back arrow

SPORT

DARTS

Lees hier het allerlaatste nieuws over darts! Wij zorgen dat jij altijd op de hoogte bent!

Search icon

Datum (nieuw - oud)

thumbnail

10 min leestijd

Premier League Darts

De Premier League Darts 2024 belooft opnieuw een spectaculair dartseizoen te worden, waarin 's werelds topdarters strijden om deze prestigieuze titel. Deze dartcompetitie trekt door heel het Verenigd Koninkrijk en Europa, inclusief Rotterdam. Zet je schrap voor een dartfestijn dat je absoluut niet wilt missen!

10 min leestijd

thumbnail

5 min leestijd

Waar kijk je het WK Darts 2024?

Het WK Darts start op vrijdag 15 december 2023 en duurt tot en met 3 januari 2024! De beste dartspelers ter wereld komen bijeen in het Alexandra Palace en strijden voor de felbegeerde wereldtitel. Natuurlijk kan je ook live gaan genieten van darten op het allerhoogste niveau. Alle wedstrijden worden namelijk live uitgezonden en de livestreams zijn gratis beschikbaar bij BetCity!

5 min leestijd

thumbnail

5 min leestijd

9-darter, oche, darteritus en nog meer dartstermen die je moet kennen

Zit je lekker een potje tijdens het WK Darts te kijken, vliegen naast de pijlen ook de termen je om de oren. Een 9-darter? De oche? Wegzetten? Wat betekent dat allemaal? Geen zorgen, wij leggen het uit!

5 min leestijd

thumbnail

1 min leestijd

Speelschema WK Darts 2024

Het speelschema WK Darts 2024 is bekend. In dit artikel vertellen we alles wat je moet weten over het WK Darts 2024, wanneer elke ronde van het PDC WK Darts wordt gespeeld en wanneer bekende spelers zoals Michael van Gerwen, Dirk van Duijvenbode en Gary Anderson in het Alexandra Palace moeten spelen.

1 min leestijd