back arrow

WEDTIPS

AZ AlkmaarZrinjski Mostar

AFAS Stadion

Standen
Groep E
TeamGSW|G|VDV|DTDSP

1

Aston Villa

Aston Villa

6

4|1|1

12|7

5

13

2

Legia Warschau

Legia Warschau

6

4|0|2

10|6

4

12

3

AZ Alkmaar

AZ Alkmaar

6

2|0|4

7|12

-5

6

4

Zrinjski Mostar

Zrinjski Mostar

6

1|1|4

6|10

-4

4

Wedtips AZ - Zrinjski Mostar

Voor AZ is deze UEFA Conference League thuiswedstrijd tegen Zrinjski Mostar de laatste kans om nog iets van het Europese seizoen te maken. De ploeg speelt komende donderdag om 18:45 uur in het eigen AFAS Stadion tegen de Bosniërs en alleen met een overwinning hebben ze nog een kans op een vervolg in dit toernooi. Bekijk hier onze verwachtingen & wedtips voor AZ - Zrinjski Mostar.

AZ Recente resultaten

AZ liep voor de interlandbreak niet zo lekker, want er werd in Europa met 2-1 van Aston Villa verloren en daarna was ook Feyenoord te sterk, want de Rotterdammers waren met 1-0 te sterk. Na de interlandbreak wist AZ de winning mood weer op te pakken. FC Volendam werd in het AFAS Stadion met 2 vingers in de neus verslagen: 3-0.

Speel Slimmer wedtips

Zrinjski Mostar Recente resultaten

Zrinjski Mostar won de eerste wedstrijd in Europa verrassend van AZ, maar verloor vervolgens de 3 daaropvolgende wedstrijden van Legia en Aston Villa. Toch spelen ze beter dan vooraf verwacht werd en zijn ze geen enkele keer echt weggespeeld. In Alkmaar hopen de Bosniërs opnieuw te stunten tegen AZ.

AZ pakte slechts 3 punten en is daardoor al bijna kansloos voor een vervolg in Europa. Alleen bij een overwinning en een nederlaag van Legia in de andere wedstrijd maken de Alkmaarders nog een kans hun Europese avontuur te verlengen. Zrinjski Mostar pakte alleen tegen AZ nog punten en lijkt al uitgeschakeld voor een vervolg in Europa. De enige mogelijkheid om door te gaan is om zelf alles te winnen en dat Aston Villa beide wedstrijden verliest, wat zo goed als onmogelijk lijkt.

AZ - Zrinjski Mostar Head to head

Eén keer eerder namen AZ en Zrinjski Mostar het tegen elkaar op. De Alkmaarders gingen de rust in met een 0-3 voorsprong, maar gaven de voorsprong in het Stadion pod Bijelim Brijegom op bizarre wijze weg. De tweede helft ging namelijk met 4-0 verslagen en dus was Zrinjski Mostar met 4-3 te sterk voor AZ.

AZ - Zrinjski Mostar Reguliere speeltijd

AZ won 7 van de laatste 10 thuiswedstrijden in alle competities, terwijl ze gelijk speelden in 2 van de wedstrijden (1G). Zrinjski Mostar won 3 van de laatste 10 duels buitenshuis, en verloor er 5 (2G). AZ won 6 van die 7 duels in het AFAS Stadion zonder een doelpunt tegen te krijgen. Een aantal dat de moeite waard is voor een accumulator, afhankelijk van je wedstrategie.

AZ - Zrinjski Mostar Meer/minder doelpunten

In 6 van de laatste 10 wedstrijden van AZ werden er meer dan 2,5 doelpunten gescoord. Ze haalden een gemiddelde van 1.7 goals tijdens deze reeks. Meer dan 2.5 treffers vielen er in 7 van de laatste 10 duels die Zrinjski Mostar speelde. Ze wisten een gemiddelde te scoren van 1.9 doelpunten in deze wedstrijden.

AZ - Zrinjski Mostar Beide teams scoren

De laatste ontmoeting in het UEFA Conference League tussen deze 2 teams was een knotsgekke 4-3. Zrinjski Mostar zag in 3 van de laatste 5 duels Beide Teams Scoren - Ja. AZ beschikt over dezelfde cijfers als de Bosniërs.

AZ Belangrijke spelers

Kijkend naar het aantal doelpunten en assists in UEFA Conference League dit seizoen, zouden spelers van de thuisploeg als Vangelis Pavlidis en Ruben van Bommel beschikbaar moeten zijn voor trainer Pascal Jansen.

Zrinjski Mostar Belangrijke spelers

Wat manager Krunoslav Rendulic betreft, zijn enkele van de meest productieve spelers van Zrinjski Mostar die momenteel beschikbaar zijn voor de wedstrijdselectie Josip Corluka en Aldin Hrvanovic.

AZ - Zrinjski Mostar Topscorers

Vangelis Pavlidis is dé man in vorm voor AZ en in Europa scoorde hij ook al 2 keer. Hij hoopt zijn ploeg in de race te houden met een aantal doelpunten tegen de Bosniërs.

Voorspelling AZ - Zrinjski Mostar

AZ - Zrinjski Mostar Vermoedelijke opstellingen

AZ vermoedelijke opstelling: Ryan; Wolfe, Martins Indi, Bazoer, Sugawara; Clasie, Dantas, De Wit; Poku, Van Bommel, Pavlidis.

Zrinjski Mostar vermoedelijke opstelling: Maric; Corluka, Radic, Jakovlevic, Memija; Ivancic, Balic, Canadija; Cuze, Bilbija, Ticinovic.

Populaire odds

advertisement
advertisement
advertisement
Onze promoties
BetCity Millions
BETCITY MILLIONS
Hét EK-spel van deze zomer: BetCity Millions. Win jij €1.000.000?!
Hoogste Odds Toernooi
DAGELIJKS EK TOERNOOI
Doe mee en maak elke speeldag kans op een prijzenpot van €1.000!
EK Profit Boost
25% EK PROFIT BOOST
Pak 25% extra winst op elke wedstrijd van het EK 2024!
BetCity Spinner
BETCITY SPINNER
Maak iedere dag gratis kans op prijzen bij de BetCity Spinner!
Roulette Toernooi
ROULETTE TOERNOOI
Doe mee aan het Roulette Toernooi en ga voor prijzen tot €1.500!
NIEUW: BETCITY APP
Vanaf nu heb je het beste Sportsbook en het leukste Casino van Nederland in de palm van je hand!