back arrow

SPORT

BetCity Betslip #16: Super Sundayyy!

Laatste update 01-12-2023

5 min leestijd

thumbnail

Wekelijks zal er een betslip voor je klaar staan. Sterker nog, je kan deze rubriek zelfs regelmatig meerdere keren per week verwachten. In dit artikel lichten wij een aantal pareltjes uit als het om value gaat en uiteindelijk komen wij tot een betslip. Ditmaal zijn alle ogen gericht op de volgende duels: Feyenoord - PSV, Tottenham Hotspur - Manchester City & Le Havre - Paris Saint-Germain.

Feyenoord - PSV: Jorbe Vertessen over 0.5 schoten op doel (2.65)

Super Sunday wordt om 12:15 uur afgetrapt door Feyenoord & PSV. Weet Feyenoord de titelstrijd in de eigen Kuip een nieuw elan te geven?
Feyenoord wil zich tegen de Eindhovenaren herstellen van de domper tegen Atlético Madrid. Mede door 2 eigen doelpunten wisten de Madrilenen in Rotterdam met 1-3 te winnen. Hierdoor zien we Feyenoord na de winterstop terug in de UEFA Europa League. PSV is ge-wel-dig begonnen aan het seizoen 2023/24. Na 13 competitiewedstrijden is de ploeg van Peter Bosz nog altijd foutloos in de Eredivisie en afgelopen woensdag werd met een 2-3 overwinning op Sevilla een ticket voor de knock-outfase van de Champions League bemachtigd.
Er was één smetje op deze knappe zege: het uitvallen van Hirving Lozano. De Mexicaan viel namelijk in de eerste helft geblesseerd uit met een hamstringblessure. Oud-Feyenoorder Noa Lang gaat hoogstwaarschijnlijk de clash met zijn oude ploeg niet halen. De verwachting is dan ook dat Yorbe Vertessen naast Luuk de Jong & Johan Bakayoko in aan de aanval zal starten.
De Belg viel uitstekend in tegen Sevilla en was betrokken bij 2 doelpunten. Vertessen beschikt dus over het nodige zelfvertrouwen. Over de laatste 50 wedstrijden gezien schiet de pijlsnelle aanvaller gemiddeld 1.03 per 90 minuten op doel. Een quotering van 2.65 voor één schot tussen de palen is gekkenwerk, ook tegen Feyenoord.

Manchester City - Tottenham Hotspur: +1,5 Asian Handicap: Tottenham Hotspur wint (2.00)

We gaan verder met de zoveelste topper van zondag. In de Premier League ontvangt Manchester City om 17:30 uur Nederlandse tijd in de eigen thuisbasis Tottenham Hotspur. The Citizens zijn bij de bookmakers de torenhoge favoriet, maar de Spurs zijn de laatste jaren de angstgegner van het team van Pep Guardiola.
Na 13 competitiewedstrijden staat Manchester City met 29 punten op de tweede plek. Tottenham Hotspur is op de vijfde plek terug te vinden, maar het verschil bedraagt slechts 3 punten. De Londenaren zullen na een aantal teleurstellende resultaten gebrand zijn om Manchester City opnieuw te verrassen.
‘+1,5 Asian Handicap: Tottenham Hotspur wint’ levert je in het Etihad Stadium 2.00 keer je inzet op. Deze weddenschap is winnend als de bezoekers winnen, gelijkspelen of met maximaal één doelpunt verschil verliezen. In de laatste 3 wedstrijden van Manchester City was deze bet winnend, bij Tottenham Hotspur in 14 van de laatste 15 duels. In liefst 11 van de laatste 13 ontmoetingen tussen Manchester City en Tottenham Hotspur was deze weddenschap goed.

Le Havre - Paris Saint-Germain: Achraf Hakimi over 0.5 schoten op doel (2.65)

Tot slot reizen we af naar Frankrijk. In de Ligue 1 staat de ontmoeting tussen Le Havre en Paris Saint-Germain. Voor de promovendus zal dit de wedstrijd van het seizoen zijn, terwijl de Parijzenaren geen fout mogen maken, want het voelt de hete adem van OGC Nice in de nek.
Een overwinning van Paris Saint-Germain vinden wij niet interessant. Hier staat een quotering van slechts 1.35 op en daarnaast wonnen de bezoekers slechts 2 van de laatste 4 duels. Wij focussen ons in Stade Océane dan ook niet op een 1x2 weddenschap.
Wij voorzien in Le Havre ten minste één schot op doel van Achraf Hakimi. De Marokkaan is sinds zijn komst bij Paris Saint-Germain wat onder de radar gegaan, maar kent in de Franse hoofdstad een uitstekend seizoen. Vooral in aanvallend opzicht is Hakimi belangrijk voor zijn club. In liefst 7 van de laatste 8 competitiewedstrijden wist de rechtspoot op doel te schieten. Daarnaast is Hakimi verantwoordelijk voor de vrije trappen. De quotering voor één doelpoging tussen de palen? 2.65 (!).

Betslip

Als we alles onder elkaar zetten komen we op de volgende selecties uit:
  • Jorbe Vertessen over 0.5 schoten op doel (2.65)
  • +1,5 Asian Handicap: Tottenham Hotspur wint (2.00)
  • Achraf Hakimi over 0.5 schoten op doel (2.65)
Dit brengt de odds van deze betslip in totaal op 14.04!
Betcity Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van onze laatste promoties? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!