Big Win: 233.6x de inzet dankzij opvallende remises

Laatste update 03-09-2024

3 min leestijd

promotional image

Een Grote Speler wist afgelopen weekend een torenhoge quotering van 233.55 binnen te harken. De speler besloot een viervoudige weddenschap te creëren en voorspelde correct dat vier wedstrijden eindigde in een gelijkspel. Dan ben je met recht een Grote Speler! Lees hier hoe deze fenomenale weddenschap werd gewonnen.

Viervoudige weddenschap

De Grote Speler waagde een gokje op een viertal wedstrijden uit de La Liga en de Serie A. De gelukkige speler koos voor een viertal remises en dat leverde een waanzinnige quotering op van 233.55. Een kleine inzet van €1,00 veranderde daardoor in een prachtig winstbedrag van €233,55. Het ging om de onderstaande wedstrijden: RCD Mallorca – Real Madrid: 1-1Parma – Fiorentina: 1-1Genoa – Internazionale: 2-2 Osasuna – Leganés: 1-1 Zo kun je ook met een kleine inzet een Grote Speler zijn. Speel dus met een inzet die jij kunt missen.

Real Madrid verspeelt punten op Mallorca

Real Madrid leek een makkelijk avondje te gaan beleven op Mallorca. In de 13e minuut kwam De Koninklijke al op een 0-1 voorsprong dankzij Rodrygo. Hoewel Kylian Mbappé aan de aftrap verscheen, ging het alsnog fout. Real Mallorca noteerde in de 53e minuut de gelijkmaker. Beide teams kwamen niet meer tot scoren, waardoor Real Madrid al vroeg in het seizoen punten verspeelde in de La Liga.

Parma pakt een punt tegen Fiorentina

Parma wist in de 1e speelronde van de Serie A direct een resultaat te boeken. De ploeg kwam in eigen huis al in de 22e minuut op een 1-0 voorsprong tegen Fiorentina. De Roemeen Dennis Man was trefzeker voor de thuisploeg. In de 75e minuut kwam de gelijkmaker op naam van Cristiano Biraghi.

Genoa in extremis naast Internazionale

Genoa kreeg in de 1e competitiewedstrijd van het seizoen meteen een pittige opponent voor de kiezen. De regerend landskampioen Internazionale kwam op bezoek. De thuisploeg wist te verrassen met een snelle voorsprong. Alessandro Vogliacco kwam in de 20e minuut tot scoren. Lang kon Genoa niet van de voorsprong genieten, aangezien Marcus Thuram in de 30e minuut de gelijkmaker op het scorebord wist te zetten. In de 82e minuut schoot Thuram zijn 2e treffer van de avond tegen de touwen. Maar in de 95e minuut wist Junior Messias alsnog de verlossende 2-2 te noteren. Een doelpunt waar onze speler ongetwijfeld erg blij mee was!

Leganes verrast in Pamplona

De promovendus Leganes mocht aan het nieuwe seizoen beginnen in Pamplona. De nieuwkomer in de La Liga wist iedereen te verrassen door een punt te pakken bij Osasuna. Leganes kwam in de 22e minuut zelfs op een voorsprong dankzij een doelpunt van Juan Cruz. Osasuna was de bovenliggende partij en kreeg pas in laat in de wedstrijd loon naar werken. In de 79e minuut werd het 1-1 door een eigen doelpunt van Juan Soriano en restte er voor de Grote Speler nog ruim 10 minuten nagelbijten!
promotional image

Altijd als eerste op de hoogte zijn van onze laatste promoties? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!