back arrow

SPORT

Bet Builder Feyenoord - Atlético Madrid: 7.00 keer je inzet!

Laatste update 28-11-2023

5 min leestijd

thumbnail

Feyenoord - Atlético Madrid staat voor de boeg. Dinsdagavond om 21:00 uur wordt deze kraker in De Kuip afgetrapt. Een do-or-die wedstrijd voor de Rotterdammers. Wij hebben voor jou een Bet Builder klaarstaan, met maar liefst 7.00 keer je inzet.

Voorbeschouwing

Voor de kraker tussen Feyenoord & Atlético Madrid hebben wij ook een voorbeschouwing klaar staan, mét wedtips. Check hier de preview van Feyenoord - Atlético Madrid.

Feyenoord wint (2.75)

De Rotterdammers jagen tegen Atlético Madrid op de 3 punten. Na 4 duels in groep E staat de teller voor Feyenoord op 6 punten. Lazio (3-1) en Celtic (2-0) werden in De Kuip verslagen, terwijl buitenshuis beide duels gingen verloren.
Op bezoek bij Atlético Madrid ging Feyenoord ook ten onder (3-2). De Rotterdammers deden zichzelf met deze nederlaag enorm tekort, zo kwam de ploeg van Arne Slot in het Metropolitano Stadium tot maar liefst 18 doelpogingen, waaran 7 tussen de palen. Feyenoord is er dan ook enorm gebrand om een positief resultaat te boeken tegen de Madrilenen.
Feyenoord kende met een 2-4 overwinning op Excelsior een uitstekende generale repetitie. De laatste 3 competitiewedstrijden werden allemaal gewonnen. Atlético Madrid verkeert ook in een goede vorm, maar buitenshuis presteert het echter een stuk minder. Slechts 2 van de laatste 6 uitduels werden dan ook gewonnen (2G & 2V).

Antoine Griezmann over 0.5 schoten op doel (1.68)

Aan de kant van Atlético Madrid is Antoine Griezmann de grote vedette. De Fransman scoort er ook dit seizoen weer op los. In La Liga was de 32-jarige aanvaller al 9 keer trefzeker, terwijl Griezmann in de UEFA Champions League viermaal wist te scoren. Alleen Álvaro Morata (5) en Rasmus Højlund (5) wisten dit seizoen in het miljardenbal vaker het net te vinden.
Wij voorzien in De Kuip ten minste één schot tussen de palen van Griezmann. Dit levert je maar liefst 1.68 keer je inzet op. In 11 van de laatste 12 wedstrijden was deze bet winnend. In zijn laatste 2 interlands wist Griezmann ook op doel te schieten. Deze weddenschap lijkt dan ook een zekerheidje.

Álvaro Morata over 0.5 schoten op doel (1.76)

Morata is het maatje voorin van Griezmann. Memphis Depay is terug van een blessure, maar alles wijst erop dat Diego Simeone tegen Feyenoord opnieuw zal kiezen voor Morata. De laatstgenoemde is namelijk de topscorer van de UEFA Champions League.
In het miljardenbal was Morata al vijfmaal trefzeker. In La Liga staat de teller voor de 31-jarige aanvaller op 7 treffers. In 11 van de laatste 12 wedstrijden wist Morata op doel te schieten. In alle CL-duels dit seizoen (4) was deze bet winnend.

Betslip

Als we alles onder elkaar zetten voor Feyenoord - Atlético Madrid komen we op de volgende selecties uit:
  • Feyenoord wint (2.75)
  • Antoine Griezmann over 0.5 schoten op doel (1.68)
  • Álvaro Morata over 0.5 schoten op doel (1.76)
Dit brengt de odds van deze betslip in totaal op 7.00!
Betcity Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van onze laatste promoties? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!