back arrow

SPORT

Hoogste Odds: de winnaars

Laatste update 02-07-2024

7 min leestijd

promotional image

Het EK is begonnen en dat betekent ook dat er veel liefhebbers zijn die mooie weddenschappen plaatsen. Dagelijks kan je bij BetCity nog een extra prijs winnen, simpelweg door een fraaie weddenschap te winnen. Sommige geluksvogels wisten de Hoogste Odds promotie al te winnen, bekijk hieronder de winnende weddenschappen.

Exacte uitslagen op het EK 2024: 77.63

Maandagavond stonden er weer bijzonder spannende duels op het programma! In de achtste finales op het EK 2024 wisten Frankrijk en Portugal de kwartfinales te bereiken. Beide teams hadden veel moeite om tot scoren te komen, maar mochten uiteindelijk opgelucht ademhalen. Een BetCity-speler wist de correcte uitslagen te voorspellen van Frankrijk – België en Portugal – Slovenië. De Franse ploeg won met 1-0, dankzij een eigen doelpunt van Jan Vertonghen. Portugal en Slovenen speelde doelpuntloos gelijk en strafschoppen moesten de beslissing brengen. De Portugezen wonnen de penaltyreeks met 3-0. De speler won met zijn gewaagde combi-weddenschap een prijs van maar liefst 77.63x de inzet!
promotional image

Correcte uitslagen op het EK en de Copa América: 690.2

Heel soms weet een speler een echte klapper te maken met sportweddenschappen! De winnaar van de Hoogste Odds promotie van afgelopen zaterdag, wist dat kunststukje op de zondag te herhalen. Dezelfde speler wist wederom drie uitslagen correct te voorspellen en mocht opnieuw een mooie prijs in ontvangst nemen. De Grote Speler voorspelde de correcte uitstand van twee EK wedstrijden, plus een kraker op de Copa América! De speler wist juist te voorspellen dat Engeland en Slowakije elkaar in evenwicht wisten te houden na reguliere speeltijd (1-1). De late omhaal van Jude Bellingham kwam als geroepen. Daarnaast wist Spanje met 4-1 te winnen van de Georgische voetbalploeg. En in de nachtelijke uurtjes won Argentinië zonder Messi met 2-0 van Peru. Dat leverde de speler een prijs op van 690.2x de inzet!
promotional image

Drie indrukwekkende overwinningen op de eindtoernooien: 682.5

Zaterdagavond werden er diverse topwedstrijden afgewerkt op internationaal niveau. De aandacht ging uit naar de eerste knock-outwedstrijden op het EK 2024, maar ook de groepswedstrijden op de Copa América. Zwitserland wist te stunten tegen de Italianen, terwijl Duitsland een zakelijke overwinning boekte op Denemarken. In de late uurtjes wonnen de Colombianen eenvoudig van de Costa Ricanen. De BetCity-speler wist de correcte uitslag te voorspellen van de drietal interlands. Zwitserland won opvallend gemakkelijk met 2-0 van Italië. Duitsland won eveneens met 2-0 van Denemarken en faalde om vaker tot scoren te komen. Als klap op de vuurpijl voorspelde de speler ook correct dat Colombia met 3-0 zou winnen van Costa Rica. Dat leverde de Grote Speler een prijs op van 682.5x de inzet!
promotional image

Turks succes en gelijke spelen op het EK 2024: 157.3

Afgelopen woensdagavond wist een BetCity-speler weer een gigantische odd te pakken! Ditmaal wist een speler twee correcte uitslagen te voorspellen, plus een overwinning van Turkije op Tsjechië. Dat leverde de geluksvogel een prachtige prijs op van 157.3x de inzet. Daarnaast mocht de speler de 1e prijs in ontvangst nemen van het dagelijkse EK toernooi! Natuurlijk had de speler wel het nodige geluk. Aan het begin van de avond speelde Slowakije met 1-1 gelijk tegen de Roemenen. Vervolgens eindigde de confrontatie tussen Oekraïne en België in een doelpuntloos gelijkspel. De Turken wisten pas op het allerlaatste moment de winst te grijpen tegen Tsjechië. De invaller Cenk Tosun schoot zijn land in de 94e minuut op een 1-2 voorsprong!
promotional image

Doelpuntloze EK-avond: 119.00

De meeste Nederlandse voetballiefhebbers hadden op de dinsdagvond weinig te genieten. Nadat Oranje op pijnlijke wijze met 2-3 onderuit ging tegen Oostenrijk, wachtte er nog een tweetal avondwedstrijden op het Europees Kampioenschap. Slovenië stond tegenover Engeland, terwijl Denemarken het opnam tegen Servië. Beide EK-avondwedstrijden eindigde in een 0-0 gelijkspel! Weinig tot geen spektakel, maar dat kwam niet als een verrassing voor één BetCity-speler. De speler besloot een combi-weddenschap te plaatsen op een 0-0 eindstand bij beide duels. Dat leverde de speler een prijs van maar liefst 119x de inzet op en een 1e plaats in het dagelijkse EK toernooi.
promotional image

Gewaagde tennisvoorspellingen en een correcte EK uitslag: 200.6

Gisteren was het opnieuw raak voor een BetCity-speler! De wedder besloot een vijfvoudige weddenschap te plaatsen op een viertal tenniswedstrijden en de EK wedstrijd tussen Albanië en Spanje. Dat leverde de speler een prijs op van 200,6x de inzet. De Grote Speler speelde mee met een inzet van €1,00 en won een bedrag van €200,63. Allereerst voorspelde de speler dat Marcos Giron wist te winnen van Francisco Cerundolo, maar ook dat Harriet Dart de winst zou pakken tegen Marie Bouzkova. Daar bleef het niet bij, want ook de correcte leguitslagen in de wedstrijden Jaume Munar – Sebastian Ofner (15 – W) en Shang Juncheng – Tomas Martin Etcheverry (15 – W) klopte als een bus. Enkel de EK wedstrijd tussen Albanië en Spanje moest in 0-1 eindigen. Ferran Torres scoorde het enige doelpunt in de wedstrijd en schoot de speler naar een mooie winst!
promotional image

Correcte EK uitslagen en een Spaanse kraker: 139.7

Afgelopen zondagavond was het weer genieten op het EK voetbal! Dat was zeker het geval voor een BetCity-speler in het specifiek. De speler besloot een gewaagde combi-weddenschap te plaatsen op de EK wedstrijden Zwitserland – Duitsland en Schotland – Hongarije. Daarnaast nam de speler ook een allesbeslissende wedstrijd in Spanje mee. De gelukkige speler wist de correcte uitslagen bij de EK duels te voorspellen. Duitsland kwam niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Zwitserland, terwijl de Hongaren in de allerlaatste minuut de winst pakte tegen Schotland. Als klap op de vuurpijl werden er ook nog eens minder dan 2,5 doelpunten gescoord bij de play-off wedstrijd tussen Espanyol en Real Oviedo (2-0). En dat leverde de BetCity-speler een prijs op van €139,65 en dat met een inzet van slechts €1,00!
promotional image

Drievoudig succes op de vrijdag: 675.2

Sommige weddenschappen blijken ondanks de lage winstkans toch succesvol! Een BetCity-speler wist afgelopen vrijdag voor een grote verrassing te zorgen met zijn drievoudige weddenschap op de EK wedstrijden. De speler wist het rust- en eindresultaat van de wedstrijden Slowakije – Oekraïne, Polen – Oostenrijk en Frankrijk – Nederland correct te voorspellen. De geluksvogel zag het aangeslagen Oekraïne in de 2e helft alsnog winnen van Slowakije en Oostenrijk een welverdiende overwinning pakken op de Polen. De gelukkige speler zal dan ook niet lang gerouwd hebben na de afgekeurde goal van Xavi Simons. Dankzij het 0-0 gelijkspel van Oranje won de BetCity-speler namelijk 675.2x de inzet!
promotional image

Zan Karnicnik scoort: 29.00

Donderdagmiddag 20 juni stonden Slovenië en Servië tegenover elkaar in de Allianz Arena. Een BetCity-speler besloot een gokje te wagen op een doelpunt van de Sloveen Zan Karnicnik. De verdediger staat zeker niet bekend als een doelpuntenmachine, maar wist wel het net te vinden tegen de Serven. In de 69e minuut schoot Karnicnik binnen na een splijtende pass van Timi Max Elsnik. Het doelpunt leek voldoende voor een overwinning. Echter kopte Luka Jovic in de 95e minuut alsnog de gelijkmaker tegen de touwen. Een ramp voor de Slovenen, maar de BetCity-speler had zijn weddenschap allang binnen. De speler won 29x de inzet en had ook direct de hoogste odd van de dag te pakken!
promotional image

Zakelijke overwinning Duitsland en een remise: 43.20

De voetballiefhebbers konden op woensdagavond 19 juni 2024 weer genieten van genoeg spektakel op het EK voetbal. Een BetCity-speler in het bijzonder zal deze dag niet snel vergeten. De speler waagde een gokje en plaatste een combi-weddenschap op de wedstrijden Duitsland – Hongarije en Schotland – Zwitserland in groep A! De grote speler plaatste een inzet van €1,00 op twee correcte uitslagen. De goudvink voorspelde een 2-0 overwinning voor het gastland, maar ook een 1-1 gelijkspel bij Schotland tegen Zwitserland. Het leverde de speler een prijs van 43.20x de inzet op. Dat is niet alles, want de speler won ook het dagelijkse EK toernooi!
promotional image

Correcte uitslagen bij winst Turkije & Portugal: 120.00

Dinsdagavond 18 juni 2024 wist een grote mazzelaar maar liefst 120x de inzet te winnen. De geluksvogel besloot een combi-weddenschap te plaatsen op de EK-wedstrijden Turkije – Georgië en Portugal – Tsjechië. De speler wist beide uitslagen correct te voorspellen, al kwam daar het nodige geluk bij om de hoek kijken. De speler voorspelde dat Turkije met 3-1 zou winnen van Georgië. Lange tijd leek het duel in 2-1 te eindigen, maar in de 97e minuut kon Kerem Akturkoglu op een leeg doel afstormen. De middenvelder van Galatasaray faalde niet en schoot de bevrijdende 3-1 in het net. Vervolgens moest Portugal nog met 2-1 winnen van de Tsjechen. Na een 0-0 ruststand leek het geluk op bij de speler. Niets bleek minder waar. De wedstrijd leek op een 1-1 gelijkspel af te stevenen. Het was echter oud-Ajacied Francisco Conceição die in de 92e minuut zijn land alsnog naar de overwinning schoot. Dat leverde de BetCity-speler een prijs op van €120,00 en dat met een inzet van slechts €1,00!
promotional image

Erik Janza scoort van buiten het strafschopgebied: 161.00

De EK-wedstrijd tussen Slovenië en Denemarken zal één van onze spelers niet snel meer vergeten. De speler besloot een weddenschap te plaatsen op een doelpunt van de Sloveen Erik Janza, maar dan wel van buiten het strafschopgebied. De BetCity-speler plaatste een inzet van €10,00 op een odd van maar liefst 161.00! Slovenië liep de hele wedstrijd achter de feiten aan en kreeg al snel een tegendoelpunt om de oren. De Slovenen hadden slechts 32% balbezit en noteerde maar twee schoten op doel. Een van die schoten leverde de geluksvogel een megaprijs op van €1.610,00. Janza kreeg de bal voor zijn voeten na een corner en twijfelde geen moment. Het doelpunt werd pas in de 77e minuut gescoord en leverde de Slovenen een punt op.
promotional image

Win dagelijks met het EK Toernooi

Spelers kunnen tijdens het EK 2024 dagelijks een extra prijs in de wacht slepen! Doe mee met het EK Toernooi en win een deel uit de dagelijkse prijzenpot van €1.000,00. Het doel is simpel, een weddenschap winnen met een zo’n hoog mogelijke quotering. De 5 spelers hoogste odds vallen dagelijks in de prijzen. Natuurlijk kan je ook deelnemen aan het gehele EK Toernooi. De 5 spelers die de hoogste quotering hebben gewonnen ontvangen aan het einde van het toernooi een geldbedrag. De prijzenpot van het EK Toernooi bedraagt maar liefst €5.000,00. Bekijk ook gelijk de overige promoties bij BetCity!
Betcity Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van onze laatste promoties? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!