back arrow

WEDTIPS

OostenrijkTurkije

Leipzig Stadium

Standen
Groep D
TeamGSW|G|VDV|DTDSP

1

Oostenrijk

Oostenrijk

3

2|0|1

6|4

2

6

2

Frankrijk

Frankrijk

3

1|2|0

2|1

1

5

3

Nederland

Nederland

3

1|1|1

4|4

0

4

4

Polen

Polen

3

0|1|2

3|6

-3

1

Opstelling Oostenrijk - Turkije

Oostenrijk en Turkije bereiden zich voor op deze wedstrijd in de Red Bull Arena in Leipzig. Ze strijden in de achtste finale van het Europees Kampioenschap voor een plek in de kwartfinale. Voor beide landen lijkt dit een unieke kans om de laatste 8 te halen. 

Bekijk hier onze verwachtingen & wedtips voor Oostenrijk - Turkije.

Wedtip Oostenrijk - Turkije

Oostenrijk Recente resultaten

Oostenrijk's laatste wedstrijd op 25 juni 2024 eindigde in een spannende 2-3 overwinning op Nederland op het EK. Ondanks dat Nederland favoriet was, wist Oostenrijk de verwachtingen te overtreffen. Dit deden ze met doelpunten van Schmid en Sabitzer, naast een eigen doelpunt van Malen.

Daarvoor pakte Oostenrijk een 3-1 overwinning tegen Polen. Ze leden een nipte 0-1 thuisnederlaag tegen Frankrijk, beide op dit EK. De nederlaag tegen Frankrijk maakte een einde aan Oostenrijks reeks doelpunten. De overwinning op Polen benadrukte hun vermogen om de wedstrijd te controleren en kansen te benutten.

Turkije Recente resultaten

In hun meest recente ontmoeting op 26 juni 2024 pakte Turkije een zwaarbevochten 1-2 overwinning tegen Tsjechië op het Europees kampioenschap. Hakan Çalhanoğlu en Cenk Tosun scoorden voor de Turken, waarmee ze de winst diep in blessuretijd veiligstelden.

De vorm van Turkije toonde daarvoor gemengde resultaten; ze leden een zware 0-3 nederlaag tegen Portugal op 22 juni, maar ze hadden zich met een goede 3-1 overwinning tegen Georgië op 18 juni al een goede uitgangspositie verschaft op dit EK. Het team toonde veerkracht door een recente reeks nederlagen te overwinnen.

Oostenrijk - Turkije Head to Head

In hun laatste ontmoeting op 26 maart 2024 versloeg Oostenrijk Turkije met een eclatante 6-1 overwinning in een vriendschappelijke wedstrijd. In de laatste 8 H2H-ontmoetingen heeft Turkije de overhand gehad met 5 overwinningen tegenover 2 van Oostenrijk, met de resterende wedstrijd die in een gelijkspel eindigde.

Oostenrijk - Turkije Doelpunten

Gezien de meer/minder dan wedmarkt, suggereren de odds voor meer dan 2.5 doelpunten op 1.94 een verwachting van doelpunten. Dit sluit aan bij Oostenrijks recente overwinningen en neiging om te scoren. Turkije's wisselende resultaten, met recente wedstrijden met redelijk wat goals, wijzen op potentieel voor doelpunten. De odds voor minder dan 2.5 doelpunten op 1.85 weerspiegelen een close call, maar gezien Oostenrijks sterke vorm, zou meer dan 2.5 doelpunten de meer aantrekkelijke weddenschap voor wedders kunnen zijn. 

De BTS-markt biedt odds van 1.73 voor "Ja" en 1.98 voor "Nee", wat wijst op een lichte voorkeur voor beide teams om het net te vinden. Gezien het scorend vermogen van beide ploegen op dit toernooi lijkt dat de beste optie.

Oostenrijk - Turkije Opstellingen

Vermoedelijke opstelling Oostenrijk: Patrick Pentz, Stefan Posch, Philipp Lienhart, Maximilian Wöber, Alexander Prass, Nicolas Seiwald, Florian Grillitsch, Romano Schmid, Marcel Sabitzer, Patrick Wimmer, Marko Arnautovic.

Vermoedelijke opstelling Turkije: Mert Günok, Mert Muldur, Samet Akaydin, Merih Demiral, Ferdi Kadioglu, Salih Özcan, Ismail Yuksek, Arda Güler, Orkun Kokcü, Kenan Yildiz, Baris Alper Yilmaz.

Vlak voor de wedstrijd zullen hieronder de definitieve opstellingen verschijnen.

Oostenrijk - Turkije Topscorers

Voor Oostenrijk hebben 5 verschillende spelers gescoord op dit toernooi. Tegen Polen waren dat Christoph Baumgartner, Marko Arnautovic en Gernot Trauner. In de wedstrijd tegen Nederland scoorden Schmid en Sabitzer en was er een eigen doelpunt.

Voor Turkije zijn er ook 5 verschillende spelers op het scorebord gekomen. Cenk Tosun, Hakan Çalhanoğlu, Mert Muldur, Arda Güler en Kerem Akturkoglu kwamen allemaal tot scoren op dit toernooi.

Populaire odds

Beide teams scoren

Ja

1.78

Nee

1.92

Reguliere speeltijd

Gelijk

3.30

Turkije

4.30

Oostenrijk

1.98

totaal aantal doelpunten

Minder dan 5.5

1.02

Meer dan 5.5

13.00

advertisement
advertisement
advertisement
Aankomende wedstrijden
Onze promoties
BetCity Millions
BETCITY MILLIONS
Hét EK-spel van deze zomer: BetCity Millions. Win jij €1.000.000?!
Hoogste Odds Toernooi
DAGELIJKS EK TOERNOOI
Doe mee en maak elke speeldag kans op een prijzenpot van €1.000!
EK Profit Boost
25% PROFIT BOOST
Pak 25% extra winst op elke wedstrijd van het EK 2024 en Copa América!
BetCity Spinner
BETCITY SPINNER
Maak iedere dag gratis kans op prijzen bij de BetCity Spinner!
Roulette Toernooi
ROULETTE TOERNOOI
Doe mee aan het Roulette Toernooi en ga voor prijzen tot €1.500!
NIEUW: BETCITY APP
Vanaf nu heb je het beste Sportsbook en het leukste Casino van Nederland in de palm van je hand!