SevillaPSV Eindhoven

Ramon Sanchez Pizjuan

TeamGSW|G|VDV|DTDSP

1

Arsenal

Arsenal

6

4|1|1

16|4

12

13

2

PSV Eindhoven

PSV Eindhoven

6

2|3|1

8|10

-2

9

3

Lens

Lens

6

2|2|2

6|11

-5

8

4

Sevilla

Sevilla

6

0|2|4

7|12

-5

2

Wedtips Sevilla - PSV Eindhoven

We hebben de voorlaatste speelronde van de Champions League groepsfase bereikt en deze week is de voor PSV razendbelangrijke uitwedstrijd tegen Sevilla. Komende woensdag om 18:45 uur is het Estadio R. Sanchez Pizjuan het speelveld voor deze ontmoeting in groep B van het miljardenbal. Als de Eindhovenaren een resultaat kunnen neerzetten, komt de volgende ronde een stuk dichterbij.

Sevilla Recente resultaten

Sevilla komt maar niet los. Ook onder de nieuwe trainer wordt er niet gewonnen, want de laatste wedstrijden waren een nederlaag tegen Arsenal (2-0), een gelijkspel tegen stadsrivaal Real Betis (1-1) en een 2-1 verliespartij tegen Sociedad. De laatste winst van Sevilla dateert (behalve een bekerwedstrijd tegen een amateurteam) alweer van september 2023.

Speel Slimmer wedtips

PSV Eindhoven Recente resultaten

PSV Eindhoven blijft in de Eredivisie maar uithalen, zo werd FC Twente afgelopen zaterdag met 0-3 verslagen. Na 13 competitiewedstrijden is de ploeg van Peter Bosz met 39 punten nog altijd foutloos.

In de laatste speelronde in de UEFA Champions League wist PSV de eerste zege van deze Europese-campagne te boeken. Sterker nog, het was de eerste overwinning in het miljardenbal sinds 2015. RC Lens werd in het Phillips Stadion met 1-0 verslagen. De Eindhovenaren hebben plaatsing voor de knock-outfase volledig in eigen hand, maar het kan zich in Sevilla geen misstap veroorloven.

Met slechts 2 punten tot nu toe moet Sevilla het echt beter doen om een eerste zege in de UEFA Champions League bij te kunnen schrijven. Het staat in deze poile echter nog dicht bij elkaar en 2 overwinningen zijn hoogstwaarschijnlijk alsnog voldoende voor de volgende ronde. PSV Eindhoven staat na de overwinning op Lens in groep B op 5 punten. Met een overwinning kunnen ze zich al voor de volgende ronde plaatsen, maar dat gebeurt alleen als ook Arsenal van RC Lens wint. Ook een gelijkspel kan zeer nuttig zijn voor PSV.

Sevilla - PSV Eindhoven Head to head

Driemaal eerder namen PSV en Sevilla het tegen elkaar op. Deze onderlinge balans is volledig in balans. De eerdere ontmoeting in dit seizoen van de UEFA Champions League eindigde in een 2-2 gelijkspel. Ondanks 2 late treffers van de Eindhovenaren had de laatstgenoemde recht op een overwinning.

Sevilla - PSV Eindhoven Reguliere speeltijd

Sevilla pakte slechts 2 keer een overwinning in de laatste 10 thuiswedstrijden in alle competities, terwijl er ook liefst 5 keer gelijk werd gespeeld (3V). PSV Eindhoven won 7 van de laatste 10 duels buitenshuis en verloren in die reeks alleen met ruime cijfers van Arsenal (4-0). Sevilla maakte in slechts 3 van de laatste 10 wedstrijden in het Estadio R. Sanchez Pizjuan het eerste doelpunt. PSV tekende in 6 van de laatste 10 uitduels voor de openingstreffer.

Sevilla - PSV Eindhoven Meer/minder doelpunten

Meer dan 2.5 doelpunten kwam 2 keer voor in de laatste 3 ontmoetingen tussen Sevilla en PSV Eindhoven. Sevilla scoorde 1.67 goals gemiddeld per wedstrijd en PSV Eindhoven maakte gemiddeld 1.34 treffers. In 6 van de laatste 10 duels van Sevilla werden er meer dan 2.5 doelpunten gescoord. Ze haalden een gemiddelde van 1.4 goals tijdens deze reeks. Meer dan 2.5 treffers gebeurde in 7 van de laatste 10 wedstrijden van de bezoekers. Gemiddeld scoorden ze 2.9 keer in deze duels.

Sevilla - PSV Eindhoven Beide teams scoren

Beide Teams Scoren - Ja was eerder dit jaargang een winnende weddenschap tussen Sevilla en PSV. De thuisploeg zag in 8 van de laatste 10 wedstrijden doelpunten aan beide kanten vallen. De Eindhovenaren in slechts één van de laatste 5 officiële duels. Hierin moet gezegd worden dat PSV in de eigen Eredivisie nauwelijks tegenstand krijgt.

Sevilla Belangrijke spelers

Met het oog op de doelpuntenbijdrage in Champions League is het zeker positief voor Diego Alonso om spelers als Ivan Rakitic (2A), Youssef En-Nesyri (1G) en oud-Ajacieden Nemanja Gudelj (2G) en Lucas Ocampos (1G) beschikbaar te hebben voor de komende wedstrijd.

PSV Eindhoven Belangrijke spelers

Voor PSV Eindhoven zijn enkele van de meest effectieve spelers dit seizoen die momenteel beschikbaar zijn voor selectie Joey Veerman (2G & 3A), Jordan Teze (1G & 2A), Ismael Saibari (2G), Malik Tillman (1A), Noa Lang (1A), Johan Bakayoko (1G & 5A) en Luuk de Jong (7G & 2A).

Sevilla - PSV Eindhoven Topscorers

Kijkend naar de markt voor een doelpuntenmaker, lijkt het een goed idee om te kiezen voor Nemanja Gudelj. De centrale verdediger scoorde al 2 keer voor Sevilla in de Champions League. De bezoekers verwachten dat Luuk de Jong opnieuw het net zal vinden, nadat hij deze groepsfase al 2 keer scoorde voor PSV.

Voorspelling Sevilla - PSV Eindhoven

Sevilla - PSV Eindhoven Opstellingen

Sevilla vermoedelijke opstelling: Dmitrovic; Navas, Bade, Ramos, Pedrosa, Soumare, Fernando, Rakitic; Lukebakio, Ocampos, En Nesyri.

PSV Eindhoven vermoedelijke opstelling: Benítez; Teze, Ramalho, Boscagli, Dest; Schouten, Veerman, Til; Bakayoko, Lozano, De Jong.

Onze promoties
Bekijk alle

type

EEN JAAR GRATIS WEDDEN

type

SUPER SPINNER

type

21 JACKPOT

type

WEDSTRIJD VAN DE WEEK

Populaire odds