VOORBESCHOUWINGEN & WEDTIPS

HIER LEES JE ALLESWat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
betcity bonussen & promoties
NIEUW: BETCITY APP
Vanaf nu heb je het beste Sportsbook en het leukste Casino van Nederland in de palm van je hand!
GAME OF THE WEEK
Claim een €5 voor onze Wedstrijd van de Week, die altijd bol van de spanning en sensatie staat. Welke wedstrijd is het dit keer?
STRAIGHT UPS
Win extra als het balletje 5 keer op jouw getal valt!
ELK WEEKEND VOOR JOU
Check elke vrijdag voor welk spel je 'm kunt claimen!
ELK WEEKEND VOOR JOU
Check elke vrijdag voor welk spel je ze kunt claimen!
MAANDAG FREE BET
Élke maandag claim je bij ons een €5 Free Bet voor álle sporten in ons Sportsbook. Die laat je toch niet liggen?

Voetbal voorbeschouwingen

Club Wedtips, hét platform voor de voetballiefhebbers. Wekelijks staan er tientallen voetbal voorbeschouwingen voor jou klaar. Champions League, Europa League, Conference League, Eredivisie, Premier League, Bundesliga, La Liga en nog veel meer competities. Dagelijks staan er meerdere voetbal en/of sportweddenschappen voor jou klaar.

Competities

Wekelijks staan er tientallen voorbeschouwingen op jou te wachten. Natuurlijk ligt hierbij vooral de focus op de top-6 competities: de Premier League, Primera División, Serie A, Bundesliga, Eredivisie en de Ligue 1. De Europese competities zijn ook bij ons terug te vinden: de Champions League, Europa League en de Conference League. In de interlandweken stellen wij voor jou de previews van onder meer het Nederlands elftal beschikbaar.

Hoe ziet zo'n voorbeschouwing eruit?

Na een korte inleiding wordt de vorm van beide ploegen uitgebreid besproken. Wist de thuisploeg de laatste wedstrijden te winnen? En verkeren de bezoekers in een dramatische vorm? Dit zijn zeer belangrijke elementen om mee te nemen bij het plaatsen van een weddenschap. Vorm is namelijk cruciaal in het voetbal. Head to Head, een zeer belangrijk onderdeel in de voetballerij. Sommige ploegen liggen je simpelweg niet. Borussia Mönchengladbach is de laatste jaren de angstgegner van Bayern München, terwijl Ajax het in de Eredivisie jaren enorm lastig had met FC Utrecht. Het is belangrijk om deze kennis tot je te nemen, vóórdat je een betje plaatst. De odds worden vervolgens uitgelicht aan de hand van de vorm waarin beide ploegen verkeren. Aan welke kant ligt de value? Populaire weddenschappen als Over/Under doelpunten en Beide Teams Scoren worden uiteraard ook meegenomen. De ranglijst wordt onder de loep genomen en aan beide kanten worden de belangrijkste spelers uitgelicht. Daarnaast worden de topscorers ook nog eens in het zonnetje gezet en wordt er gekeken of deze goalgetters beschikken over interessante quoteringen voor de aankomende wedstrijd. Vervolgens wordt er voor elke wedstrijd één wedtip uitgelicht. Hierover hebben de experts uitgebreid vergaderd en deze wordt vanzelfsprekend met jou gedeeld. Tot slot worden de selecties van beide clubs toegelicht én worden de opstellingen voorafgaand aan de wedstrijd toegevoegd.

Wedtips

De spelers zijn op zoek naar wedtips en wij hebben deze dan ook voor jullie klaar staan. Zoals hierboven werd aangegeven staat er bij elke voorbeschouwing ten minste één weddenschap voor jullie klaar. Met een korte onderbouwing zullen wij de beste odds met jou delen.

Wie maakt deze voorbeschouwingen?

Tegenwoordig heeft BetCity een flink aantal experts onder contract staan. Dagelijks zijn deze personen bezig met het klaarzetten van voorbeschouwingen. Deze experts beschikken over enorm veel kennis én maken gebruik van het internet. Of het nou de Premier League of de Conference League is, wij staan voor jullie klaar.
De vorm van ploegen, topscorers en de potentiële opstelling, alles wordt benoemd. Wij doen namelijk alles om jou van zoveel mogelijk kennis te voorzien. Zoals we altijd zeggen, kennis is macht.
Het blijkt echter altijd een voorspelling. Wedstrijden kunnen raar lopen, denk aan een rode kaart of een ploeg die totaal zijn dag niet heeft. Het laatste nieuws wordt altijd meegenomen bij het schrijven van de voorspellingen.Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+