IsraëlItalië

Bozsik Jozsef Stadion

TeamGSW|G|VDV|DTDSP

1

Italië

Italië

2

2|0|0

5|2

3

6

2

Frankrijk

Frankrijk

2

1|0|1

3|3

0

3

3

België

België

2

1|0|1

3|3

0

3

4

Israël

Israël

2

0|0|2

2|5

-3

0

Opstelling Israël - Italië

In de hoogste divisie van de Nations League treffen Israël en Italië elkaar in groep 2 op neutraal terrein in de Bozsik Arena. Israël staat na de nederlaag onderaan met 0 punten. De ploeg hoopt zich te herpakken na hun nederlaag in het openingsduel. Italië gaat aan kop met 3 punten na de prachtige zege in en tegen Frankrijk en wil hun sterke start voortzetten.

Bekijk hier onze verwachtingen & wedtips voor Israël - Italië.

Wedtip Israël - Italië

Israël Recente resultaten

In hun laatste wedstrijd op 6 september 2024 leed Israël een nederlaag tegen België in de Nations League. De wedstrijd eindigde in 3-1, wat in lijn was met de verwachtingen van de bookmakers. Een eigen doelpunt van Castagne bracht ze op het scorebord, maar dat was niet genoeg voor een resultaat.

De vorm van Israël in de 2 wedstrijden daarvoor was wisselvallig. Op 11 juni wonnen ze met 0-4 van Wit-Rusland in een vriendschappelijke wedstrijd. Echter, op 8 juni leden ze een 3-0 nederlaag tegen Hongarije, ook in een vriendschappelijk duel.

Italië Recente resultaten

In hun laatste wedstrijd op 6 september 2024, verraste Italië vriend en vijand door Frankrijk met 1-3 te verslaan in de Nations League. De Italianen overtroffen de verwachtingen met een overtuigende overwinning. De doelpunten werden gescoord door Dimarco, Frattesi en Raspadori.

De recente vorm van Italië vertoont echter een wisselvallig patroon. Op 29 juni leed het team een 2-0 nederlaag tegen Zwitserland op het EK, waarmee ze vroegtijdig uitgeschakeld werden. Ze behaalden op 24 juni een 1-1 gelijkspel tegen Kroatië in hetzelfde toernooi. Dat was net genoeg voor plaatsing voor de volgende ronde.

Israël - Italië Head to Head

De laatste ontmoeting tussen Israël en Italië vond plaats op 5 september 2017. Italië won met 1-0 in de WK-kwalificatiereeks. In hun 2 wedstrijden heeft Italië beide duels gewonnen. Daarmee zijn zij de meer succesvolle partij in deze ontmoetingen.

Israël - Italië Doelpunten

In de meer/minder dan wedmarkt zijn de odds voor minder dan 2.5 doelpunten interessant op 2.12, want beide teams hebben weinig gescoord het afgelopen jaar. Gezien de recente vorm van beide teams met redelijk wat doelpunten in hun openingswedstrijd in de Nations League is meer dan 2.5 doelpunten tegen 1.70 waarschijnlijk een goede optie.

Wat betreft de BTS-markt, de odds voor 'Ja' staan op 1.94. Gezien Italië's sterke aanval en Israël's scorend vermogen, zelfs tegen sterke tegenstanders, zou 'BTS: Ja' een aantrekkelijke optie kunnen zijn voor wedders.

Israël - Italië Opstellingen

Vermoedelijke opstelling Israël: Yoav Gerafi, Idan Nachmias, Raz Shlomo, Omri Gandelman, Sagiv Yehezkel, Denny Gropper, Neta Lavi, Mohammad Abu Fani, Manor Solomon, Oscar Gloukh, Anan Khalaili.

Vermoedelijke opstelling Italië: Gianluigi Donnarumma, Giovanni Di Lorenzo, Alessandro Bastoni, Riccardo Calafiori, Andrea Cambiaso, Davide Frattesi, Samuele Ricci, Sandro Tonali, Federico Dimarco, Lorenzo Pellegrini, Mateo Retegui.

Vlak voor de wedstrijd zullen hieronder de definitieve opstellingen verschijnen.

Israël - Italië Topscorers

Bij Israël zijn er 2 spelers die hun naam op het scorebord hebben gezet dit jaar. Verdediger Raz Shlomo en middenvelder Ramzi Safuri hebben beiden 1 doelpunt op hun naam staan.

Aan de kant van de bezoekers springen Davide Frattesi en Mateo Retegui eruit met elk 2 doelpunten. Ook middenvelder Lorenzo Pellegrini en verdedigers Alessandro Bastoni en Federico Dimarco hebben bijgedragen met elk 1 doelpunt.

Onze promoties
Bekijk alle

type

EEN JAAR GRATIS WEDDEN

type

21 JACKPOT

type

BETCITY SPINNER

type

WEDSTRIJD VAN DE WEEK

Populaire odds

Beide teams scoren

Nee

1.77

Ja

1.96

Reguliere speeltijd

Italië

1.35

Gelijk

5.25

Israël

9.05

totaal aantal doelpunten

Meer dan 3.5

2.63

Minder dan 3.5

1.47

Aankomende wedstrijden
footbal

Voetbal / UEFA Nations League

Do, 10 okt, 18:45

Noorwegen

Noorwegen

Slovenië

Slovenië

Geen odds beschikbaar
footbal

Voetbal / UEFA Nations League

Do, 10 okt, 18:45

Oostenrijk

Oostenrijk

Kazachstan

Kazachstan

Geen odds beschikbaar
footbal

Voetbal / UEFA Nations League

Do, 10 okt, 18:45

Moldavië

Moldavië

Andorra

Andorra

Geen odds beschikbaar