back arrow

WEDTIPS

SlowakijeRoemenië

Frankfurt Arena

Standen
Groep E
TeamGSW|G|VDV|DTDSP

1

Roemenië

Roemenië

3

1|1|1

4|3

1

4

2

België

België

3

1|1|1

2|1

1

4

3

Slowakije

Slowakije

3

1|1|1

3|3

0

4

4

Oekraïne

Oekraïne

3

1|1|1

2|4

-2

4

Opstelling Slowakije - Roemenië

In de strijd om een plek in de volgende ronde van het EK treffen Slowakije en Roemenië elkaar in het Deutsche Bank Park. Beide teams hebben na 2 wedstrijden 3 punten en staan daarmee gelijk met de andere rivalen België en Oekraïne. Roemenië heeft een lichte voorsprong met 1 gescoord doelpunt meer.

Bekijk hier onze verwachtingen & wedtips voor Slowakije - Roemenië.

Wedtip Slowakije - Roemenië

Slowakije Recente resultaten

De laatste wedstrijd van Slowakije op het EK vond plaats in de Merkur Spiel-Arena. Het eindigde in een nipte 1-2 nederlaag tegen Oekraïne. Een vroeg doelpunt van Ivan Schranz was niet genoeg. Oekraïne maakte in de tweede helft een comeback. De bookmakers hadden Oekraïne als lichte favorieten getipt.

Voor die tijd genoot Slowakije van een verrassende 0-1 overwinning op België op het EK. Ook behaalden ze een klinkende 4-0 zege op Wales in een vriendschappelijke wedstrijd. De zege over België was bijzonder indrukwekkend en maakt dat de ploeg nog volop in de race is voor de volgende ronde.

Roemenië Recente resultaten

De laatste wedstrijd van Roemenië op 22 juni 2024 eindigde in een 2-0 nederlaag tegen België op het EK in Duitsland. Youri Tielemans en Kevin De Bruyne scoorden voor de thuisploeg. De Roemenen wisten daarmee hun goede prestatie van de eerste wedstrijd geen vervolg te geven.

Daarvoor genoot Roemenië namelijk van een overtuigende 3-0 overwinning op Oekraïne op dit EK en dat was onverwacht. Er was in de voorbereiding nog een doelpuntloos gelijkspel tegen Liechtenstein in een vriendschappelijke wedstrijd.

Slowakije - Roemenië Head to Head

Op 14 augustus 2013 stonden Roemenië en Slowakije voor het laatst tegenover elkaar. Ze speelden met 1-1 gelijk in een vriendschappelijke wedstrijd. In hun 4 ontmoetingen waren er liefst 3 gelijke spelen. Roemenië won de enige andere wedstrijd tussen deze 2 ploegen.

Slowakije - Roemenië Doelpunten

Historisch gezien hebben hun H2H-ontmoetingen gemiddeld 2.25 doelpunten per wedstrijd gehad. De gelijke spelen suggereren ook een spannende ontmoeting. De odds voor "minder dan 2.5 doelpunten" op 1.37 wijzen op een wedstrijd met weinig doelpunten, zeker gezien het feit dat een gelijkspel waarschijnlijk voldoende is voor beide ploegen. Maar met beide teams die recentelijk scoorden, kan "meer dan 2.5 doelpunten" op 3.05 wedders verleiden die denken dat beide ploegen wel volle bak gaan.

Gezien het H2H-record waarin beide teams in de laatste 3 ontmoetingen scoorden, kan de "BTS: Ja" optie interessant zijn. Gezien het belang van de wedstrijd en mogelijke voorzichtigheid, kan "BTS: Nee" ook een logische uitkomst zijn.

Slowakije - Roemenië Opstellingen

Vermoedelijke opstelling Slowakije: Martin Dubravka, Peter Pekarik, Denis Vavro, Milan Skriniar, Dávid Hancko, Juraj Kucka, Stanislav Lobotka, Ondrej Duda, Ivan Schranz, Robert Bozenik, Lukas Haraslin.

Vermoedelijke opstelling Roemenië: Florin Nita, Andrei Ratiu, Radu Dragusin, Andrei Burca, Nicusor Bancu, Marius Marin, Dennis Man, Razvan Marin, Nicolae Stanciu, Valentin Mihaila, Denis Dragus.

Vlak voor de wedstrijd zullen hieronder de definitieve opstellingen verschijnen.

Slowakije - Roemenië Topscorers

Ivan Schranz is cruciaal geweest voor de thuisploeg met 2 goals op dit EK. Middenvelders Ondrej Duda, Juraj Kucka, Laszlo Benes, en Lukas Haraslin hebben in recente wedstrijden voor dit toernooi een doelpunt gemaakt.

Bij de Roemenen zijn de doelpunten gelijk verdeeld. Middenvelders Razvan Marin en Nicolae Stanciu, naast aanvaller Denis Dragus, scoorden tegen Oekraïne en zijn daarmee van groot belang geweest voor de kansen van Roemenië om door te gaan in dit toernooi.

Populaire odds

Beide teams scoren

Ja

2.25

Nee

1.55

Reguliere speeltijd

Roemenië

4.30

Gelijk

2.12

Slowakije

2.95

totaal aantal doelpunten

Meer dan 0.5

1.23

Minder dan 0.5

4.10

advertisement
advertisement
advertisement
Aankomende wedstrijden
Onze promoties
BetCity Millions
BETCITY MILLIONS
Hét EK-spel van deze zomer: BetCity Millions. Win jij €1.000.000?!
Hoogste Odds Toernooi
DAGELIJKS EK TOERNOOI
Doe mee en maak elke speeldag kans op een prijzenpot van €1.000!
EK Profit Boost
25% PROFIT BOOST
Pak 25% extra winst op elke wedstrijd van het EK 2024 en Copa América!
BetCity Spinner
BETCITY SPINNER
Maak iedere dag gratis kans op prijzen bij de BetCity Spinner!
Roulette Toernooi
ROULETTE TOERNOOI
Doe mee aan het Roulette Toernooi en ga voor prijzen tot €1.500!
NIEUW: BETCITY APP
Vanaf nu heb je het beste Sportsbook en het leukste Casino van Nederland in de palm van je hand!