad, dus is er een redelijke kans dat Duitsland de 0 houdt in deze wedstrijd in de knock-outfase.

Duitsland - Denemarken Opstellingen

Vermoedelijke opstelling Duitsland: Manuel Neuer, Joshua Kimmich, Antonio Rüdiger, Nico Schlotterbeck, Maximilian Mittelstädt, Robert Andrich, Toni Kroos, Jamal Musiala, Ilkay Gündogan, Florian Wirtz, Kai Havertz.

Vermoedelijke opstelling Denemarken: Kasper Schmeichel, Joachim Andersen, Jannik Vestergaard, Andreas Christensen, Alexander Bah, Joakim Mæhle, Thomas Delaney, Pierre-Emile Højbjerg, Christian Eriksen, Rasmus Højlund, Jonas Wind.

Vlak voor de wedstrijd zullen hieronder de definitieve opstellingen verschijnen.

Duitsland - Denemarken Topscorers

Niclas Füllkrug en Jamal Musiala leiden de aanval van het gastland op dit toernooi met 2 doelpunten. Kai Havertz, Ilkay Gündogan, Emre Can en Florian Wirtz wisten ook te scoren voor Duitsland op dit eindtoernooi in eigen land.

Voor de Denen hebben Christian Eriksen en Morten Hjulmand elk 1 goal gemaakt op dit toernooi. Topspits Rasmus Højlund is er nog niet echt aan te pas gekomen in Duitsland.

Onze promoties
Bekijk alle

type

EEN JAAR GRATIS WEDDEN

type

21 JACKPOT

type

BETCITY SPINNER

type

WEDSTRIJD VAN DE WEEK

Populaire odds