GeorgiëPortugal

Arena AufSchalke

TeamGSW|G|VDV|DTDSP

1

Portugal

Portugal

3

2|0|1

5|3

2

6

2

Turkije

Turkije

3

2|0|1

5|5

0

6

3

Georgië

Georgië

3

1|1|1

4|4

0

4

4

Tsjechië

Tsjechië

3

0|1|2

3|5

-2

1

Opstelling Georgië - Portugal

Georgië staat op de vierde plaats in groep F na 2 wedstrijden. De ploeg heeft echter al verrast door een punt te halen tegen Tsjechië en hoopt op een sterk optreden tegen de groepswinnaar. De Portugezen hebben na 2 zeges de groep namelijk al gewonnen en spelen alleen nog voor de eer, wat kan betekenen dat ze een aantal vaste waarden rust kunnen geven.

Bekijk hier onze verwachtingen & wedtips voor Georgië - Portugal.

Wedtip Georgië - Portugal

Georgië Recente resultaten

In hun laatste wedstrijd op 22 juni 2024, hield Georgië stand in een 1-1 gelijkspel tegen Tsjechië op dit EK in Duitsland. Deze uitslag was onverwacht en ging in tegen de verwachtingen van de bookmakers. oud-Ajacieed Georges Mikautadze scoorde uit een penalty voor Georgië, maar Tsjechië maakte in de tweede helft verdiend gelijk.

Voor die tijd was Georgië zoals verwacht niet zo sterk. Op 18 juni leden ze een 3-1 nederlaag tegen Turkije op het EK, ondanks dat er ook in die wedstrijd een goal was van opnieuw Mikautadze. Er was voor het eindtoernooi op 9 juni ook een overtuigende 1-3 overwinning op Montenegro in een vriendschappelijke wedstrijd.

Portugal Recente resultaten

Portugal's laatste wedstrijd was op 22 juni 2024 tegen Turkije. De wedstrijd op het EK eindigde in een overtuigende 0-3 overwinning. Bernardo Silva en Bruno Fernandes scoorden in deze wedstrijd waarin er ook een knullig eigen doelpunt was van Samet Akaydin. Portugal voldeed aan de verwachtingen van de bookmakers.

Daarvoor boekte Portugal een moeizame 2-1 overwinning op Tsjechië op het toernooi, waardoor de groepswinst al een feit is. Ze struikelden echter in een 1-2 nederlaag tegen Kroatië in een oefenduel, wat een einde maakte aan hun indrukwekkende reeks thuisoverwinningen.

Georgië - Portugal Head to Head

Op 31 mei 2008 won Portugal met 2-0 van Georgië in een vriendschappelijke ontmoeting. Dit was hun enige clash van deze eeuw.

Georgië - Portugal Doelpunten

Met de recente vorm van Georgië en de sterke aanval van Portugal, lijkt een weddenschap op meer dan 2.5 doelpunten tegen odds van 1.55 een logische gok. Echter, gezien Portugal mogelijk niet met zijn sterkste 11 speelt, zou de weddenschap op minder dan 2.5 doelpunten tegen 2.43 wedders kunnen lokken die een matiger duel verwachten. De meer/minder dan 4.5 goals markt is ook interessant, met meer dan 4.5 doelpunten tegen odds van 4.40, terwijl minder dan 4.5 doelpunten tegen 1.20 verwacht wordt door de bookmakers.

Gezien de statistieken van beide teams en het feit dat Portugal misschien niet met zijn sterkste 11 speelt, wordt "BTS: Ja" tegen 1.76 iets meer bevoordeeld dan "BTS: Nee" tegen 1.94. Wedders zouden echter ook kunnen neigen naar de verwachting dat Portugal de 0 houdt. Dit weerspiegelt de voorzichtige benadering die waarschijnlijk is, al maakt het voor Portugal weinig meer uit wat er in deze wedstrijd gebeurt.

Georgië - Portugal Opstellingen

Vermoedelijke opstelling Georgië: Giorgi Mamardashvili, Solomon Kverkveliya, Guram Kashia, Lasha Dvali, Otar Kakabadze, Anzor Mekvabishvili, Giorgi Kochorashvili, Heorhiy Tsitaishvili, Zuriko Davitashvili, Georges Mikautadze, Khvicha Kvaratskhelia.

Vermoedelijke opstelling Portugal: Diogo Costa, João Cancelo, Rúben Dias, Pepe, Nuno Mendes, Vitinha, João Palhinha, Bernardo Silva, Bruno Fernandes, Rafael Leão, Cristiano Ronaldo.

Vlak voor de wedstrijd zullen hieronder de definitieve opstellingen verschijnen.

Georgië - Portugal Topscorers

Georges Mikautadze leidt de aanval van Georgië op dit EK door beide doelpunten voor zijn rekening te nemen. De aanvalsleider is sowieso de belangrijkste duelpuntenmaker, al kan Khvicha Kvaratskhelia ook zijn goals maken.

Voor Portugal zijn er 3 spelers op het scorebord gekomen, al had de ploeg ook geluk met 2 eigen goals in hun voordeel. Bruno Fernandes, Francisco Conceição en Bernardo Silva kwamen op dit toernooi al tot scoren, iets wat Cristiano Ronaldo, ondanks zijn goede spel, nog niet gelukt is.

Onze promoties
Bekijk alle

type

EEN JAAR GRATIS WEDDEN

type

21 JACKPOT

type

BETCITY SPINNER

type

WEDSTRIJD VAN DE WEEK

Populaire odds