BetCity Shield
thumbnail

Dit was het weekend #3

Laatste update 13-10-2023

5 min leestijd

Ajax, PSV, FC Twente én AZ kwamen dit weekend niet in actie, maar desondanks hebben wij enorm veel te bespreken. Check het hieronder.

Crisis in Utrecht

De doelstelling voor FC Utrecht was voorafgaand aan het seizoen opnieuw duidelijk: de top 4 aanvallen. Maar liefst 13 spelers werden naar de Galgenwaard gehaald en de verwachtingen waren opnieuw torenhoog.
Na de eerste 3 competitiewedstrijden staat FC Utrecht echter nog altijd met lege handen. Sterker nog, de Utrechters wachten in het seizoen 2023/24 nog altijd op het eerste doelpunt. Zowel PSV (2-0), SC Heerenveen (0-2) als PEC Zwolle (1-0) won al van FC Utrecht.
De supporters van FC Utrecht vrezen voor een teleurstellend seizoen. Degraderen de Utrechters zelfs uit de Eredivisie? Dat levert je maar liefst 101.00 keer je inzet op.

Eredivisie speelronde 3

Naast PEC Zwolle - FC Utrecht stonden er dit weekend nog 4 competitiewedstrijden op het programma. Ajax, PSV, FC Twente en AZ kregen dit weekend namelijk vrijaf van de KNVB voor het Europese duel van komende week.
Een ideale kans voor Feyenoord om in te lopen op de concurrenten en de Rotterdammers grepen deze kans met beide handen aan. Almere City werd in de eigen Kuip met 6-1 verslagen.
Santiago Giménez was met 2 treffers de grote man. Samen met Pavlidis (AZ) en Agrafiotis (Excelsior) is de Mexicaan de topscorer van de Eredivisie. Verwacht je dat Giménez de topscorer van Nederland wordt? Dat levert je momenteel 3.00 keer je inzet op.
Overige uitslagen:
  • NEC 3-0 RKC Waalwijk
  • Excelsior 2-2 Fortuna Sittard
  • SC Heerenveen 1-3 Sparta Rotterdam
  • GP Zandvoort

    Vanwege de zware regenval was het een chaotische race op Zandvoort, maar uiteindelijk ging Max Verstappen er opnieuw met de zege vandoor. Voor de Nederlander was dit alweer zijn negende opeenvolgende overwinning op een rij.
    BetCity had voor de GP in eigen land 2 SuperBoosts klaar staan; Max Verstappen wint de race & beide McLaren coureurs eindigen in de top 10. Beide weddenschappen waren - zoals verwacht - dan ook winnend. Wil je ook wedden op de Formule 1? Check dan dit artikel.

    Over de grens

    In de overige top-6 competities kwamen alle ploegen wel in actie. Wij blikken kort terug op een aantal gebeurtenissen.
    Topploegen als Borussia Dortmund (1-1 vs. Bochum), Arsenal (2-2 vs. Fulham) en Juventus (1-1 vs. Bologna) lieten verrassend genoeg punten liggen.
    Met de terugkeer van Kylian Mbappé in de basis won Paris Saint-Germain - mede dankzij 2 treffers van de superster - met 3-1 van RC Lens én de eerste wedstrijd van het seizoen. In de Premier League leek Liverpool met 1-0 ten onder te gaan bij Newcastle United, maar dankzij een dubbelslag van Darwin Núñez wonnen The Reds zeer knap met 10 man op St. James' Park.

    Terugblik betslip

    Voorafgaand aan het weekend tipten wij een quotering van 9.41. Het mocht echter niet zo zijn en deze betslip was helaas niet raak. Komend weekend staan wij echter weer met een nieuw lijstje voor jullie klaar!

    Betcity Academy

    thumbnail

    BetCity Betslip #16: Super Sundayyy!

    Wekelijks zal er een betslip voor je klaar staan. Sterker nog, je kan deze rubriek zelfs regelmatig meerdere keren per week verwachten. In dit artikel lichten wij een aantal pareltjes uit als het om value gaat en uiteindelijk komen wij tot een betslip. Ditmaal zijn alle ogen gericht op de volgende duels: Feyenoord - PSV, Tottenham Hotspur - Manchester City & Le Havre - Paris Saint-Germain.

    5 min leestijd

    thumbnail

    BetCity Betslip #15: Ajax & AZ hopen op een wonder!

    Het concept

    Wekelijks zal er een betslip voor je klaar staan. Sterker nog, je kan deze rubriek zelfs regelmatig meerdere keren per week verwachten. In dit artikel lichten wij een aantal pareltjes uit als het om value gaat en uiteindelijk komen wij tot een betslip. Ditmaal zijn alle ogen gericht op de volgende duels: Marseille - Ajax & AZ - Zrinjski Mostar.

    5 min leestijd

    thumbnail

    Bet Builder Feyenoord - Atlético Madrid: 7.00 keer je inzet!

    Feyenoord - Atlético Madrid staat voor de boeg. Dinsdagavond om 21:00 uur wordt deze kraker in De Kuip afgetrapt. Een do-or-die wedstrijd voor de Rotterdammers. Wij hebben voor jou een Bet Builder klaarstaan, met maar liefst 7.00 keer je inzet.

    5 min leestijd

    thumbnail

    Game of the Week: Multi Wild 8 Player

    Er is weer een nieuwe week aangebroken en dat betekent dat er weer een splinternieuw spel in de schijnwerpers staat bij BetCity! De Game of the Week is een spannende nieuwe gokkast uit de spelcollectie van Stakelogic. Multi Wild 8 Player is een absolute klassieker en zal bij veel spelers het authentieke gevoel van de gokkast opwekken. Natuurlijk kan je de Multi Wild 8 Player gokkast ook spelen op de smartphone of een tablet.

    5 min leestijd