FeyenoordAtlético Madrid

Stadion Feijenoord

TeamGSW|G|VDV|DTDSP

1

Atlético Madrid

Atlético Madrid

6

4|2|0

17|6

11

14

2

Lazio

Lazio

6

3|1|2

7|7

0

10

3

Feyenoord

Feyenoord

6

2|0|4

9|10

-1

6

4

Celtic

Celtic

6

1|1|4

5|15

-10

4

Wedtips Feyenoord - Atlético Madrid

In de vijfde speelronde van de UEFA Champions League ontvangt Feyenoord in de eigen thuisbasis Atlético Madrid. De Spanjaarden verzekeren zich bij een overwinning in De Kuip van een ticket voor de knock-outfase van het miljardenbal. De Rotterdammers hebben een zege nodig ten koste van de Madrilenen om uitzicht te houden op de volgende ronde. Bekijk hier onze verwachtingen & wedtips voor Feyenoord - Atlético Madrid.

Feyenoord Recente resultaten

Feyenoord kende afgelopen zaterdag een goede generale repetitie voor de clash met Atlético Madrid. Stadsgenoot Excelsior werd namelijk met 2-4 verslagen en zo maakte Feyenoord geen fout voorafgaand aan de kraker van komend weekend tegen PSV. Desondanks blijft de achterstand op de Eindhovenaren maar liefst 7 punten.

Santiago Giménez was met 3 treffers in Kralingen de grote man. De Mexicaan had er echter een stuk meer kunnen maken. De laatste 3 competitiewedstrijden werden allemaal gewonnen en zo lijkt Feyenoord klaar voor de clash met Atlético Madrid.

Speel Slimmer wedtips

Atlético Madrid Recente resultaten

Atlético Madrid kende afgelopen zaterdag ook een generale repetitie die 3 punten opleverde. Mallorca werd in het eigen Metropolitano Stadium met 1-0 verslagen. Na 64 minuten tekende Antoine Griezmann voor de enige treffer van de wedstrijd.

Dankzij deze overwinning blijft Atlético Madrid in het spoor van Girona en Real Madrid. In Groep E van de UEFA Champions League beschikken de Spanjaarden ook over uitstekende papieren. Een zege in De Kuip is voldoende voor een ticket van de knock-outfase.

Feyenoord - Atlético Madrid Head to head

Tweemaal eerder namen Feyenoord en Atlético Madrid het tegen elkaar op. Tijdens een 'vriendschappelijke ontmoeting' in De Kuip werden de Spanjaarden door de Rotterdammers met 2-1 verslagen. Bijna 2 maanden geleden namen Feyenoord en Atlético Madrid het tegen elkaar op in de UEFA Champions League. De Rotterdammers waren in Spanje de betere partij, maar gingen met 3-2 ten onder.

Feyenoord - Atlético Madrid Reguliere speeltijd

Feyenoord verkeert in De Kuip in bloedvorm, met winst in 8 van de laatste 10 thuiswedstrijden in alle competities. Ze verloren slechts één duel in deze reeks. Atlético Madrid won 5 van de laatste 10 uitwedstrijden en speelde er 3 gelijk, waaronder de 2 wedstrijden in het miljardenbal. Daarnaast gingen er ook 2 duels verloren. Feyenoord pakte 3 overwinningen zonder een doelpunt tegen te krijgen in de laatste 10 wedstrijden in het eigen stadion.

Feyenoord - Atlético Madrid Meer/minder doelpunten

In de laatste ontmoeting in Madrid werd het tegen de verhouding in 3-2 voor de thuisploeg. Feyenoord was in die wedstrijd beter dan de tegenstander, maar de Madrilenen waren dodelijk efficiënt. In 7 van de laatste 10 wedstrijden van Feyenoord werden er meer dan 2,5 doelpunten gescoord. Ze haalden een gemiddelde van 2.2 treffers tijdens deze reeks. In 9 van de laatste 10 duels van Atlético Madrid werden er meer dan 2,5 goals gescoord. Ze wisten een gemiddelde van 2.6 doelpunten te scoren in deze wedstrijden.

Feyenoord - Atlético Madrid Beide teams scoren

De laatste ontmoeting in de UEFA Champions League tussen 2 teams was een knaller van een wedstrijd (3-2). Staat ons opnieuw een doelpuntenfestijn te wachten op dinsdag?

Feyenoord Belangrijke spelers

Rekening houdend met de doelpuntenproductiviteit van dit seizoen in Champions League, zou Arne Slot moeten kunnen beschikken over spelers als David Hancko (1G), Calvin Stengs (1G & 1A), Luka Ivanusec (3G), Mats Wieffer (1A), Quinten Timber (0+1), Ramiz Zerrouki (1G), Alireza Jahanbakhsh (1G) en Santiago Giménez (2G) voor de komende wedstrijd.

Atlético Madrid Belangrijke spelers

Enkele van de meest productieve spelers van Atlético Madrid die op dit moment beschikbaar zijn voor Diego Simeone zijn Jose Gimenez (1A), Nahuel Molina (2A), Marcos Llorente (1A), Pablo Barrios (1G), Saul Niguez (1G, Alvaro Morata (5G & 1A), Antoine Griezmann (4G) en Samuel Dias Lino (1G & 2A).

Feyenoord - Atlético Madrid Topscorers

Het is een geweldig seizoen voor Santiago Giménez, die al 16 doelpunten op zijn naam heeft staan dit seizoen. De Mexicaan gaf na afloop van zijn hattrick tegen Excelsior (2-4) een opvallende verklaring voor zijn fitheid. 'Ik zwem veel, dat houdt me fris', aldus de topscorer van Feyenoord. De linkspoot zal zich tegen Atlético Madrid opnieuw dolgraag op het hoogste podium willen laten gelden.

Voorspelling Feyenoord - Atlético Madrid

Feyenoord - Atlético Madrid Vermoedelijke opstellingen

Feyenoord vermoedelijke opstelling: Bijlow; Geertruida, Trauner, Hancko, Hartman; Wieffer, Zerrouki, Timber; Stengs, Giménez, Paixão

Atlético Madrid vermoedelijke opstelling: Oblak; Limo, Hermoso, Witsel, Giménez, Molina; Koke, De Paul; Correa, Mortata, Griezmann.

Onze promoties
Bekijk alle

type

EEN JAAR GRATIS WEDDEN

type

SUPER SPINNER

type

21 JACKPOT

type

WEDSTRIJD VAN DE WEEK

Populaire odds