back arrow

WEDTIPS

SpanjeDuitsland

Stuttgart Arena

Standen
Groep A
TeamGSW|G|VDV|DTDSP

1

Duitsland

Duitsland

3

2|1|0

8|2

6

7

2

Zwitserland

Zwitserland

3

1|2|0

5|3

2

5

3

Hongarije

Hongarije

3

1|0|2

2|5

-3

3

4

Schotland

Schotland

3

0|1|2

2|7

-5

1

Opstelling Spanje - Duitsland

In de schaduw van de Mercedes-Benz Arena in Stuttgart bereiden Spanje en Duitsland zich voor op een titanenstrijd in de kwartfinales van het EK 2024. Nadat beide ploegen redelijk soepeltjes in deze fase terecht zijn gekomen staat er nu een echte test op het programma tussen 2 titelfavorieten. Deze ontmoeting belooft een onvergetelijk schouwspel te worden.

Bekijk hier onze verwachtingen & wedtips voor Spanje - Duitsland.

Wedtip Spanje - Duitsland

Spanje Recente resultaten

Spanje's meest recente wedstrijd op 30 juni 2024 op het EK zag hen een comfortabele 4-1 zege pakken tegen Georgië in het RheinEnergieStadion. De ploeg kwam nog wel verrassend op achterstand door een eigen doelpunt van Le Normand, maar Spanje nam de regie al snel weer over met doelpunten van Rodri, Ruiz, Williams en Olmo. De overwinning was volgens verwachting, aangezien Spanje de duidelijke favoriet was.

Voorafgaand daaraan versloeg Spanje Albanië met 0-1 en pakten ze een nipte 1-0 overwinning op Italië, al was het overwicht in beide duels op dit EK veel groter. Het team toonde zijn consistente vorm door in beide wedstrijden het balbezit en de controle te behouden.

Duitsland Recente resultaten

Duitsland's meest recente wedstrijd op 29 juni 2024 resulteerde in een 2-0 zege op Denemarken in de achtste finales van dit EK. In het Signal Iduna Park in Dortmund scoorden Kai Havertz en Jamal Musiala, waardoor de wedstrijd eindigde zoals de bookmakers verwachtten. 

Daarvoor was de vorm van Duitsland al goed, met een 1-1 gelijkspel tegen Zwitserland op 23 juni, waarbij een late kopbal van Füllkrug een punt redde. Er was ook een relatief simpele 2-0 overwinning op Hongarije op 19 juni, met doelpunten van Musiala en Gündogan. Deze resultaten weerspiegelen een team dat veerkracht heeft getoond en in staat is om wedstrijden te controleren.

Spanje - Duitsland Head to Head

In hun laatste ontmoeting op 27 november 2022 speelden Spanje en Duitsland met 1-1 gelijk op het WK in Qatar. Spanje heeft de overhand gehad in hun laatste 9 H2H-ontmoetingen met 4 overwinningen tegen de 2 van Duitsland, terwijl 3 wedstrijden in een gelijkspel eindigden.

Spanje - Duitsland Doelpunten

Met de recente vorm van Spanje en Duitsland die wijst op zowel een sterke aanval als degelijke verdediging is het niet zo duidelijk wat voor soort wedstrijd dit zal worden. Historisch gezien hebben 6 van hun laatste 7 H2H-ontmoetingen minder dan 2.5 doelpunten gezien, wat wijst op een terughoudend duel tussen 2 topteams. Gezien Spanje's goals in 9 van de laatste 10 wedstrijden tegen Duitsland, en de recente goals van beide teams, kan "meer dan 2.5 doelpunten" op 2.02 wedders lokken die een open wedstrijd verwachten. "Minder dan 2.5 doelpunten" op 1.77 kan ook mooi zijn voor degenen die een echt toernooiduel verwacht met weinig ruimte en weinig spektakel.

De BTS-markt staat op 1.74 voor "Ja" en 1.97 voor "Nee", wat een lichte voorkeur aangeeft voor beide teams om te scoren. Spanje's goals tegen Duitsland in 9 van hun laatste 10 ontmoetingen, en het feit dat in 3 van hun laatste 4 wedstrijden beide teams scoorden, kan goed zijn voor "BTS: Ja" op 1.74. Echter, de historische trend van wedstrijden met weinig doelpunten kan "BTS: Nee" op 1.97 een aantrekkelijke optie maken voor wedders, zeker op een groot toernooi.

Spanje - Duitsland Opstellingen

Vermoedelijke opstelling Spanje: Unai Simón, Dani Carvajal, Robin Le Normand, Aymeric Laporte, Marc Cucurella, Pedri, Rodri, Fabian Ruiz, Lamine Yamal, Álvaro Morata, Nico Williams.

Vermoedelijke opstelling Duitsland: Manuel Neuer, Joshua Kimmich, Antonio Rüdiger, Jonathan Tah, Maximilian Mittelstädt, Robert Andrich, Toni Kroos, Florian Wirtz, İlkay Gündoğan, Jamal Musiala, Kai Havertz.

Vlak voor de wedstrijd zullen hieronder de definitieve opstellingen verschijnen.

Spanje - Duitsland Topscorers

De doelpuntendrang van Spanje op dit EK is een gezamenlijke prestatie geweest. Middenvelder Fabian Ruiz staat op 2 goals. Verder hebben Álvaro Morata, Rodri, Ferran Torres, Dani Carvajal, Dani Olmo en Nico Williams allemaal 1 keer het net gevonden.

Voor Duitsland is Jamal Musiala voorlopig uitblinker en topscorer op dit toernooi. Hij maakte al 3 goals. Spitsen Kai Havertz en Niclas Füllkrug volgen daar kort op met 2 goals. Florian Wirtz, İlkay Gündoğan en Emre Can scoorden dit toernooi 1 keer voor de Duitsers.

Populaire odds

Beide teams scoren

Ja

1.72

Nee

1.98

Reguliere speeltijd

Duitsland

2.75

Spanje

2.75

Gelijk

3.20

totaal aantal doelpunten

Meer dan 5.5

15.00

Minder dan 5.5

1.02

advertisement
advertisement
advertisement
Onze promoties
BetCity Millions
BETCITY MILLIONS
Hét EK-spel van deze zomer: BetCity Millions. Win jij €1.000.000?!
Hoogste Odds Toernooi
DAGELIJKS EK TOERNOOI
Doe mee en maak elke speeldag kans op een prijzenpot van €1.000!
EK Profit Boost
25% PROFIT BOOST
Pak 25% extra winst op elke wedstrijd van het EK 2024 en Copa América!
BetCity Spinner
BETCITY SPINNER
Maak iedere dag gratis kans op prijzen bij de BetCity Spinner!
GAMESHOW TOERNOOI
Doe mee aan het Gameshow Toernooi en ga voor prijzen tot €1.500!
NIEUW: BETCITY APP
Vanaf nu heb je het beste Sportsbook en het leukste Casino van Nederland in de palm van je hand!