back arrow

WEDTIPS

PortugalTsjechië

Leipzig Stadium

Standen
Groep F
TeamGSW|G|VDV|DTDSP

1

Tsjechië

Tsjechië

0

0|0|0

0|0

0

0

1

Georgië

Georgië

0

0|0|0

0|0

0

0

1

Portugal

Portugal

0

0|0|0

0|0

0

0

1

Turkije

Turkije

0

0|0|0

0|0

0

0

Opstelling Portugal - Tsjechië

Met de aftrap van het EK 2024 in zicht, treffen Portugal en Tsjechië elkaar in de Red Bull Arena in Leipzig. Het is hun eerste wedstrijd in groep F met verder Turkije en Georgië. Portugal is één van de favorieten om het toernooi te winnen, terwijl Tsjechië een goede kans maakt de groepsfase te overleven.

Bekijk hier onze verwachtingen & wedtips voor Portugal - Tsjechië.

Wedtip Portugal - Tsjechië

Portugal Recente resultaten

Portugal heeft een uitstekende generale repetitie achter de rug voor het EK 2024. In eigen land werd Ierland met 3-0 aan de kant geschoven. De 39-jarige Cristiano Ronaldo was met 2 treffers de grote man aan de kant van de Portugezen. Wat een fenomeen.

Voorafgaand aan deze klinkende zege ging Portugal echter met 1-2 ten onder tegen Kroatië. Aanvoerder Ronaldo was bij deze nederlaag echter niet van de partij. De Portugezen zijn één van de favorieten voor de EK-titel en willen het eindtoernooi op een positieve manier starten.

Tsjechië Recente resultaten

De Tsjechen wonnen de laatste 5 wedstrijden voor het EK. In deze reeks werden Moldavië (3-0), Noorwegen (1-2), Armenië (2-1), Malta (7-1) en Noord-Macedonië (2-1) verslagen. Kortom, Tsjechië bulkt van het zelfvertrouwen.

Tijdens het laatste Europees Kampioenschap wist Tsjechië hoge ogen te gooien. Het wist te kwartfinale te bereiken, waarin Denemarken uiteindelijk met 1-2 te sterk was. In de achtste finale werd het Nederlands elftal zelfs uitgeschakeld (0-2).

Portugal - Tsjechië Head to Head

In hun laatste ontmoeting op 24 september 2022 won Portugal met 4-0 van Tsjechië in de UEFA Nations League A. Portugal won de 4 onderlinge ontmoetingen tot nu toe, terwijl Tsjechië geen punt wist te pakken. Dit wijst op de duidelijke superioriteit van Portugal in deze confrontaties.

Portugal - Tsjechië Doelpunten

Gezien de recente vorm van Portugal en hun dominantie in onderlinge ontmoetingen, is de meer/minder dan doelpuntenmarkt interessant. De odds voor meer dan 2.5 doelpunten op 1.89 suggereren een gematigde verwachting van doelpunten. Gezien het scorend vermogen van Portugal, kan meer dan 2.5 doelpunten echter een aantrekkelijke weddenschap zijn voor wie een open wedstrijd verwacht.

De BTS-markt is goed in evenwicht met "Ja" op 1.96 en "Nee" op 1.77. Portugal's reeks overwinningen en Tsjechië's scorend vermogen, kunnen wedders naar "Ja" trekken. Echter, Portugal's heeft ook vaak de 0 gehouden in de recente wedstrijden, en dat kan "Nee" even aantrekkelijk maken voor voorzichtige wedders.

Portugal - Tsjechië Opstellingen

Vermoedelijke opstelling Portugal: Diogo Costa, Diogo Dalot, Rúben Dias, Pepe, João Cancelo, Rúben Neves, Vitinha, Bruno Fernandes, Rafael Leão, Cristiano Ronaldo, Diogo Jota.

Vermoedelijke opstelling Tsjechië: Matej Kovar, David Zima, Robin Hranac, Ladislav Krejci, Adam Gabriel, David Jurasek, Tomas Soucek, Michal Sadilek, Antonin Barak, Patrik Schick, Adam Hlozek.

Vlak voor de wedstrijd zullen hieronder de definitieve opstellingen verschijnen.

Portugal - Tsjechië Topscorers

Portugal heeft de inmiddels 39-jarige Cristiano Ronaldo nog steeds in de selectie. In de EK-kwalificatie was hij de topscorer voor Portugal met 10 goals. Ook Bruno Fernandes droeg zijn steentje bij met 6 goals. Bernardo Silva scoorde 3 keer. 

Aan de kant van de bezoekers waren Tomas Soucek en Vaclav Cerny de topscorers in de EK-kwalificatie met 3 goals. Tsjechië moet het dan ook hebben van de collectieve inspanning op dit EK.

Populaire odds

Beide teams scoren

Ja

1.85

Nee

1.83

Reguliere speeltijd

Tsjechië

6.50

Portugal

1.49

Gelijk

4.60

totaal aantal doelpunten

Meer dan 1.5

1.23

Minder dan 1.5

4.10

advertisement
advertisement
advertisement
Aankomende wedstrijden
footbal

Voetbal / EK 2024

Wo, 19 jun, 13:00

Kroatië

Kroatië

Albanië

Albanië

Kroatië

1.52

Gelijk

4.05

Albanië

6.00

footbal

Voetbal / EK 2024

Wo, 19 jun, 16:00

Duitsland

Duitsland

Hongarije

Hongarije

Duitsland

1.33

Gelijk

5.10

Hongarije

8.80

footbal

Voetbal / EK 2024

Wo, 19 jun, 19:00

Schotland

Schotland

Zwitserland

Zwitserland

Schotland

3.60

Gelijk

3.40

Zwitserland

2.00

Onze promoties
BetCity Millions
BETCITY MILLIONS
Hét EK-spel van deze zomer: BetCity Millions. Win jij €1.000.000?!
BetCity Spinner
BETCITY SPINNER
Maak iedere dag gratis kans op prijzen bij de BetCity Spinner!
GAME OF THE WEEK
Claim een €5 voor onze Wedstrijd van de Week, die altijd bol van de spanning en sensatie staat. Welke wedstrijd is het dit keer?
Roulette Toernooi
ROULETTE TOERNOOI
Doe mee aan het Roulette Toernooi en ga voor prijzen tot €1.500!
NIEUW: BETCITY APP
Vanaf nu heb je het beste Sportsbook en het leukste Casino van Nederland in de palm van je hand!