back arrow

WEDTIPS

OekraïneBelgië

Stuttgart Arena

Standen
Groep E
TeamGSW|G|VDV|DTDSP

1

Roemenië

Roemenië

3

1|1|1

4|3

1

4

2

België

België

3

1|1|1

2|1

1

4

3

Slowakije

Slowakije

3

1|1|1

3|3

0

4

4

Oekraïne

Oekraïne

3

1|1|1

2|4

-2

4

Opstelling Oekraïne - België

In de strijd om een plek in de volgende ronde van het EK treffen Oekraïne en België elkaar in de Merdeces-Benz Arena. Beide teams hebben na 2 gespeelde wedstrijden 3 punten en staan daarmee gelijk met de andere 2 ploegen, Roemenië en Slowakije. België heeft een beter doelsaldo en Oekraïne heeft waarschijnlijk een overwinning nodig om door te kunnen naar de volgende ronde. België heeft aan een gelijkspel waarschijnlijk genoeg.

Bekijk hier onze verwachtingen & wedtips voor Oekraïne - België.

Wedtip Oekraïne - België

Oekraïne Recente resultaten

De meest recente wedstrijd van Oekraïne op 21 juni op het EK eindigde in een 1-2 overwinning op Slowakije. De wedstrijd, gespeeld in de Merkur Spiel-Arena, kende een dramatische comeback. Doelpunten van Mykola Shaparenko en invaller Roman Yaremchuk draaiden Slowakije's vroege voorsprong volledig om.

Voor die tijd leed Oekraïne een 3-0 nederlaag tegen Roemenië in de eerste wedstrijd op dit EK en dat was een grote tegenvaller. Er was ook een overtuigende 0-4 zege op Moldavië in een oefenduel ter voorbereiding op dit toernooi. 

België Recente resultaten

De meest recente wedstrijd van België op 22 juni, 2024, resulteerde in een prima 2-0 overwinning op Roemenië op het EK. Youri Tielemans maakte een vroeg doelpunt en Kevin De Bruyne maakte het laat in de wedstrijd af. De overwinning was in lijn met de verwachtingen van de bookmakers.

Daarvoor kende België tegenvallende resultaten. Ze leden een 0-1 nederlaag tegen Slowakije op het EK, waardoor de ploeg al vroeg dit toernooi in de problemen zit. Er was ook een overtuigende 3-0 zege op Luxemburg in een vriendschappelijke wedstrijd.

Oekraïne - België Head to Head

De ontmoeting tussen Oekraïne en België op dit EK zal hun eerste ontmoeting zijn van deze eeuw.

Oekraïne - België Doelpunten

De odds voor "meer dan 2.5 doelpunten" op 1.67 suggereren een verwachting van doelpunten. Dit sluit aan bij de recente scorende vorm van de teams. Gezien hun defensieve records en het feit dat een belangrijke wedstrijd is die hun voortgang in dit toernooi bepaald, zou "minder dan 2.5 doelpunten" op 2.18 wedders kunnen aantrekken die juist een terughoudende wedstrijd verwachten.

De "BTS: Ja" odds op 1.68 geven licht de voorkeur aan de waarschijnlijkheid dat beide teams het net vinden. Dit weerspiegelt het vermogen van de teams om in recente wedstrijden te scoren. Toch, omdat beide kanten ook veerkracht hebben getoond in de verdediging, zou de "BTS: Nee" optie op 2.05 degenen kunnen aanspreken. Zeker als je denkt dat voorzichtigheid troef wordt in deze cruciale groep E clash op dit EK.

Oekraïne - België Opstellingen

Vermoedelijke opstelling Oekraïne: Anatolii Trubin, Oleksandr Tymchyk, Illia Zabarnyi, Mykola Matviyenko, Oleksandr Zinchenko, Mykola Shaparenko, Volodymyr Brazhko, Andriy Yarmolenko, Georgiy Sudakov, Mykhaylo Mudryk, Artem Dovbyk.

Vermoedelijke opstelling België: Koen Casteels, Wout Faes, Jan Vertonghen, Arthur Theate, Timothy Castagne, Jérémy Doku, Youri Tielemans, Amadou Onana, Leandro Trossard, Kevin De Bruyne, Romelu Lukaku.

Vlak voor de wedstrijd zullen hieronder de definitieve opstellingen verschijnen.

Oekraïne - België Topscorers

De aanval van Oekraïne wordt geleid door de spitsen Roman Yaremchuk en Mykola Sharapenko die op dit EK allebei het net wisten te vinden. 

Voor de bezoekers zijn Youri Tielemans en Kevin De Bruyne belangrijk geweest met hun goals op dit EK. Romelu Lukaku mocht ook al 3 keer juichen op dit EK, maar alle 3 de keren stak de grensrechter en/of VAR daar een stokje voor en werd het doelpunt afgekeurd.

Populaire odds

Beide teams scoren

Nee

1.91

Ja

1.78

Reguliere speeltijd

Oekraïne

5.80

België

1.60

Gelijk

4.10

totaal aantal doelpunten

Meer dan 4.5

5.60

Minder dan 4.5

1.14

advertisement
advertisement
advertisement
Aankomende wedstrijden
Onze promoties
BetCity Millions
BETCITY MILLIONS
Hét EK-spel van deze zomer: BetCity Millions. Win jij €1.000.000?!
Hoogste Odds Toernooi
DAGELIJKS EK TOERNOOI
Doe mee en maak elke speeldag kans op een prijzenpot van €1.000!
EK Profit Boost
25% PROFIT BOOST
Pak 25% extra winst op elke wedstrijd van het EK 2024 en Copa América!
BetCity Spinner
BETCITY SPINNER
Maak iedere dag gratis kans op prijzen bij de BetCity Spinner!
Roulette Toernooi
ROULETTE TOERNOOI
Doe mee aan het Roulette Toernooi en ga voor prijzen tot €1.500!
NIEUW: BETCITY APP
Vanaf nu heb je het beste Sportsbook en het leukste Casino van Nederland in de palm van je hand!