back arrow

SPORT

Bet Builder Sevilla - PSV: cruciale ontmoeting in de CL!

Laatste update 14-03-2024

5 min leestijd

promotional image

Voor PSV wacht woensdagavond in de UEFA Champions League een zeer belangrijke ontmoeting. Mocht het tegen Sevilla een positief resultaat weten te boeken, dan lijkt de kans zeer aannemelijk dat we de ploeg van Peter Bosz ook na de winterstop in het miljardenbal terugzien. De Spanjaarden loeren echter op hun kans tegen de Eindhovenaren. Wij hebben een Bet Builder - met maar liefst 6.40 keer je inzet - voor jou klaargezet.

Voorbeschouwing

Voor de kraker tussen Sevilla en PSV hebben wij ook een voorbeschouwing klaar staan, mét wedtips. Check hier de preview van Sevilla - PSV.

PSV wint (2.55)

De Nederlanders zijn in Sevilla de favoriet voor de overwinning, aldus de bookmakers. Niet meer dan terecht in onze ogen, zo is PSV bezig aan een geweldig seizoen. In de Champions League liggen de bezoekers op schema voor een eventueel vervolg in het miljardenbal, terwijl het in de Eredivisie na 13 (!) duels nog altijd foutloos is.
‘PSV is in de competitie nog niet serieus getest’ is inmiddels ook een argument die de prullenbak in kan. Ajax werd met 5-2 verslagen en afgelopen zaterdag had het geen enkele moeite met FC Twente: 0-3. In de laatste 12 wedstrijden in alle competities bleef PSV ongeslagen en maar liefst 10 van deze duels werden gewonnen.
Sevilla verkeert in een andere fase dan PSV. Slechts één van de laatste 11 duels werd gewonnen en dit was tegen notabane Quintanar de la Orden in de Copa del Rey. In La Liga won het geen van de laatste 7 wedstrijden en het is dan ook op een teleurstellende vijftiende plek terug te vinden, slechts 4 punten boven de degradatiestreep. Daarnaast is het met 2 punten uit 4 duels in groep B van de Champions League de hekkensluiter. Alles wijst er dan ook op dat PSV in Sevilla de 3 punten gaat pakken.

Beide Teams Scoren - Ja (1.66)

Naast een overwinning van PSV verwachten wij in Estadio Ramón Sánchez Pizjuán de nodige doelpunten. Ten minste één doelpunt van zowel Sevilla als PSV levert je 1.66 keer je inzet op.
De Spanjaarden zagen in La Liga in de laatste 6 wedstrijden Beide Teams Scoren - Ja. In de Champions League was deze bet in 3 van de 4 duels winnend. Daarnaast zag Sevilla in 8 van de laatste 9 thuiswedstrijden doelpunten aan beide kanten vallen.
PSV kent in eigen land nauwelijks tegenstand en krijg hier dan ook zelden treffers om de oren. In het miljardenbal zag het echter in 2 van de 4 wedstrijden Beide Teams Scoren - Ja. De eerdere ontmoeting met Sevilla dit kalenderjaar eindigde in een 2-2 gelijkspel. PSV scoorde dit seizoen in 21 van de 22 officiële duels. De thuisploeg in 9 van de laatste 10 wedstrijden.

Hirving Lozano over 0.5 schoten op doel (1.98)

We sluiten de Bet Builder van Sevilla - PSV af met één specifieke speler: Hirving Lozano. De Mexicaan is de laatste weken bij de Eindhovenaren dé man in vorm en wil zich tegen Sevilla op het allerhoogste niveau opnieuw dolgraag laten gelden.
Wij voorzien tegen Sevilla ten minste één doelpoging tussen de palen van Lozano. In de laatste 5 duels wist de rechtspoot minimaal één schot op doel te lossen. In deze reeks kwam de linksbuiten van PSV tegen RC Lens tot 3 doelpogingen tussen de palen en tegen Ajax zelfs tot 4. In deze 5 wedstrijden kwam Lozano tot liefst 24 (!) schoten. De bookmakers verwachten tegen Sevilla van PSV 4 à 5 doelpogingen tussen de palen. Een quotering van 1.98 voor slechts één schot op doel is dan ook gekkenwerk.

Betslip

Als we alles onder elkaar zetten voor Sevilla - PSV komen we op de volgende selecties uit:
  • PSV wint (2.55)
  • Beide Teams Scoren - Ja (1.66)
  • Hirving Lozano over 0.5 schoten op doel (1.98)
Dit brengt de odds van deze betslip in totaal op 6.40!
Betcity Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van onze laatste promoties? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!