Artikel • • Leestijd 4 min

Big Win: €9.591,05 dankzij comeback Borussia Dortmund

We stuiten vaak op de meest opvallende weddenschappen, en soms levert dat een geweldige winst op voor een BetCity-speler! Zo ook afgelopen weekend, toen een Grote Speler een indrukwekkende geldprijs van €9.591,05 won. Het geluk stond aan zijn kant, aangezien Borussia Dortmund knap wist terug te komen na een flinke achterstand. Benieuwd hoe deze enorme winst tot stand kwam? Lees verder voor alle details.

Correcte weddenschappen

De Slimme Speler plaatste een negenvoudige weddenschap en besloot een bedrag van €10 in te zetten. Check hieronder de geplaatste weddenschap: Sivasspor - Istanbul BasaksehirIstanbul Basaksehir wintBeide teams scoren: Ja Valladolid – Mallorca Mallorca wint Heracles Almelo – sc HeerenveenHeracles Almelo wint AC Milan – LecceAC Milan wint met -1 handicap AJ Auxerre – Stade Brest AJ Auxerre wint Paris Saint-Germain – Rennes Paris Saint-Germain wint Beide teams scoren (Ja) Borussia Dortmund – VfL Bochum Borussia Dortmund wint met -1 handicap

Istanbul Basaksehir wint bij Sivasspor

Afgelopen vrijdagavond stond de wedstrijd tussen Sivasspor en Istanbul Basaksehir op het programma. De uitploeg uit Istanbul nam al snel de leiding en stond na 49 minuten met 0-2 voor, dankzij twee doelpunten van João Figueiredo. In de 82e minuut bracht oud-Ajacied Queensy Menig de spanning terug in de wedstrijd door de 1-2 te scoren, maar dat bleek uiteindelijk niet genoeg voor een comeback.

Mallorca pakt de winst in Valladolid

Real Mallorca zette zijn sterke reeks voort met een 1-2 overwinning op bezoek bij Valladolid. De huidige nummer 5 van La Liga kwam in de 59e minuut op voorsprong met 0-1. In de 83e minuut verdubbelde Valery Fernández de marge voor de bezoekers. Iván Sánchez wist in de 94e minuut nog de eer te redden voor de thuisploeg, maar dat veranderde niets aan de overwinning voor Mallorca.

Heracles Almelo vergroot de zorgen voor sc Heerenveen

sc Heerenveen leed afgelopen weekend opnieuw een nederlaag in de Eredivisie. De Friezen verloren verrassend met 2-1 van Heracles Almelo. De nederlaag was extra pijnlijk, aangezien het winnende doelpunt van Mario Engels pas in de 87e minuut viel. Door deze nieuwe tegenslag is Heerenveen inmiddels afgezakt naar de 15e plaats op de ranglijst.

AC Milan ruim langs Lecce

AC Milan wist een simpele 3-0 overwinning te boeken op Lecce. De Italiaanse topclub scoorde alle doelpunten tussen de 38e en de 43e minuut. Álvaro Morata, Theo Hernández en Christian Pulisic waren trefzeker. AC Milan steeg door de overwinning naar de 3e plaats in de Serie A.

AJ Auxerre stunt tegen Stade Brest

De promovendus AJ Auxerre wist een einde te maken aan een dramatische reeks. Na 3 nederlagen wist de club te stunten tegen Stade Brest. De bezoekers eindigde vorig seizoen op de 3e plaats in de Ligue 1, maar gingen kansloos met 3-0 onderuit bij AJ Auxerre. De doelpunten kwamen op naam van Elisha Owusu, Jubal en Hamed Traoré.

PSG wint aantrekkelijk duel tegen Rennes

Paris Saint-Germain en Rennes maakten er in het Parc des Princes een feestje van. In de wedstrijd werden er 36 doelpogingen genoteerd, waarvan 13 schoten tussen de palen. PSG was effectiever en won met 3-1. Bradley Barcola was met twee doelpunten de grote man bij de thuisploeg. Rennes kwam in de 75e minuut nog tot scoren vanaf de strafschopstip.

Indrukwekkende comeback van Borussia Dortmund

Borussia Dortmund begon dramatisch aan de wedstrijd tegen VfL Bochum. Na 21 minuten stonden de bezoekers op een verrassende 0-2 voorsprong. De doelpunten werden gemaakt door de oud-Eredivisiespelers Matúš Bero en Dani de Wit. Vlak voor rust wist de Dortmund-spits Serhou Guirassy nog iets terug te doen. In de 2e helft was het een eenrichtingsverkeer en creëerde Dortmund de ene na de andere kans. Dankzij doelpunten van Emre Can, Guirassy en Felix Nmecha won Borussia Dortmund alsnog met 4-2.
promotional image
Promoties
Bekijk alle

type

BETCITY MILLIONS

type

EEN JAAR GRATIS WEDDEN

type

21 JACKPOT