back arrow

SPORT

BetCity Betslip #15: Ajax & AZ hopen op een wonder!

Laatste update 30-11-2023

5 min leestijd

thumbnail

Het concept

Wekelijks zal er een betslip voor je klaar staan. Sterker nog, je kan deze rubriek zelfs regelmatig meerdere keren per week verwachten. In dit artikel lichten wij een aantal pareltjes uit als het om value gaat en uiteindelijk komen wij tot een betslip. Ditmaal zijn alle ogen gericht op de volgende duels: Marseille - Ajax & AZ - Zrinjski Mostar.

Succes in Sevilla

Gisteren wisten wij een ongekend succesje te boeken in Sevilla. Onze Bet Builder - van 6.40 keer je inzet - voor Sevilla - PSV was namelijk raak. Check hier nog even deze gruwelijke betslip.

Marseille - Ajax: dubbele kans: Ajax of gelijkspel & Kristian Hlynsson over 0.5 schoten op doel (4.80)

In de vijfde speelronde van de UEFA Europa League gaat Ajax op bezoek bij Marseille. Voor de Amsterdammers is de ontmoeting in Stade Vélodrome een allesalles-of-niets-wedstrijd. Bij een nederlaag is Ajax definitief uitgeschakeld in de UEFA Europa League, terwijl het bij een zege nog altijd kans maakt op de knock-outfase.
Marseille gaat met 8 punten uit 4 duels aan kop in groep B. Desondanks verkeren de Fransen in een mindere vorm. De thuisploeg wist in de Ligue 1 slechts één van de laatste 9 competitiewedstrijden te winnen. Ajax lijkt daarentegen de weg omhoog te hebben ingezet. Slechts één van de laatste 5 duels ging verloren en afgelopen zaterdag werd Vitesse met 5-0 verslagen. Wij verwachten dat de 36-voudig landskampioen in Marseille niet gaat verliezen.
Naast een dubbele kans voorzien wij ten minste één schot tussen de palen van Kristian Hlynsson. De IJslander krijgt de laatste weken positieve kritieken. "Een soort Eriksen-type, ik vind hem een type Kevin de Bruyne. Qua type, ik zeg niet dat hij datzelfde niveau gaat halen", aldus Ronald de Boer bij Ziggo Sport Voetbal. "Ik zag De Bruyne ooit op het Amsterdam toernooi spelen bij Wolfsburg, tja. Dat loopvermogen, heel makkelijk van zestien naar zestien, dat kan hij ook. Het niveau van De Bruyne is maar voor weinigen weggelegd, maar ik zie wel potentie."
In de laatste 7 wedstrijden begon Hlynsson in de basis. In al deze duels wist de 19-jarige middenvelder minimaal één doelpoging tussen de palen te lossen. Tegen ploegen als PSV en Brighton & Hove Albion was deze bet ook winnend.

AZ - Zrinjski Mostar: Vangelis Pavlidis scoort (1.75)

Naast Ajax komt er donderdagavond nog één Nederlandse ploeg in Europa in actie: AZ - Zrinjski Mostar. De Alkmaarders nemen het in de UEFA Conference League op tegen de Bosniërs. Tegen de hekkensluiter van groep B tellen voor AZ alleen de 3 punten.
In de UEFA Conference League krijgt AZ echter veel doelpunten om de oren, zo staat de teller na slechts 4 duels op liefst 10 tegentreffers. Wij durven een zege dan ook niet te tippen en kiezen voor een zekerheidje, mét een hogere quoteringen dan een zege van AZ: Vangelis Pavlidis scoort .
Een doelpunt van de Griek levert je liefst 1.75 keer je inzet op. In de Eredivisie staat de teller dit seizoen na 13 wedstrijden op maar liefst 15 treffers. In 6 van de laatste 7 thuisduels wist Pavlidis het net te vinden. In de UEFA Conference League was de 25-jarige spits al tweemaal trefzeker en wij voorzien tegen Zrinjski Mostar een nieuw hoogtepunt voor Pavlidis.

Betslip

Als we alles onder elkaar zetten komen we op de volgende selecties uit:
  • Dubbele kans: Ajax of gelijkspel & Kristian Hlynsson over 0.5 schoten op doel (4.80)
  • Vangelis Pavlidis scoort (1.75)
Dit brengt de odds van deze betslip in totaal op 8.40!
Betcity Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van onze laatste promoties? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!