FeyenoordPSV Eindhoven

Wedtips Feyenoord - PSV Eindhoven

In deze prachtige confrontatie voor de KNVB Beker verwelkomt Feyenoord PSV Eindhoven in De Kuip. Deze spannende achtste finale vindt plaats op woensdag 24 januari, met de aftrap om 20:00 uur.

Beide Nederlandse grootmachten hebben de kwartfinales in zicht, waarin AZ de tegenstander zal zijn. In Rotterdam wacht ons tussen deze topploegen ongetwijfeld een mooi affiche.
Bekijk hier onze verwachtingen & wedtips voor Feyenoord - PSV.

De recente vorm van Feyenoord

De recente thuisvorm van Feyenoord is een mix van voorspelbaarheid en gemiste kansen. Op 21 januari behaalden ze een verwachte overwinning tegen Vitesse in de Eredivisie, waarbij de ploeg heel veel kansen miste, maar toch won (1-2).

Daarvoor, op 14 januari, glipte een overwinning tegen NEC in de Kuip door hun vingers na een gelijkspel (2-2). Dilrosun en Giménez scoorden en opnieuw werden er veel kansen gemist. Voor de KNVB Beker op 20 december boekten ze een nette zege op FC Utrecht (2-1).

Speel slimmer wedtips

De recente vorm van PSV Eindhoven

De vorm van PSV Eindhoven is fantastisch, al werden er afgelopen weekend voor het eerst punten verspeeld in de Eredivisie. Hun laatste wedstrijd tegen FC Utrecht op 21 januari 2024 eindigde in een teleurstellend gelijkspel (1-1), waardoor PSV een 36 jaar oud record van de eerste 17 wedstrijden van het seizoen winnend afsluiten slechts kon evenaren.

In de KNVB Beker pakten ze een voorspelbare overwinning op FC Twente. In de competitie versloegen ze Excelsior gemakkelijk, met een hattrick van Luuk de Jong (3-1). Deze laatste uitslag was in lijn met de voorspellingen van de bookmakers. Het weerspiegelt de consistente dominantie van PSV in het Philips Stadion.

Feyenoord - PSV Eindhoven Head to Head

De laatste ontmoeting tussen Feyenoord en PSV Eindhoven was op 3 december 2023. De Eindhovenaren behaalden een nipte 1-2 overwinning in de Eredivisie op de Rotterdammers. In hun laatste 10 onderlinge wedstrijden behaalden beide teams elk 3 zeges. Dit wijst op een nauwgezette rivaliteit.

De recente onderlinge confrontaties waren doelpuntrijke affiches. Ze hadden een gemiddelde van 4.2 goals per wedstrijd over de laatste 5 ontmoetingen. In 4 van die wedstrijden vonden beide teams het net. Deze trend benadrukt de aanvallende kracht en competitieve aard van hun duels. Geen van de teams heeft consistent de overhand in de recente geschiedenis.

Feyenoord - PSV Eindhoven Reguliere speeltijd

Bookmakers maken PSV Eindhoven licht favoriet met odds van 2.48 voor een uitoverwinning. Feyenoord's odds voor een thuiszege zijn 2.65, en een gelijkspel staat op 3.50.

Deze KNVB Beker clash belooft spannend te worden. Feyenoord behaalde 3 overwinningen in hun laatste 5 wedstrijden. PSV speelde hun meest recente wedstrijd gelijk na een lange reeks zeges. H2H-uitslagen tonen een gelijke verdeling. Het kleine voordeel in odds van PSV suggereert dat zij toch nog steeds als de te kloppen ploeg worden gezien.

De HT/FT markt biedt intrigerende odds, vooral voor een thuisoverwinning bij rust en het laatste fluitsignaal (4.35). Voor degenen die minder risico zoeken, is de "draw-no-bet" markt voor Feyenoord op 1.93 aantrekkelijk. Dit biedt een vangnet mocht de wedstrijd in een gelijkspel eindigen. De "dubbele kans" markt kan aantrekkelijk zijn voor voorzichtige wedders. Feyenoord om te winnen of gelijk te spelen staat op 1.50. Dit biedt een aardige kans op rendement, gezien hun recente vorm en thuisvoordeel.

Feyenoord - PSV Eindhoven Meer/minder doelpunten

In de meer dan/minder dan wedmarkt suggereren recente vorm en H2H-statistieken een spannende ontmoeting. De laatste 5 H2H-duels hadden een gemiddelde van 4.2 doelpunten per wedstrijd. In 4 van deze 5 wedstrijden scoorden beide teams. Feyenoord's recente thuiswedstrijden en PSV's uitwedstrijden waren niet bijzonder doelpuntrijk. Dit wijst erop dat een conservatieve aanpak ook mogelijk is.

De odds voor "meer dan 2.5" doelpunten op 1.49 suggereren een verwachting van doelpunten. "Minder dan 2.5" treffers op 2.55 kan wedders verleiden die op zoek zijn naar een wat risicovollere weddenschap. Dit is vooral het geval gezien de tactische aard van een knock-outfase in de KNVB Beker. "Minder dan 4.5" goals op 1.23 is een veilige optie voor degenen die niet veel risico willen nemen, maar denken dat er geen doelpuntenfestijn zal komen.

Feyenoord - PSV Eindhoven Beide teams scoren

In de aanstaande KNVB Beker clash zijn bookmakers in het voordeel van "BTS: Ja" met odds van 1.38. Dit weerspiegelt een trend in recente ontmoetingen tussen Feyenoord en PSV Eindhoven. In 4 van hun laatste 5 wedstrijden scoorden beide teams.

Feyenoord's recente thuiswedstrijden zagen consequent doelpunten voor en tegen. PSV toonde een soortgelijk patroon. Dit wijst op een verdediging aan beide kanten die af en toe goals tegen krijgt. Gezien de aanvallende capaciteiten van beide teams en hun defensieve kwetsbaarheden, lijkt "BTS: Ja" de waarschijnlijkere uitkomst voor wedders in de achtste finale van de KNVB Beker.

Feyenoord - PSV Eindhoven Opstellingen

Arne Slot, coach van Feyenoord, heeft een volledige selectie van talent voor de komende thuiswedstrijd. De selectie omvat een diverse reeks spelers. Onder hen zijn doelmannen Justin Bijlow, Kostas Lamprou, Mikki van Sas, en Timon Wellenreuther. Verdedigers zijn David Hancko, Lutsharel Geertruida, Marcos Lopez, Quilindschy Hartman, Antoni Milambo, en Bart Nieuwkoop. Middenvelders zijn Calvin Stengs, Gernot Trauner, Gjivai Zechiël, Javairo Dilrosun, Luka Ivanusec, Mats Wieffer, Quinten Timber, Thomas Beelen, en Thomas van den Belt. Aanvallers zijn Igor Paixao, Leo Sauer, Ondrej Lingr en topschutter Santiago Giménez. Alireza Jahanbakhsh, Ayase Ueda, Yankuba Minteh en Ramiz Zerrouki zijn er vanwege interlandverplichtingen niet bij.

Het uitteam, onder leiding van coach Peter Bosz, is ook klaar om het veld te betreden met een volledige selectie van spelers. PSV Eindhoven's selectie omvat doelmannen Boy Waterman, Joel Drommel, en Walter Benitez. Verdedigers zijn André Ramalho Silva, Armando Obispo, Fredrik Oppegaard, Jordan Teze, Olivier Boscagli, Patrick van Aanholt, Sergiño Dest, en Shurandy Sambo. Middenvelders zijn Guus Til, Isaac Babadi, Ismael Saibari, Jerdy Schouten, Malik Tillman, Mauro Junior, Noa Lang, Richard Ledezma, en Tygo Land. Aanvallers zijn Hirving Lozano, Johan Bakayoko, Luuk de Jong, Ricardo Pepi, en Yorbe Vertessen. 

Feyenoord - PSV Eindhoven Topscorers

Het thuisteam bereidt zich voor om het veld te betreden. De schijnwerper valt op hun doelpuntenmakers in de KNVB Beker. Calvin Stengs en Igor Paixao hebben beiden gescoord tegen Utrecht in de vorige ronde. Giménez is echter topscorer in de competitie en de doelpunten worden vooral van de Mexicaan verwacht.

Voor de bezoekers scoorden Luuk de Jong, Johan Bakayoko en Yorbe Vertessen tegen FC Twente. Dit wijst op een gedeelde verantwoordelijkheid in de offensieve inspanningen van het team. Hun gebalanceerde aanval kan een aanzienlijke dreiging vormen.

Voorspelling Feyenoord - PSV Eindhoven

Onze promoties
Bekijk alle

type

BETCITY MILLIONS

type

EEN JAAR GRATIS WEDDEN

type

21 JACKPOT

type

BETCITY SPINNER

Populaire odds