back arrow

WEDTIPS

TsjechiëTurkije

Volksparkstadion Hamburg

Standen
Groep F
TeamGSW|G|VDV|DTDSP

1

Portugal

Portugal

3

2|0|1

5|3

2

6

2

Turkije

Turkije

3

2|0|1

5|5

0

6

3

Georgië

Georgië

3

1|1|1

4|4

0

4

4

Tsjechië

Tsjechië

3

0|1|2

3|5

-2

1

Opstelling Tsjechië - Turkije

In de strijd om een plek in de knock-outfase van het EK treffen Tsjechië en Turkije elkaar. Dit gebeurt in de laatste groepswedstrijd van groep F. Tsjechië, op de derde plaats met 1 punt, hoopt op een overwinning. Daarmee plaatsen ze zich namelijk zeker voor de volgende ronde. Turkije staat een plek hoger met 3 punten en heeft aan een gelijkspel voldoende voor een plek bij de beste 2.

Bekijk hier onze verwachtingen & wedtips voor Tsjechië - Turkije.

Wedtip Tsjechië - Turkije

Tsjechië Recente resultaten

De laatste wedstrijd van Tsjechië op het EK op 22 juni eindigde in een 1-1 gelijkspel tegen Georgië. Ondanks dat ze getipt waren om te winnen en veel grote kansen creëerden konden de Tsjechen slechts een gelijkspel behalen. Patrik Schick's goal zorgde ervoor dat ze deze keer in ieder geval wel een punt pakten.

Voor die tijd leed het Tsjechische team namelijk een nipte 2-1 nederlaag tegen Portugal. Ze hielden lang stand en kwamen zelfs nog op voorsprong, maar late Portugese goals lieten ze puntloos achter. Ze pakten ook een 2-1 overwinning op Noord-Macedonië in een vriendschappelijke wedstrijd. 

Turkije Recente resultaten

In hun meest recente wedstrijd leed Turkije een kansloze 0-3 nederlaag tegen Portugal op het EK op 22 juni. De wedstrijd ging naar Portugal door doelpunten van Bernardo Silva, een eigen doelpunt van Samet Akaydin, en een goal van Bruno Fernandes.

Voor die tijd toonde was Turkije's vorm al niet heel geweldig. Ze pakten nog wel een 3-1 overwinning tegen EK-debutant Georgië, maar ook die zege kwam verrassend moeizaam tot stand. Er was daarvoor nog een nipte 2-1 nederlaag tegen Polen in een vriendschappelijke wedstrijd.

Tsjechië - Turkije Head to Head

In hun laatste ontmoeting op 19 november 2022, wist Turkije met een 2-1 overwinning voorbij Tsjechië te gaan in een vriendschappelijke wedstrijd. In de laatste 9 H2H-ontmoetingen heeft Turkije 5 keer gewonnen, Tsjechië 3 keer, met 1 gelijkspel. Dit maakt Turkije de meer succesvolle zijde in de recente geschiedenis.

Tsjechië - Turkije Doelpunten

De meer dan 2.5 doelpunten tegen odds van 1.77 suggereren een lichte voorkeur voor een wedstrijd met redelijk wat goals, ondanks dat recente ontmoetingen dat niet hadden. Tsjechië's recente vorm en Turkije's en de spanning van deze allesbeslissende groepswedstrijd kunnen wijzen op een terughoudende wedstrijd. Dit maakt de minder dan 2.5 doelpunten tegen 2.02 een interessante optie voor wedders op zoek naar waarde.

BTS wedden presenteert een dilemma, aangezien Tsjechië's defensieve misstappen in H2H-wedstrijden de deur kunnen openen voor Turkije. "BTS: Ja" is 1.64 waard volgens de bookmakers en dat kan gezien de speelstijl van Turkije geen kwaad. Echter, aangezien beide landen niet altijd scoren in hun recente wedstrijden, zou de "BTS: Nee" uitkomst tegen 2.10 interessanter kunnen zijn.

Tsjechië - Turkije Opstellingen

Vermoedelijke opstelling Tsjechië: Jindrich Stanek, Tomas Holes, Robin Hranac, Ladislav Krejci, Vladimir Coufal, Tomas Soucek, Lukas Provod, David Jurasek, Václav Černý, Patrik Schick, Adam Hlozek.

Vermoedelijke opstelling Turkije: Altay Bayindir, Mehmet Zeki Celik, Samet Akaydin, Abdülkerim Bardakcı, Ferdi Kadioglu, Hakan Çalhanoğlu, Kaan Ayhan, Yunus Akgun, Orkun Kökçü, Kerem Akturkoglu, Baris Alper Yilmaz.

Vlak voor de wedstrijd zullen hieronder de definitieve opstellingen verschijnen.

Tsjechië - Turkije Topscorers

Bij Tsjechië maakten sterspeler Patrik Schick en Lukas Provod tot nog toe de doelpunten op dit EK. In beide wedstrijden scoorde de ploeg namelijk 1 keer.

Voor Turkije waren Mert Muldur, Arda Guler en Kerem Akturkoglu 1 keer trefzeker in de wedstrijd tegen Georgië, waarmee ze belangrijk waren voor hun ploeg. Tegen Portugal kwam de ploeg niet tot scoren.

Populaire odds

Beide teams scoren

Nee

1.90

Ja

1.79

Reguliere speeltijd

Tsjechië

2.48

Gelijk

3.30

Turkije

3.00

totaal aantal doelpunten

Minder dan 3.5

1.26

Meer dan 3.5

3.80

advertisement
advertisement
advertisement
Aankomende wedstrijden
Onze promoties
BetCity Millions
BETCITY MILLIONS
Hét EK-spel van deze zomer: BetCity Millions. Win jij €1.000.000?!
Hoogste Odds Toernooi
DAGELIJKS EK TOERNOOI
Doe mee en maak elke speeldag kans op een prijzenpot van €1.000!
EK Profit Boost
25% PROFIT BOOST
Pak 25% extra winst op elke wedstrijd van het EK 2024 en Copa América!
BetCity Spinner
BETCITY SPINNER
Maak iedere dag gratis kans op prijzen bij de BetCity Spinner!
Roulette Toernooi
ROULETTE TOERNOOI
Doe mee aan het Roulette Toernooi en ga voor prijzen tot €1.500!
NIEUW: BETCITY APP
Vanaf nu heb je het beste Sportsbook en het leukste Casino van Nederland in de palm van je hand!