FrankrijkItalië

Parc des Princes

TeamGSW|G|VDV|DTDSP

1

Italië

Italië

2

2|0|0

5|2

3

6

2

Frankrijk

Frankrijk

2

1|0|1

3|3

0

3

3

België

België

2

1|0|1

3|3

0

3

4

Israël

Israël

2

0|0|2

2|5

-3

0

Opstelling Frankrijk - Italië

In de openingsronde van de Nations League treffen 2 voetbalgrootmachten elkaar in het Parc des Princes. Frankrijk en Italië staan aan de start van de competitie tegenover elkaar. Hoewel Italië op het EK ondermaats presteerde, blijft het land een belangrijke voetbalnatie dat op zoek is naar eerherstel.

Bekijk hier onze verwachtingen & wedtips voor Frankrijk - Italië.

Wedtip Frankrijk - Italië

Frankrijk Recente resultaten

In hun laatste wedstrijd op 9 juli 2024 leed Frankrijk een 2-1 nederlaag tegen Spanje in de halve finale van het Europees kampioenschap. Randal Kolo Muani bracht de Fransen op voorsprong. Spanje wist de wedstrijd om te draaien met doelpunten van Lamine Yamal en Dani Olmo. Deze uitslag doorbrak de ongeslagen reeks van Frankrijk van 8 wedstrijden.

De voorgaande 2 wedstrijden resulteerden in een 0-0 gelijkspel tegen Portugal, waarbij Frankrijk uiteindelijk won na strafschoppen. Een nipte 1-0 overwinning tegen België in de achtste finale werd beslist door een laat eigen doelpunt van Jan Vertonghen.

Italië Recente resultaten

Italië's laatste wedstrijd op 29 juni 2024 tegen Zwitserland op het Europees kampioenschap eindigde in een teleurstellende 2-0 nederlaag. Tegen de verwachtingen van de bookmakers in, konden de Italianen geen doelpunt maken. Een schot op de paal van Gianluca Scamacca was de beste poging.

De voorgaande wedstrijden waren eveneens lastig voor Italië. Ze speelden 1-1 gelijk tegen Kroatië en leden een 1-0 nederlaag tegen Spanje. Een laat doelpunt van Riccardo Calafiori was de enige treffer, die ze ten koste van Kroatië nog net toegang verschafte tot de volgende ronde. Deze resultaten tonen een lastig toernooi voor het normaal zo sterke Italiaanse team.

Frankrijk - Italië Head to Head

De laatste confrontatie tussen Frankrijk en Italië vond plaats op 1 juni 2018. Frankrijk won met 3-1 in een vriendschappelijke wedstrijd. In hun laatste 8 onderlinge duels pakte Frankrijk 5 overwinningen, terwijl Italië er 2 won. Frankrijk is dus de meer succesvolle partij in deze ontmoetingen.

Frankrijk - Italië Doelpunten

Met een gemiddelde van meer dan 2.5 doelpunten in de laatste H2H-duels tussen Frankrijk en Italië, lijken de odds voor "meer dan 2.5 doelpunten" op 1.87 aantrekkelijk. Frankrijk heeft recentelijk thuis sterk gepresteerd en Italië heeft moeite met scoren in uitwedstrijden. Dit suggereert dat "minder dan 3.5 doelpunten" op 1.30 ook interessant kan zijn voor wedders.

Gezien de H2H-statistieken waarin beide teams in 7 van de laatste 9 ontmoetingen scoorden, lijkt "BTS: Ja" op 1.84 een goede weddenschap. Echter, met Frankrijk's kracht in eigen huis en Italië's moeite met uitwedstrijden, kan "BTS: Nee" op 1.89 ook een verleidelijke optie zijn voor degenen die een dominantere thuisoverwinning verwachten.

Frankrijk - Italië Opstellingen

Vermoedelijke opstelling Frankrijk: Mike Maignan, Jules Koundé, Dayot Upamecano, William Saliba, Theo Hernández, N'Golo Kanté, Warren Zaïre-Emery, Antoine Griezmann, Ousmane Dembélé, Kylian Mbappé, Bradley Barcola.

Vermoedelijke opstelling Italië: Gianluigi Donnarumma, Giovanni Di Lorenzo, Alessandro Bastoni, Riccardo Calafiori, Federico Dimarco, Davide Frattesi, Nicolò Fagioli, Lorenzo Pellegrini, Giacomo Raspadori, Mateo Retegui, Mattia Zaccagni.

Vlak voor de wedstrijd zullen hieronder de definitieve opstellingen verschijnen.

Frankrijk - Italië Topscorers

Bij de thuisploeg heeft Randal Kolo Muani zich recentelijk belangrijk gemaakt met 3 treffers. Kylian Mbappé en Youssouf Fofana volgen hem op de voet met elk 2 doelpunten. Ousmane Dembélé en Jules Koundé hebben het net ook gevonden.

Voor de bezoekers zijn Mateo Retegui's 2 doelpunten opvallend. Lorenzo Pellegrini, Alessandro Bastoni, Davide Frattesi en Mattia Zaccagni hebben elk eenmaal het net weten te vinden. Dit draagt bij aan een gediversifieerde aanval.

Onze promoties
Bekijk alle

type

EEN JAAR GRATIS WEDDEN

type

21 JACKPOT

type

BETCITY SPINNER

type

WEDSTRIJD VAN DE WEEK

Populaire odds

Beide teams scoren

Ja

2.00

Nee

1.71

Reguliere speeltijd

Gelijk

3.95

Frankrijk

1.60

Italië

5.80

totaal aantal doelpunten

Meer dan 4.5

7.50

Minder dan 4.5

1.07

Aankomende wedstrijden
footbal

Voetbal / UEFA Nations League

Do, 10 okt, 18:45

Israël

Israël

Frankrijk

Frankrijk

Geen odds beschikbaar
footbal

Voetbal / UEFA Nations League

Do, 10 okt, 18:45

Faröer Eilanden

Faröer Eilanden

Armenië

Armenië

Geen odds beschikbaar
footbal

Voetbal / UEFA Nations League

Do, 10 okt, 18:45

Italië

Italië

België

België

Geen odds beschikbaar