Big Win: Grote Speler pakt €2.700 dankzij Van de Zandschulp

Laatste update 17-10-2024

3 min leestijd

promotional image

Afgelopen nacht wist Botic van de Zandschulp voor een daverende verrassing te zorgen op de US Open. De Nederland won tegen alle verwachtingen in met overtuigende cijfers van de wereldtopper Carlos Alcaraz. Van de Zandschulp gunde de nummer 3 van de wereld geen enkele set. Een Grote Speler bij BetCity mocht ook zijn handen in de lucht gooien en won een prijs van €2.700!

Megawinst dankzij Van de Zandschulp

De Slimme Speler plaatste een live weddenschap op Van de Zandschulp. De quotering voor een overwinning van de Nederlander bedroeg op dat moment 18.00. Een gouden greep, want Van de Zandschulp vloog uit de startblokken en won de eerste set met 6-1. De nummer 74 van de wereld verzaakte niet in het Arthur Ashe Stadium. Van de Zandschulp won de tweede set met 7-5 en pakte ook de derde set met 6-4. Alcaraz vertrok met de staart tussen zijn benen. De Spanjaard wist de US Open in 2022 nog te winnen en pakte onlangs nog de zilveren medaille op de Olympische Spelen in Parijs. De BetCity-speler plaatste een inzet van €150 en won een prachtige geldprijs van €2.700!

Van de Zandschulp treft Draper

Van de Zandschulp moet het in de 3e ronde van de US Open opnemen tegen Jack Draper. De Brit is momenteel de nummer 25 van de wereld. Draper won in de 1e ronde met 3-0 van Zhang Zhizhen en was in de 2e ronde met dezelfde cijfers te sterk voor Facundo Díaz Acosta. De wedstrijd tussen Van de Zandschulp en Draper staat aankomende zaterdag om 17:00 uur op het programma.

Pak een €5 Live Free Bet voor tennis

Natuurlijk kan ook jij een weddenschap plaatsen op één van de tenniswedstrijden tijdens de US Open. Er staat zelfs een mooie promotie klaar. Zet minimaal €10 in op tennis en ontvang een €5 Live Free Bet voor een tenniswedstrijd naar eigen keuze!
promotional image

Altijd als eerste op de hoogte zijn van onze laatste promoties? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!