back arrow

WEDTIPS

WalesTurkije

Cardiff City Stadium

Standen
Groep D
TeamGSW|G|VDV|DTDSP

1

Turkije

Turkije

8

5|2|1

14|7

7

17

2

Kroatië

Kroatië

8

5|1|2

13|4

9

16

3

Wales

Wales

8

3|3|2

10|10

0

12

4

Armenië

Armenië

8

2|2|4

9|11

-2

8

5

Letland

Letland

8

1|0|7

5|19

-14

3

Wedtips Wales - Turkije

De spotlights staan komende dinsdag om 20:45 uur op Wales en Turkije, als ze in Cardiff tegenover elkaar staan. De Turken zijn al zeker van het EK van volgend jaar in Duitsland, terwijl Wales deze wedstrijd moet winnen en dan hopen dat Kroatië punten laat liggen tegen Armenië, om zich rechtstreeks voor het EK te plaatsen. Anders krijgt de ploeg nog een kans in de play-offs. Bekijk hier onze verwachtingen & wedtips voor Wales - Turkije.

Wales Recente resultaten

Wales boekte vorige maand een mooie overwinning op Kroatië, waardoor de ploeg kansrijk was om direct het EK te halen. Afgelopen zaterdag was daar toch het teleurstellende puntverlies tegen Armenië, waardoor de ploeg voor kwalificatie afhankelijk is van het resultaat van Kroatië op het andere veld. Wales pakte tot nog toe 11 punten uit 7 wedstrijden. De ploeg scoorde daarin 9 keer en kreeg evenzoveel doelpunten tegen.

Speel Slimmer wedtips

Turkije Recente resultaten

Turkije pakte vorige maand met een mooie overwinning op Kroatië de koppositie in Groep D en is door de andere resultaten al voor de laatste wedstrijd als groepshoofd geplaatst voor het EK. De ploeg is sowieso in vorm, want afgelopen week werd Duitsland in een oefenwedstrijd nog met 2-3 verslagen. Turkije pakte 16 punten uit 7 wedstrijden en scoorde daarin 13 keer. De ploeg kreeg daarnaast slecht 6 doelpunten tegen.

Wales - Turkije Head to head

Turkije won 2-0 in het laatste duel dat ze tegenover Wales stonden. 2 jaar geleden won Wales op het EK nog met 2-0 van de Turken. Dat waren de enige 2 wedstrijden van deze eeuw tussen deze 2 landen. In een ver verleden waren er meer ontmoetingen en in totaal won Wales 4 van de 8 ontmoetingen en Turkije 3 (1G). Dat is de moeite waard om in gedachten te houden voordat je een keuze maakt voor je volgende accumulator, afhankelijk van je wedstrategie.

Wales - Turkije Reguliere speeltijd

In het Cardiff City Stadium pakte Wales slechts 3 keer de overwinning in de laatste 10 wedstrijden in eigen land. Ze verloren liefst 5 keer in deze reeks (2G). Turkije won 7 van de laatste 10 duels buitenshuis en verloor er 3. In de laatste 10 uitwedstrijden wist Turkije 3 overwinningen te behalen zonder tegendoelpunten.

Wales - Turkije Meer/minder doelpunten

Meer dan 2,5 doelpunten was een winnende weddenschap in 4 van de laatste 10 wedstrijden van Wales. Ze scoorden 1.3 treffers gemiddeld in die reeks. In 6 van de laatste 10 duels van de Turken werden er meer dan 2,5 goals gescoord. Ze wisten een gemiddelde van 2 doelpunten te scoren in deze wedstrijden.

Wales - Turkije Beide teams scoren

In slechts één van de 8 eerdere ontmoetingen tussen Wales en Turkije wisten beide teams het net te vinden. Een herhaling van dit recept levert je maar liefst 2.12 keer je inzet op.

Stand Europees Kampioenschap

Wales Belangrijke spelers

Rekening houdend met de doelpuntenproductiviteit van deze EK-kwalificatiereeks, zou Robert Page moeten kunnen beschikken over spelers als Daniel James (1G & 2A), David Brooks (1G & 1A), Harry Wilson (3G & 1A), Nathan Broadhead (1G) en Brennan Johnson (1A) voor de komende wedstrijd.

Turkije Belangrijke spelers

Enkele van de meest productieve spelers van Turkije die op dit moment beschikbaar zijn voor Vincenzo Montella zijn Samet Akaydin (1A), Abdülkerim Bardakcı (1G), Baris Alper Yilmaz (1G & 1A), Cengiz Under (1G), Irfan Kahveci (1G), Ismail Yuksek (1A), Salih Oezcan (1A), Yusuf Sari (1A), Cenk Tosun (2G) en Kerem Akturkoglu (2G).

Wales - Turkije Topscorers

Harry Wilson is de meest productieve speler van Wales in deze EK-kwalificatie met 3 doelpunten voor zijn land. De thuisploeg rekent erop dat hij opnieuw zal schitteren in de komende wedstrijd. Ondertussen zal Turkije uitkijken naar Kerem Akturkoglu, in de hoop dat hij zijn huidige totaal van 2 goals kan verhogen in zijn laatste wedstrijd.

Voorspelling Wales - Turkije

Wales - Turkije Opstellingen

Wales selectie: Danny Ward, Tom King, Wayne Hennessey, Ben Cabango, Ben Davies, Chris Mepham, Connor Roberts, Ethan Ampadu, Jay Dasilva, Joe Rodon, Neco Williams, Tom Lockyer, Daniel James, David Brooks, Harry Wilson, Joe Morrell, Jordan James, Josh Sheehan, Nathan Broadhead, Brennan Johnson, Kieffer Moore, Liam Cullen, Niall Huggins, Tom Bradshaw.

Turkije selectie: Altay Bayindir, Ertaç Özbir, Mert Günok, Uğurcan Çakır, Caglar Soyuncu, Cenk Ozkacar, Evren Eren Elmali, Kaan Ayhan, Mehmet Zeki Celik, Ozan Kabak, Ridvan Yilmaz, Samet Akaydin, Abdülkadir Ömür, Abdülkerim Bardakcı, Baris Alper Yilmaz, Berat Ozdemir, Berkan Kutlu, Cengiz Under, Emre Akbaba, Ferdi Kadioglu, Hakan Calhanoglu, Irfan Kahveci, Ismail Yuksek, Kenan Yildiz, Salih Oezcan, Yusuf Sari, Yusuf Yazıcı, Bertug Yildirim, Cenk Tosun, Kerem Akturkoglu, Yunus Akgun.

Populaire odds

advertisement
advertisement
advertisement
Onze promoties
BetCity Millions
BETCITY MILLIONS
Hét EK-spel van deze zomer: BetCity Millions. Win jij €1.000.000?!
BetCity Spinner
BETCITY SPINNER
Maak iedere dag gratis kans op prijzen bij de BetCity Spinner!
GAME OF THE WEEK
Claim een €5 voor onze Wedstrijd van de Week, die altijd bol van de spanning en sensatie staat. Welke wedstrijd is het dit keer?
Roulette Toernooi
ROULETTE TOERNOOI
Doe mee aan het Roulette Toernooi en ga voor prijzen tot €1.500!
NIEUW: BETCITY APP
Vanaf nu heb je het beste Sportsbook en het leukste Casino van Nederland in de palm van je hand!