back arrow

CASINO

Game of the Week: Multi Wild 8 Player

Laatste update 27-11-2023

5 min leestijd

thumbnail

Er is weer een nieuwe week aangebroken en dat betekent dat er weer een splinternieuw spel in de schijnwerpers staat bij BetCity! De Game of the Week is een spannende nieuwe gokkast uit de spelcollectie van Stakelogic. Multi Wild 8 Player is een absolute klassieker en zal bij veel spelers het authentieke gevoel van de gokkast opwekken. Natuurlijk kan je de Multi Wild 8 Player gokkast ook spelen op de smartphone of een tablet.

Hoe werkt de Multi Wild 8 Player gokkast?

Multi Wild 8 Player is de absolute ervaring voor liefhebbers van klassieke gokkasten. De look & feel is volledig authentiek, met de kenmerkende symbolen zoals de stukken fruit, de bel en natuurlijk het getal 7. Bij Multi Wild 8 Player kun je maar liefst 10 rollen/reels laten draaien, om kans te maken op enorme prijzen. De inzet begint vanaf €0,20 en bedraagt maximaal €100,00 per spin. Daarnaast kun je nog de Super Stake functie activeren, waarmee je mee extra kansen krijgen om waardevolle winnende combinaties te halen. De inzet wordt dan verdubbeld.

Multi Wild 8 Player Features

  • RTP: 94%
  • Reels: 10x3
  • Winlijnen: 40
  • Wild symbolen: Ja
  • Gratis spins: Nee
  • Extra feature: Super Wheel
  • Jackpot: Ja
  • Maximale uitbetaling: 5.000x

Super Wheel Feature

Tijdens het spelen van Multi Wild 8 Player bestaat de kans dat het Super Wheel wordt geactiveerd. Dit is volledig willekeurig en niet afhankelijk van de uitkomst van de ronde. Je maakt alleen kans op deelname aan het Super Wheel wanneer je het schuifje in deze slot inschakeld en zo de inzet verdubbelt. Deze verdubbeling komt, waar van toepassing, bovenop de verdubbeling voor de Super Stake functie. Als het Super Wheel wordt geactiveerd, schakelt het spel over naar de Live Studio waar een dealer een draai aan het rad geeft. Hier kan een multiplier van 10x tot wel 5000x uit komen. Ook kun je via het Super Wheel bonus games verdienen.

Gratis Multi Wild 8 Player spelen

Liefhebbers van gokkasten krijgen bij BetCity de kans om spellen eerst gratis te oefenen. Dat geldt natuurlijk ook voor de Multi Wild 8 Player gokkast van Stakelogic. Klik op ‘proberen’ en speel met oefengeld. Je kan altijd later nog met echt geld meespelen op de ‘Game of the Week’. De gokkast is ook beschikbaar op de BetCity App. De app is kosteloos beschikbaar voor iOS en Android!
BetCity Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte zijn van onze laatste promoties? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!