Artikel • • Leestijd 4 min

Big Win: €10.586,74 dankzij megastunt Olympique Marseille

We komen regelmatig de meest bizarre weddenschappen tegen, en af en toe leidt dat tot een enorme winst voor een BetCity-speler! Afgelopen weekend mocht een Slimme Speler een geweldige geldprijs van maar liefst €10.586,74 in ontvangst nemen. Deze speler had het geluk duidelijk aan zijn zijde en zag het tiental van Olympique Marseille het ondenkbare doen in Lyon. Ontdek hieronder hoe deze gigantische winst tot stand kwam.

Correcte weddenschappen

De Slimme Speler plaatste een viervoudige weddenschap en besloot een bedrag van €44.53 in te zetten. Check hieronder de geplaatste weddenschap: Internazionale – AC MilanAC Milan wint: 5.80 Sporting Lissabon – AVS Futebol Sad Sporting Lissabon wint de 1e helft met een 0-1 handicap: 3.00 Olympique Lyon – Olympique MarseilleOlympique Marseille wint: 9.50 Rayo Vallecano – Atlético Madrid Gelijkspel: 3.05

AC Milan boekt overwinning op Internazionale

AC Milan heeft met 1-2 gewonnen in de Derby della Madonnina tegen Internazionale. De winnende ploeg kwam al vroeg op voorsprong, toen Christian Pulisic in de 10e minuut het net wist te vinden. Internazionale wist echter al na iets meer dan een kwartier gelijk te maken dankzij Federico Dimarco. Het leek lange tijd op een gelijkspel uit te draaien, maar in de 89e minuut trok AC Milan alsnog aan het langste eind. Een perfecte voorzet van Tijjani Reijnders belandde op het hoofd van Matteo Gabbia, die zonder aarzelen de bal binnenkopte.

Sporting Lissabon wint eenvoudig in eigen huis

Sporting Lissabon behaalde een gemakkelijke 3-0 overwinning tegen AVS Futebol Sad. De thuisploeg opende de score al na 15 minuten. In de blessuretijd van de eerste helft verdubbelde Viktor Gyökeres de voorsprong. De spits maakte het feest compleet door in de tweede helft ook nog de beslissende 3-0 te scoren.

Olympique Marseille stunt in Lyon

Olympique Marseille zorgde voor een daverende verrassing in Lyon, ondanks dat de ploeg al in de 5e minuut met een man minder kwam te staan. Leonardo Balerdi kreeg de rode kaart, waardoor de wedstrijd een moeilijke opgave leek te worden voor de bezoekers. In de 53e minuut kwam Olympique Lyon op voorsprong, wat het startschot bleek voor een opzienbarende comeback. Olympique Marseille keerde de wedstrijd dankzij doelpunten in de 69e en 82e minuut. In de 93e minuut leek Lyon alsnog een punt te pakken toen Rayan Cherki de 2-2 maakte, maar in de 95e minuut bezorgde Jonathan Rowe met zijn doelpunt Marseille alsnog de volle buit.

Atlético Madrid laat punten liggen bij Rayo Vallecano

Atlético Madrid verspeelde afgelopen zondag kostbare punten door met 1-1 gelijk te spelen tegen Rayo Vallecano. De thuisploeg kwam in de 35e minuut op een 1-0 voorsprong, maar Atlético herstelde zich in de tweede helft dankzij een doelpunt van nieuwkomer Conor Gallagher. Desondanks slaagden de bezoekers er niet in om de overwinning te pakken en moesten ze genoegen nemen met een gelijkspel.

BetCity-speler casht vroegtijdig uit

Een BetCity-speler won een prachtige prijs van €10.586,74 met een spectaculaire viervoudige weddenschap. De speler koos echter voor een vroegtijdige cash-out, wat achteraf toch niet de beste keuze bleek. Alle weddenschappen waren uiteindelijk correct en hadden een winstbedrag van €22.452,02 kunnen opleveren.
Promoties
Bekijk alle

type

BETCITY MILLIONS

type

EEN JAAR GRATIS WEDDEN

type

21 JACKPOT