TurkijeIJsland

Gursel Aksel Stadium

TeamGSW|G|VDV|DTDSP

1

Turkije

Turkije

2

1|1|0

3|1

2

4

2

Wales

Wales

2

1|1|0

2|1

1

4

3

IJsland

IJsland

2

1|0|1

3|3

0

3

4

Montenegro

Montenegro

2

0|0|2

1|4

-3

0

Opstelling Turkije - IJsland

In de Nations League, in groep 4 van het tweede niveau neemt Turkije, momenteel op de tweede plaats met 1 punt, het op tegen koploper IJsland. Dat land won zijn eerste wedstrijd van het toernooi en staat op 3 punten. Beide teams hebben hun defensieve kracht getoond door nog geen doelpunten tegen te krijgen.

Bekijk hier onze verwachtingen & wedtips voor Turkije - IJsland.

Wedtip Turkije - IJsland

Turkije Recente resultaten

In hun laatste wedstrijd op 6 september 2024, speelde Turkije gelijk bij Wales in een uitwedstrijd voor de Nations League. De wedstrijd eindigde in 0-0, wat onder de verwachtingen lag volgens de bookmakers. Turkije hield in Cardiff meer dan een half uur stand met een man minder.

Voorafgaand aan dit resultaat, leed Turkije een nipte 2-1 nederlaag tegen Nederland in de kwartfinales van het EK op 6 juli, ondanks een vroege voorsprong door een doelpunt van Samet Akaydin. Op 2 juli wonnen ze met 1-2 van Oostenrijk in de achtste finale, met 2 doelpunten van Merih Demiral, waarmee ze zich verzekerden van een plek in de volgende ronde.

IJsland Recente resultaten

IJsland heeft op 6 september 2024 in de Nations League een 2-0 thuisoverwinning behaald tegen Montenegro. Deze positieve uitkomst kwam niet onverwacht voor de bookmakers. Orri Oskarsson en Jon Thorsteinsson maakten de goals.

Op 10 juni leed IJsland een zware 4-0 nederlaag tegen Nederland in een vriendschappelijke wedstrijd, wat een einde maakte aan hun ongeslagen reeks. Slechts 3 dagen eerder verrasten ze nog met een 0-1 overwinning op Engeland, ook in een vriendschappelijk duel.

Turkije - IJsland Head to Head

Op 14 november 2019 eindigde de laatste ontmoeting tussen Turkije en IJsland in een 0-0 gelijkspel in de EK-kwalificatie. In hun laatste 6 confrontaties heeft IJsland met 4 overwinningen de overhand gehad tegenover 1 zege voor Turkije, terwijl 1 duel onbeslist bleef.

Turkije - IJsland Doelpunten

Met minder dan 3.5 doelpunten in de 6 laatste H2H-duels en Turkije's recente doelpuntloze wedstrijd, lijken de odds voor 'minder dan 2.5 doelpunten' op 2.23 aantrekkelijk. IJsland heeft echter in hun laatste wedstrijd 2 doelpunten gemaakt, wat de 'meer dan 1.5 doelpunten' op 1.18 een veilige optie maakt voor wedders die een voorkeur hebben voor wedden met weinig risico.

Gezien Turkije's recente wedstrijd zonder doelpunten, lijkt 'BTS: Nee' op 2.04 een interessante weddenschap. Echter, met het thuisvoordeel van Turkije en de druk om te presteren, kan 'BTS: Ja' op 1.71 ook verleidelijk zijn voor degenen die verwachten dat beide teams het net zullen vinden.

Turkije - IJsland Opstellingen

Vermoedelijke opstelling Turkije: Mert Günok, Kaan Ayhan, Caglar Soyuncu, Abdülkerim Bardakcı, Mehmet Zeki Celik, Mert Muldur, Arda Guler, Orkun Kökçü, Ismail Yuksek, Kenan Yildiz, Baris Alper Yilmaz.

Vermoedelijke opstelling IJsland: Hakon Rafn Valdimarsson, Alfons Sampsted, Hjoertur Hermannsson, Daniel Gretarsson, Logi Tomasson, Jóhann Berg Guðmundsson, Stefan Thordarson, Mikael Anderson, Gylfi Sigurdsson, Jon Thorsteinsson, Orri Oskarsson.

Vlak voor de wedstrijd zullen hieronder de definitieve opstellingen verschijnen.

Turkije - IJsland Topscorers

Bij de thuisploeg springen enkele spelers eruit qua doelpuntenproductie. Middenvelder Hakan Çalhanoğlu en verdediger Merih Demiral hebben beiden 2 keer het net weten te vinden. Ook verdedigers Mert Muldur en Samet Akaydin, en middenvelder Arda Guler hebben ieder 1 doelpunt op hun naam staan.

Voor de bezoekers zijn Jon Thorsteinsson, met 2 treffers, en Arnor Ingvi Traustason, Andri Gudjohnsen en Orri Oskarsson, die elk 1 keer scoorden, de spelers om in de gaten te houden.

Onze promoties
Bekijk alle

type

EEN JAAR GRATIS WEDDEN

type

21 JACKPOT

type

BETCITY SPINNER

type

WEDSTRIJD VAN DE WEEK

Populaire odds

Beide teams scoren

Nee

1.80

Ja

1.92

Reguliere speeltijd

Turkije

1.43

Gelijk

4.80

IJsland

7.25

totaal aantal doelpunten

Minder dan 0.5

13.00

Meer dan 0.5

1.01

Aankomende wedstrijden
footbal

Voetbal / UEFA Nations League

Do, 10 okt, 18:45

Noorwegen

Noorwegen

Slovenië

Slovenië

Geen odds beschikbaar
footbal

Voetbal / UEFA Nations League

Do, 10 okt, 18:45

Oostenrijk

Oostenrijk

Kazachstan

Kazachstan

Geen odds beschikbaar
footbal

Voetbal / UEFA Nations League

Do, 10 okt, 18:45

Moldavië

Moldavië

Andorra

Andorra

Geen odds beschikbaar