FrankrijkPolen

BVB Stadion Dortmund

TeamGSW|G|VDV|DTDSP

1

Oostenrijk

Oostenrijk

3

2|0|1

6|4

2

6

2

Frankrijk

Frankrijk

3

1|2|0

2|1

1

5

3

Nederland

Nederland

3

1|1|1

4|4

0

4

4

Polen

Polen

3

0|1|2

3|6

-3

1

Opstelling Frankrijk - Polen

Frankrijk staat na de 0-0 tegen Nederland met 4 punten tweede in groep D van dit EK. Het land staat alleen op basis van gescoorde doelpunten achter Oranje. Polen staat puntloos onderaan de poule en is al uitgeschakeld op het Europees Kampioenschap.

Bekijk hier onze verwachtingen & wedtips voor Frankrijk - Polen.

Wedtip Frankrijk - Polen

De recente vorm van Frankrijk

In hun laatste wedstrijd op dit EK op 21 juni eindigde de ontmoeting van Frankrijk met Nederland in een 0-0 gelijkspel. De wedstrijd in het Leipzig Stadion zag beide teams belangrijke kansen missen. Een Nederlands doelpunt van Xavi Simons werd nog controversieel afgekeurd vanwege hinderlijk buitenspel.

Daarvoor pakte Frankrijk een nipte 0-1 overwinning op Oostenrijk op dit EK hetzelfde toernooi, dankzij een eigen doelpunt. Het land is daarom al vrijwel geplaatst voor de volgende ronde. Ze speelden ook doelpuntloos gelijk tegen Canada in een vriendschappelijke wedstrijd voor dit toernooi. 

De recente vorm van Polen

De laatste wedstrijd van Polen op 21 juni 2024 eindigde in een teleurstelling met een 1-3 nederlaag tegen Oostenrijk op het Europees Kampioenschap. Ondanks een gelijkmaker van Krzysztof Piatek, zorgden Baumgartner en Arnautovic voor de overwinning voor de Oostenrijkers.

Daarvoor was de vorm van Polen wisselvallig, met een 1-2 nederlaag tegen Nederland in hun openingswedstrijd op dit EK. Er was ook nog een prima 2-1 overwinning op Turkije in de voorbereiding op dit EK.

Frankrijk - Polen Head to Head

In hun laatste ontmoeting op 4 december 2022 zegevierde Frankrijk met 3-1 tegen Polen op het WK in Qatar. In de afgelopen 4 wedstrijden heeft Frankrijk 3 keer gewonnen, terwijl Polen geen overwinning wist te pakken. 1 wedstrijd eindigde in een gelijkspel.

Frankrijk - Polen Doelpunten

De sterke verdediging van Frankrijk, nog zonder tegendoelpunten op dit EK, doet het veel beter dan de matige achterhoede van Polen, dat al 5 doelpunten tegen kreeg. Met de sterke aanval van Frankrijk en de defensieve problemen van Polen, lijkt meer dan 2.5 doelpunten op 1.63 een aantrekkelijke weddenschap. Minder dan 4.5 doelpunten op 1.18 biedt een veiligere optie, zij het met een lage uitbetaling.

De BTS-markt staat op 2.00 voor 'Ja' en 1.71 voor 'Nee'. Gezien de sterke defensieve statistieken van Frankrijk en de moeite van Polen om te scoren, lijkt 'BTS: Nee' op 1.71 de waarschijnlijkere uitkomst. Als je denkt dat de defensie van Frankrijk deze keer wel op de proef wordt gesteld, dan kan BTS: Ja interessant zijn.

Frankrijk - Polen Opstellingen

Vermoedelijke opstelling Frankrijk: Mike Maignan, Jules Koundé, Dayot Upamecano, William Saliba, Theo Hernández, Ousmane Dembélé, N'Golo Kanté, Adrien Rabiot, Antoine Griezmann, Marcus Thuram, Kylian Mbappé.

Vermoedelijke opstelling Polen: Wojciech Szczesny, Jan Bednarek, Pawel Dawidowicz, Jakub Kiwior, Przemyslaw Frankowski, Nicola Zalewski, Bartosz Slisz, Jakub Piotrowski, Piotr Zielinski, Krzysztof Piatek, Robert Lewandowski.

Vlak voor de wedstrijd zullen hieronder de definitieve opstellingen verschijnen.

Frankrijk - Polen Topscorers

De aanval van Frankrijk staat op dit EK nog droog. Het enige doelpunt van de ploeg was een eigen doelpunt van een Oostenrijkse verdediger. In de voorbereiding waren er 2 spelers die elk 2 keer hebben gescoord: aanvallers Kylian Mbappé en Randal Kolo Muani. Antoine Griezmann en Kingsley Coman hebben ook bijgedragen met elk 1 goal.

Polen heeft wel 2 keer gescoord op dit EK. Krzysztof Piatek en Adam Buksa kwamen tot nog toe op het scorebord. Bij afwezigheid van de niet fitte Robert Lewandowski hebben zij de honneurs waargenomen.

Onze promoties
Bekijk alle

type

BETCITY MILLIONS

type

EEN JAAR GRATIS WEDDEN

type

21 JACKPOT

type

BETCITY SPINNER

Populaire odds