Big Win: late gelijkmaker in de ArenA goed voor €4.205,82

Laatste update 21-03-2024

3 min leestijd

promotional image

Een betslip met een inzet van slechts €10 naar €4.205,82, inclusief een gelijkspel bij Ajax - Fortuna Sittard. Het lijkt te mooi om waar te zijn, maar voor deze BetCity-speler werd het afgelopen zondag werkelijkheid.

Roadtrip door Europa

Voor deze gruwelijke betslip nemen wij je mee naar Italië, Spanje, Frankrijk, Engeland en ons eigen Nederland. Le Havre en AS Monaco wisten - zoals deze better had verwacht - nipt met één doelpunt verschil te winnen. Athletic Bilbao won met 0-2 van Las Palmas, terwijl Palermo in de Serie B met 0-1 te sterk was voor Lecco.
Daarnaast hoopte deze BetCity-speler op tweemaal een gelijkspel, bij zowel Ajax - Fortuna Sittard als West Ham United - Burnley wel te verstaan.

Gelijkspel bij Ajax - Fortuna

Deze better had een gelijkspel voorspeld bij Ajax - Fortuna Sittard. Brian Brobbey was namens de Amsterdammers niet fit genoeg om te starten, en zo zagen de bezoekers uit Limburg hun kansen om in de Johan Cruijff ArenA te stunten.
Na een 1-0 achterstand in de rust door een doelpunt van Kenneth Taylor draaide Fortuna Sittard de wedstrijd in de tweede helft helemaal om. Deroy Duarte schoot na 49 minuten de gelijkmaker tegen de touwen, terwijl Kaj Sierhuis zijn oude liefde pijn deed.
Het leek erop dat Fortuna Sittard zelfs in de ArenA ging winnen, maar wie anders dan Brobbey was trefzeker. De clubtopscorer van Ajax viel - samen met Carlos Forbs en Branco van den Boomen - in de 62ste minuut in en tekenende met nog 2 minuten op de klok voor de gelijkmaker: 2-2.
Hierdoor raakt plek 4 verder uitzicht voor Ajax en lijkt een deelname aan de Eredivisie play-offs een serieuze mogelijkheid voor de formatie van John van 't Schip.

Aan geluk geen gebrek

Naast een gelijkspel bij Ajax - Fortuna Sittard had deze geluksvogel dit ook bij West Ham United - Burnley voorspeld. Burnley ging in het Londen Stadium met een 0-2 voorsprong rusten en een stunt leek dan ook in de maak.
West Ham United-trainer David Moyes bracht Michail Antonio en oud-Ajacied Edson Álvarez na rust binnen de lijnen en deze wissels brachten het gewenste resultaat. Binnen slechts één minuut tekende Lucas Paquetá voor de aansluitingstreffer en in de blessuretijd van de tweede helft bepaalde Danny Ings de eindstand op 2-2.
Zowel Ings als deze BetCity-speler konden met deze treffer hun geluk niet op. Voor de spits van West Ham United was het zijn eerste Premier League-doelpunt van het seizoen, terwijl deze geluksvogel er met ruim €4.200 vandoor ging.