back arrow

SPORT

VOETBAL

Search icon

Datum (nieuw - oud)

1
2
3

...

14
thumbnail

5 min leestijd

Hoe oud is Kenneth Taylor?

Kenneth Taylor is één van de belangrijkste spelers in de selectie van Ajax. De jonge middenvelder neemt ondanks zijn leeftijd al een karrevracht aan ervaring met zich mee. Taylor speelde al meer dan 80 wedstrijden in het eerste elftal van Ajax en schreef al meerdere interlands op zijn naam in het Nederlands elftal.

5 min leestijd

thumbnail

3 min leestijd

Waar is de Conference League finale 2025?

De finale van de Conference League zal op woensdag 28 mei 2025 worden gespeeld. De twee overgebleven clubs in het derde Europese toernooi mogen een gooi doen naar de titel. De eerste kwalificatiewedstrijden werden al begin juli 2024 afgewerkt. De voetbalclubs hebben dan ook een lange weg afgelegd richting de Conference League finale. Ontdek hieronder meer informatie over de finale van het Europese voetbaltoernooi:

3 min leestijd

thumbnail

3 min leestijd

Hoeveel voorrondes moet Ajax overleven in de Europa League?

Ajax eindigde in het seizoen 2023/2024 op de 5e plaats in de Eredivisie. Ondanks een dramatisch voetbalseizoen wist de club alsnog een Europees ticket in de wacht te slepen. Ajax behaalde een ticket voor de 2e voorronde van de Europa League. Dat betekent automatisch dat het seizoen van Ajax vroeg gaat beginnen. In juli 2024 staat het eerste officiële duel van het seizoen 2024/2025 alweer op het programma.

3 min leestijd

thumbnail

5 min leestijd

Deze landen verloren een EK Finale

Iedere voetballer droomt van een finale op het allerhoogste niveau! Sommige gelukkige spelers mogen aantreden in een EK Finale, zoals de voetballers van Spanje en Engeland aankomend weekend gaan ervaren. Het is blijft wel een finale. Slechts één van de twee ploegen stapt als Europees Kampioen van het veld, terwijl de andere ploeg met lege handen komt te staan. Bekijk welke landen wel eens een droom in duigen zagen vallen en een EK Finale verloren!

5 min leestijd

thumbnail

5 min leestijd

Hoe laat speelt Spanje tegen Engeland?

Het is aankomende zondag tijd voor de allesbeslissende finale op het EK 2024! Het Nederlands elftal greep net naast een plekje in de finale. Een flinke domper, maar toch zal menig voetballiefhebber weer de buis gekluisterd zitten. In de EK finale staan de grootmachten Spanje en Engeland tegenover elkaar. De Spaanse ploeg maakt jacht op zijn 4e EK-titel, terwijl de Engelse nationale voetbalploeg nog altijd wacht op zijn eerste EK overwinning!

5 min leestijd

Johan Cruijff Schaal 2024: PSV - Feyenoord

6 min leestijd

Johan Cruijff Schaal 2024: alles wat je moet weten

Op 4 augustus 2024 is het zover: de strijd om de Johan Cruijff Schaal. PSV en Feyenoord nemen het in het Philips Stadion tegen elkaar op in de eerste officiële wedstrijd van het seizoen, met de eerste prijs van het seizoen als beloning. Wie wint de 33e editie van de Johan Cruijff Schaal? In dit artikel op Club BetCity lees je alles over de Johan Cruijff Schaal 2024.

6 min leestijd

thumbnail

5 min leestijd

In welk stadion speelt Nederland tegen Engeland?

Woensdagavond 10 juli 2024 zit heel Nederland voor de buis gekluisterd! Het Nederlands elftal kan zich namelijk plaatsen voor de EK Finale. Er moet dan wel eerst nog worden gewonnen van de sterke Engelse ploeg. Een kraker van jewelste staat op het programma. Oranje speelt de halve finalewedstrijd tegen Engeland in Dortmund. Het Signal Iduna Park zal het decor vormen voor de halve finale op het Europees Kampioenschap 2024!

5 min leestijd

thumbnail

5 min leestijd

Dit is het schema van de halve finales op het EK 2024

De kwartfinales zijn alweer achter de rug op het Europees Kampioenschap 2024! De voetballiefhebber kon genieten van 4 zinderende wedstrijden op het allerhoogste niveau. In 3 van de 4 kwartfinales viel de beslissing pas na verlenging of zelfs strafschoppen. Enkel het Nederlands elftal wist het karwei binnen reguliere speeltijd te klaren. Nu wachten de spannende halve finales. Bekijk hieronder het schema van de halve finales op het EK 2024:

5 min leestijd

thumbnail

5 min leestijd

Hoe laat speelt Nederland tegen Engeland?

Woensdagavond is het tijd voor de halve finale tussen Nederland en Engeland op het EK 2024! Oranje kan zich tegen alle verwachtingen in gaan plaatsen voor de EK finale, maar krijgt nu wel te maken met een sterke opponent. Echter heeft de Engelse ploeg zijn draai nog niet gevonden en lijken er genoeg kansen te liggen.

5 min leestijd

thumbnail

5 min leestijd

Hoe laat speelt Spanje tegen Frankrijk?

Dinsdag 9 juli gaan wij allemaal eens goed klaar zitten! De eerste halve finale op het EK 2024 staat op het programma. Het is een geweldig affiche en spektakel lijkt gegarandeerd. Het sterke Spanje treft het toch enigszins teleurstellende Frankrijk. Twee grootmachten staan tegenover elkaar en strijden voor een plekje in de EK Finale 2024.

5 min leestijd

thumbnail

5 min leestijd

Hoeveel eigen doelpunten op het EK 2024?

Het is nooit leuk om een doelpunt om de oren te krijgen. Het is al helemaal knullig als het ook nog eens een eigen doelpunt betreft. Het overkomt vrijwel iedere speler wel een keer, maar soms op een wel erg vervelend moment. Het EK 2024 kent opvallend veel eigen doelpunten. De halve finales moeten nog beginnen en de teller staat al op 10 eigen doelpunten. Het is nog geen record, maar er zijn nog wel wat wedstrijden te spelen.

5 min leestijd

thumbnail

5 min leestijd

De 5 voorgaande ontmoetingen tussen Spanje en Duitsland

Vrijdagavond 5 juli 2024 kunnen wij weer gaan genieten van topvoetbal! De eerste twee kwartfinales op het EK 2024 staan dan op het programma. Het gaat om bijzonder aantrekkelijke affiches, waaronder de kraker tussen Spanje en Duitsland. Een van de topfavorieten zal gegarandeerd het strijdtoneel gaan verlaten. De wedstrijd Spanje – Duitsland zal om 18:00 uur worden afgetrapt en het is moeilijk om een favoriet aan te wijzen. Hoogtijd om eens naar de laatste 5 onderlinge ontmoetingen te gaan kijken tussen deze twee landen!

5 min leestijd

1
2
3

...

14