back arrow

SPORT

Big Win: ruim €19.000 dankzij Feyenoord-spits Ueda

Laatste update 13-05-2024

6 min leestijd

promotional image

Met een inzet van €25 naar ruim €19.000. Het droomscenario van deze BetCity-speler leek in duigen te vallen, maar Feyenoord-spits Ayase Ueda bleek de redder in nood. Check hier het verhaal!

Tenfold

Een gruwelijk lijstje op zondag 12 mei 2024: Arsenal, Lazio, Genoa, Lyon, AS Monaco, Marseille, Lille, Sparta Rotterdam, AZ en Feyenoord winnen. Een overwinning van al deze ploegen zou goed zijn voor €19.182,07, met een inzet van slechts €25. Al deze clubs boekten een redelijk eenvoudige zege. Alleen een driepunter voor Feyenoord verliep moeizamer dan verwacht.

Ayase Ueda

Feyenoord ging zondagmiddag om 14:30 uur op bezoek bij NEC. In de eerste helft waren de ploegen aan elkaar gewaagd en 0-0 ruststand leek dan ook niet meer dan logisch. Vlak voor rust tekende Calvin Stengs echter met een droge schuiver voor de 0-1. Na 47 minuten maakte Kodai Sano de gelijkmaker, maar slechts twee minuten later kreeg NEC een domper te verwerken. Bram Nuytinck kreeg een directe rode kaart na een overtreding op Feyenoord-spits Ayase Ueda. Nog geen tien minuten later tekende Yankuba Minteh op aangeven van de vervanger van Santiago Giménez voor de 1-2 en met één man meer leek de wedstrijd beslist. NEC-trainer Rogier Meijer bracht echter Sontje Hansen binnen de lijnen en binnen één minuut schoot de oud-Ajacied de 2-2 tegen de touwen. De formatie van Arne Slot leken deze betslip naar de prullenbak te verwijzen, maar in de slotminuten stak Ayase Ueda hier echter een stokje voor. Op aangeven van invaller Alireza Jahanbakhsh schoot de Japanner de eindstand op het scorebord: 2-3. De treffer van de 25-jarige spits van Feyenoord werd door deze BetCity-speler ongetwijfeld met veel gejuich ontvangen, terwijl NEC in mineur achterbleef. De Nijmegenaren zijn hierdoor veroordeeld tot het spelen van play-offs.

Combo Boost

De originele quotering van deze betslip was 568.6, maar dankzij onze Combo Boost werd de quotering voor deze geluksvogel met 198.70 verhoogd. De Combo Boost leverde deze BetCity-speler maar liefst €4.967 éxtra winst op. Zodra je vier weddenschappen selecteert en combineert zie je onderin jouw wedstrookje de optie om de Combo Boost te gebruiken en dus om jouw winst te boosten! En hoe meer combinaties je maakt, hoe hoger je boost wordt.
promotional image
BetCity Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte zijn van onze laatste promoties? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!