back arrow

SPORT

Big Win: drama in Dortmund goed voor €21.000

Laatste update 11-07-2024

5 min leestijd

promotional image

Regelmatig zijn er BetCity-spelers die een flinke prijs in de wacht slepen! Deze week wist een speler met twee correcte uitslagen een flinke slag te slaan. De speler besloot een gokje te wagen op de twee halve finales op het EK 2024. Een inzet van €200,00 leverde een geldprijs op van maar liefst €21.000!

Dubbel weddenschap

De BetCity-speler plaatste een weddenschap op een tweetal wedstrijden, ook wel een dubbel weddenschap genoemd. De geluksvogel had twee doelpuntrijke wedstrijden voorspeld, ondanks het feit dat er normaliter juist weinig goals vallen in belangrijke halve finalewedstrijden. De wedder voorspelde correct dat Spanje met 2-1 zou winnen van Frankrijk, maar ook dat Engeland een 1-2 overwinning zou boeken op Oranje. De totale quotering kwam uit op 105.00!

Spaans succes tegen Les Bleus

Spanje begon aan de kraker tegen Frankrijk als favoriet. Het was echter Frankrijk dat al snel op voorsprong kwam, dankzij een doelpunt van Randal Kolo Muani. Een kwartiertje later waren de rollen compleet omgedraaid. Het supertalent Lamine Yamal (21e minuut) en Dani Olmo (25e minuut) kwamen tot scoren. Spanje ging rusten met een 2-1 voorsprong en gaf dat niet meer uithanden. Het vizier van Kylian Mbappé stond niet op scherp, waardoor Spanje zichzelf een EK-finalist mag noemen.

Last-minute drama voor Oranje

Het Nederlands elftal beleefde een droomstart tegen Engeland. Dankzij een harde knal van Xavi Simons stond Oranje al in de 7e minuut op een voorsprong. Het doelpunt leek een soort doping voor Engeland, want vanaf dat moment begon het te lopen bij The Three Lions. De gelijkmaker viel in de 18e minuut. Harry Kane kreeg een strafschop toegewezen en schoot de bal feilloos in de linkerhoek. In de 2e helft kwam Nederland beter voor de dag. Het was alleen Ollie Watkins die eigenhandig een einde maakte aan de EK-droom van Oranje. De spits van Aston Villa noteerde de 1-2 in de 91e minuut.

EK Finale 2024

Zondagavond (21:00 uur) staat de EK Finale 2024 op het programma. Spanje speelt tegen Engeland in het Olympiastadion in Berlijn. Natuurlijk is het nu al mogelijk om een weddenschap af te sluiten op de EK Finale. De finalewedstrijd zal zowel pre-match als live worden aangeboden bij BetCity!
promotional image
BetCity Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte zijn van onze laatste promoties? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!