WalesTurkije

Cardiff City Stadium

TeamGSW|G|VDV|DTDSP

1

IJsland

IJsland

1

1|0|0

2|0

2

3

2

Turkije

Turkije

1

0|1|0

0|0

0

1

2

Wales

Wales

1

0|1|0

0|0

0

1

4

Montenegro

Montenegro

1

0|0|1

0|2

-2

0

Opstelling Wales - Turkije

In de openingsronde van groep 4 van de UEFA Nations League B treffen Wales en Turkije elkaar in het Cardiff City Stadium. De teams beginnen deze week aan dit toernooi en zijn gebrand op een goede start van dit toernooi.

Bekijk hier onze verwachtingen & wedtips voor Wales - Turkije.

Wedtip Wales - Turkije

Wales Recente resultaten

In hun laatste wedstrijd op 9 juni 2024 leed Wales een zware nederlaag tegen EK-ganger Slowakije. Het werd 4-0 voor de Slowaken. Dit doorbrak de reeks van Wales waarin ze minder dan 2.5 doelpunten tegen kregen in hun laatste 6 uitwedstrijden.

De vorm van Wales in de voorafgaande wedstrijden was wisselvallig. Ze speelden 0-0 gelijk tegen Gibraltar op 6 juni en pakten eenzelfde resultaat thuis tegen Polen op 26 maart in de EK-kwalificatie. In dat duel werden ze via penalty's uitgeschakeld, waardoor ze niet naar het EK in Duitsland mochten.

Turkije Recente resultaten

In hun laatste wedstrijd op 6 juli 2024, leed Turkije een nipte 2-1 nederlaag tegen Nederland in de kwartfinales van het EK. Turkije kwam op voorsprong door een doelpunt van Samet Akaydin, maar Nederland maakte gelijk en won uiteindelijk door een eigen doelpunt van Mert Müldür. De bookmakers hadden een lichte voorkeur voor Nederland, dat de verwachtingen uiteindelijk waarmaakte.

De voorgaande wedstrijden van Turkije resulteerden in overwinningen. Op 2 juli versloegen ze Oostenrijk met 1-2, dankzij 2 doelpunten van Merih Demiral. Daarvoor wonnen ze op 26 juni met dezelfde score van Tsjechië, waarbij Cenk Tosun het winnende doelpunt maakte. Deze resultaten tonen een veerkrachtig Turkije dat efficiënt is in de afronding.

Wales - Turkije Head to Head

In hun laatste ontmoeting op 21 november 2023 eindigde de wedstrijd tussen Wales en Turkije in een 1-1 gelijkspel tijdens de kwalificatie voor het afgelopen EK. In de laatste 3 onderlinge duels zijn Wales en Turkije gelijkwaardig met elk 1 overwinning en 1 gelijkspel.

Wales - Turkije Doelpunten

In de meer/minder dan wedmarkt zijn de odds voor meer dan 2.5 doelpunten gesteld op 2.28, terwijl minder dan 2.5 doelpunten een quotering van 1.58 heeft. Gezien de recente vorm van beide teams en de historische H2H-gegevens, waarbij het aantal goals in de laatste 3 ontmoetingen onder de 2.5 bleef, lijkt minder dan 2.5 doelpunten met 1.58 een interessante optie voor wedders.

Wat betreft de BTS-markt, de quotering voor 'Ja' staat op 1.92 en voor 'Nee' op 1.80. Aangezien beide teams in hun laatste onderlinge wedstrijd een doelpunt hebben gescoord, zou BTS: Ja met 1.92 een goede uitkomst kunnen zijn voor deze wedstrijd.

Wales - Turkije Opstellingen

Vermoedelijke opstelling Wales: Danny Ward, Neco Williams, Ben Cabango, Joe Rodon, Ben Davies, Josh Sheehan, Ethan Ampadu, Jordan James, Harry Wilson, Brennan Johnson, Kieffer Moore.

Vermoedelijke opstelling Turkije: Mert Günok, Kaan Ayhan, Samet Akaydin, Abdülkerim Bardakcı, Mert Müldür, Eren Elmalı, Arda Güler, Salih Özcan, Orkun Kökçü, Kenan Yildiz, Baris Alper Yilmaz.

Vlak voor de wedstrijd zullen hieronder de definitieve opstellingen verschijnen.

Wales - Turkije Topscorers

Bij de thuisploeg springt verdediger Neco Williams eruit met recentelijk 2 doelpunten. Ook verdediger Ben Davies, middenvelder Harry Wilson, aanvaller Brennan Johnson en aanvaller Daniel James hebben het net weten te vinden met elk 1 doelpunt.

Voor de bezoekers zijn middenvelder Hakan Çalhanoğlu en verdediger Merih Demiral de uitblinkers met beide 2 treffers. Verdedigers Mert Müldür en Samet Akaydin, samen met middenvelder Arda Guler, hebben ieder 1 keer gescoord.

Onze promoties
Bekijk alle

type

EEN JAAR GRATIS WEDDEN

type

SUPER SPINNER

type

21 JACKPOT

type

WEDSTRIJD VAN DE WEEK

Populaire odds

Beide teams scoren

Ja

1.74

Nee

2.00

Reguliere speeltijd

Wales

2.80

Turkije

2.70

Gelijk

3.10

totaal aantal doelpunten

Minder dan 0.5

9.00

Meer dan 0.5

1.05

Aankomende wedstrijden
footbal

Voetbal / UEFA Nations League

Vr, 6 sep, 18:45

IJsland

IJsland

Montenegro

Montenegro

IJsland

2.12

Gelijk

3.35

Montenegro

3.55

footbal

Voetbal / UEFA Nations League

Vr, 6 sep, 18:45

Kosovo

Kosovo

Roemenië

Roemenië

Kosovo

2.15

Gelijk

3.35

Roemenië

3.50