back arrow

SPORT

WEDGIDSEN

Search icon

Datum (nieuw - oud)

thumbnail

5 min leestijd

De 5 nieuwe sporten op de Olympische Spelen 2028

De Olympische Zomerspelen worden om de vier jaar georganiseerd! Vrijwel iedere editie telt diverse nieuwe sporten. In 2028 vinden de Olympische Spelen plaats in Los Angeles. Het Internationaal Olympisch Comité (IOC) heeft op vrijdag 13 oktober 2023 enkele nieuwe sporten goedgekeurd. In 2028 debuteren cricket, honkbal/softbal, lacrosse, squash en flag football op de Olympische Spelen.

5 min leestijd

thumbnail

5 min leestijd

Wedden op het WK Handbal Vrouwen 2023

Eind 2023 staat er weer een groot sportevenement op het programma. In Zweden, Noorwegen en Denemarken wordt voor de 26e keer in de historie het WK Handbal voor vrouwen georganiseerd. Het toernooi start op 30 november en duurt tot en met 17 december 2023. Vanzelfsprekend is Nederland ook weer van de partij en kan Oranje worden gezien als een outsider voor de wereldtitel. Je kan bij BetCity gaan wedden op alle handbalwedstrijden tijdens het WK 2023 in Scandinavië!

5 min leestijd

thumbnail

3 min leestijd

Wedden op het WK Rugby 2023

Liefhebbers van rugby kunnen zich de komende periode gaan vermaken met topwedstrijden! Het WK Rugby 2023 staat namelijk op het programma. De beste rugbylanden ter wereld strijden van 8 september tot en met 28 oktober tegen elkaar op het wereldkampioenschap rugby. Frankrijk is het gastland en is samen met Nieuw-Zeeland de grote favoriet op de Rugby World Cup 2023! Je kan bij BetCity een weddenschap afsluiten op alle wedstrijden gedurende het prestigieuze toernooi. Gokken op Rugby Union kan zowel pre match als live bij BetCity!

3 min leestijd

thumbnail

10 min leestijd

Livestream Darts bij BetCity

Darts is stiekem één van de populairste sporten in Nederland. De successen van Raymond van Barneveld en Michael van Gerwen hebben de interesse in de dartsport alleen maar doen groeien. Het gehele jaar door kan je genieten van dartwedstrijden op het hoogste niveau, bijvoorbeeld in de PDC! Spelers bij BetCity krijgen de unieke kans om de dartswedstrijden live te bewonderen. De wedstrijden in de PDC Darts en de Modus Icons of Darts Live League komen voorbij in ons aanbod. Bekijk zelf welke dartwedstrijden er nu beschikbaar zijn via een livestream.

10 min leestijd

thumbnail

4 min leestijd

Win VIP tickets voor de Trophy of the Dunes 2023

In augustus 2023 werd de Nederlandse Grand Prix nog georganiseerd op het Circuit Zandvoort. Max Verstappen ging er weer eens met de winst vandoor in Zandvoort. Er is nu plaatsgemaakt voor een ander bijzonder evenement, namelijk de Trophy of the Dunes. Raceliefhebbers kunnen op 16 en 17 september 2023 gaan genieten van enkele geweldige races. De GT-toerwagens strijden tegen elkaar in de Supercar Challenge. Er staan belangrijke punten op het spel en dus ook een betere positie in het algemeen klassement. BetCity biedt de kans om VIP tickets te winnen voor het autoracespektakel in Zandvoort!

4 min leestijd

thumbnail

4 min leestijd

Wedden op de Modus Darts Super Series

In 2020 werd de wereld opgeschrikt door de coronapandemie. Het duurde niet lang voordat alles anders werd en ook de sportwereld zijn deuren nagenoeg moest sluiten. Darttoernooien konden geen doorgang vinden, simpelweg omdat het te gevaarlijk was. In 2020 werd er een nieuw darttoernooi gelanceerd, genaamd de Online Darts Live League. Deelnemende darters speelde mee vanuit huis en via een livestream werden de beelden getoond. Het bleek een groot succes. De Modus Super Series werden gelanceerd en is de opvolger van de Online Darts Live League.

4 min leestijd

thumbnail

4 min leestijd

Wedden op de Vuelta 2023 (Ronde van Spanje)

Wielerliefhebbers zijn nog maar net bijgekomen van het Jumbo-Visma succes tijdens de Tour de France. Desondanks staat de volgende grote meerdaagse wielerwedstrijd alweer op het programma, namelijk de Vuelta 2023. De Ronde van Spanje start op zaterdag 26 augustus en duurt tot en met 17 september 2023. De Vuelta start in Barcelona en eindigt in de Spaanse hoofdstad Madrid. Alle ogen zijn gericht op de winnaar van vorig jaar, de Belgische wielrenner Remco Evenepoel. Echter is Jonas Vingegaard de grootste favoriet!

4 min leestijd

thumbnail

7 min leestijd

Wedgids WK Basketbal 2023: favorieten, wedtips en meer

Net zoals het WK voetbal, vindt het WK basketbal om de vier jaar plaats. Het WK wordt georganiseerd door de FIBA. Dit staat voor 'The International Basketball Federation'. De FIBA heeft er dit jaar voor gekozen om het WK te organiseren in verschillende landen. In deze wedgids vertellen we je alles wat je moet weten over wedden op dit grote evenement.

7 min leestijd