NoorwegenOostenrijk

Ullevaal

TeamGSW|G|VDV|DTDSP

1

Slovenië

Slovenië

2

1|1|0

4|1

3

4

2

Noorwegen

Noorwegen

2

1|1|0

2|1

1

4

3

Oostenrijk

Oostenrijk

2

0|1|1

2|3

-1

1

4

Kazachstan

Kazachstan

2

0|1|1

0|3

-3

1

Opstelling Noorwegen - Oostenrijk

Op het tweede niveau van de Nations League in groep 3 treffen Noorwegen en Oostenrijk elkaar. Noorwegen speelt thuis in het Ullevaal stadion. Ze staan na 1 duel met 1 punt gelijk met de andere landen. Oostenrijk begon deze editie van de Nations League net zoals Noorwegen met een gelijkspel.

Bekijk hier onze verwachtingen & wedtips voor Noorwegen - Oostenrijk.

Wedtip Noorwegen - Oostenrijk

Noorwegen Recente resultaten

In hun laatste wedstrijd op 6 september 2024 speelde Noorwegen gelijk tegen Kazachstan. De wedstrijd in de Nations League eindigde in 0-0. Haaland en co wisten niet door de hechte Kazachse verdediging heen te breken.

Eerder leed Noorwegen een 3-1 nederlaag tegen Denemarken in een vriendschappelijke wedstrijd voor de zomerstop. Erling Haaland scoorde toen het enige doelpunt voor Noorwegen. Dit werd voorafgegaan door een 3-0 thuisoverwinning tegen Kosovo. Haaland maakte daarin een hattrick.

Oostenrijk Recente resultaten

In hun laatste wedstrijd op 6 september 2024 speelde Oostenrijk gelijk tegen Slovenië. De Nations League wedstrijd eindigde in 1-1. Konrad Laimer maakte snel de gelijkmaker voor Oostenrijk na een vroege achterstand, maar daar bleef het bij. 

Voorafgaand hieraan verloor Oostenrijk met 1-2 van Turkije in de achtste finale van het EK. Ze pakten nog wel een knappe 2-3 overwinning op Nederland in de groepsfase van hetzelfde toernooi, waardoor ze de groep wisten te winnen.

Noorwegen - Oostenrijk Head to Head

De laatste confrontatie tussen Noorwegen en Oostenrijk eindigde op 18 november 2020 in een 1-1 gelijkspel in de Nations League. In hun laatste 10 onderlinge duels pakten beide teams elk 1 overwinning, met 1 gelijkspel. Er is dus geen duidelijke dominante partij.

Noorwegen - Oostenrijk Doelpunten

Met minder dan 3.5 doelpunten in de 3 laatste H2H-duels en Noorwegen's recente wedstrijd zonder doelpunten, lijken de odds van 1.94 voor 'minder dan 2.5 doelpunten' aantrekkelijk. Oostenrijk heeft in hun laatste wedstrijd echter gescoord en was eerder dit jaar erg goed voor het doel. Dit maakt de 'meer dan 1.5 doelpunten' op 1.25 mogelijk ook interessant. 

Gezien de statistieken en de recente vorm van beide teams, lijkt 'BTS: Nee' op 2.07 een waarschijnlijke uitkomst voor wedders die twijfelen dat beide teams het net vinden. Met Haaland in de ploeg en Oostenrijk dat soms makkelijk scoort, lijkt 'BTS: Ja op 1.68 ook een goede optie.

Noorwegen - Oostenrijk Opstellingen

Vermoedelijke opstelling Noorwegen: Ørjan Nyland, Julian Ryerson, Leo Østigard, Andreas Hanche-Olsen, David Møller Wolfe, Martin Ødegaard, Patrick Berg, Felix Horn Myhre, Alexander Sørloth, Erling Haaland, Antonio Nusa.

Vermoedelijke opstelling Oostenrijk: Patrick Pentz, Philipp Mwene, Stefan Posch, Maximilian Wöber, Alexander Prass, Konrad Laimer, Nicolas Seiwald, Romano Schmid, Marcel Sabitzer, Patrick Wimmer, Marko Arnautovic.

Vlak voor de wedstrijd zullen hieronder de definitieve opstellingen verschijnen.

Noorwegen - Oostenrijk Topscorers

In de voorhoede van de thuisploeg heeft Erling Haaland zich zoals verwacht ontpopt als de topscorer. Hij heeft dit jaar 4 doelpunten gemaakt. Ook Alexander Sørloth heeft het net gevonden en staat op 1 treffer.

Aan de kant van de bezoekers is Christoph Baumgartner de uitblinker met 5 doelpunten. Marcel Sabitzer, Marko Arnautovic, Konrad Laimer en Patrick Wimmer hebben recentelijk elk 1 keer gescoord voor hun team.

Onze promoties
Bekijk alle

type

EEN JAAR GRATIS WEDDEN

type

21 JACKPOT

type

BETCITY SPINNER

type

WEDSTRIJD VAN DE WEEK

Populaire odds

Beide teams scoren

Nee

2.10

Ja

1.66

Reguliere speeltijd

Noorwegen

2.25

Gelijk

3.45

Oostenrijk

3.25

totaal aantal doelpunten

Meer dan 5.5

13.00

Minder dan 5.5

1.01

Aankomende wedstrijden
footbal

Voetbal / UEFA Nations League

Do, 10 okt, 18:45

Noorwegen

Noorwegen

Slovenië

Slovenië

Geen odds beschikbaar
footbal

Voetbal / UEFA Nations League

Do, 10 okt, 18:45

Oostenrijk

Oostenrijk

Kazachstan

Kazachstan

Geen odds beschikbaar
footbal

Voetbal / UEFA Nations League

Do, 10 okt, 18:45

Moldavië

Moldavië

Andorra

Andorra

Geen odds beschikbaar