back arrow

WEDTIPS

SloveniëDenemarken

Stuttgart Arena

Standen
Groep C
TeamGSW|G|VDV|DTDSP

1

Denemarken

Denemarken

0

0|0|0

0|0

0

0

1

Engeland

Engeland

0

0|0|0

0|0

0

0

1

Servië

Servië

0

0|0|0

0|0

0

0

1

Slovenië

Slovenië

0

0|0|0

0|0

0

0

Opstelling Slovenië - Denemarken

In de eerste speelronde van groep C van het EK 2024 in de Mercedes-Benz Arena in Stuttgart, staan Slovenië en Denemarken tegenover elkaar. Beide teams gaan voor een goede start op dit EK in een groep met verder nog Engeland en Servië. Denemarken wordt getipt om de volgende ronde te halen, terwijl Slovenië de grote underdog is.

Bekijk hier onze verwachtingen & wedtips voor Slovenië - Denemarken.

Wedtip Slovenië - Denemarken

Slovenië Recente resultaten

In aanloop naar het EK 2024 is Slovenië 6 opeenvolgende wedstrijden ongeslagen. In deze reeks werd zelfs Portugal met 2-0 verslagen, terwijl ook Armenië (2-1), de Verenigde Staten (0-1) en Kazachstan (2-1) aan de kant werden gezet. Tegen Bulgarije (1-1) en Malta (2-2) werd er gelijkgespeeld.

De laatste nederlaag van Slovenië dateert van 17 november 2023. Destijds was notabene Denemarken, de tegenstander van de eerste EK-wedstrijd, met 2-1 te sterk voor de Slovenen.

Denemarken Recente resultaten

Denemarken is klaar voor het EK 2024. Beide oefenwedstrijden voorafgaand aan het Europees Kampioenschap werden gewonnen. Zweden en Noorwegen werden met respectievelijk 2-1 en 3-1 verslagen.

Hiervoor speelden ze doelpuntloos gelijk tegen Zwitserland op 23 maart, terwijl de Faeröer eilanden met 2-0 werd verslagen. In de EK-kwalificatie leden ze een 2-0 nederlaag tegen Noord-Ierland, al stond er toen al niets meer op het spel. Ze pakten wel overwinningen tegen Slovenië en San Marino in dezelfde competitie, waardoor ze zich voor het EK plaatsten.

Slovenië - Denemarken Head to Head

Op 17 november 2023 pakte Denemarken een 2-1 overwinning op Slovenië in de EK-kwalificatiereeks. In hun laatste 4 ontmoetingen heeft Denemarken gedomineerd met 3 overwinningen. Er waren geen zeges voor Slovenië, terwijl 1 wedstrijd in een gelijkspel eindigde. Dit markeert Denemarken duidelijk als de succesvollere partij in dit duel.

Slovenië - Denemarken Doelpunten

Gezien de recente H2H-ontmoetingen met een gemiddelde van 2.75 doelpunten per wedstrijd en de aanvallende vorm van zowel Slovenië als Denemarken, biedt de meer/minder dan wedmarkt interessante opties. De odds van 1.93 voor meer dan 2.5 doelpunten kunnen wedders aantrekken. Dit gezien het scorend vermogen van Slovenië's hoop, Benjamin Sesko en Denemarken's consistente goals. Anderzijds, de odds voor minder dan 3.5 doelpunten op 1.27 kunnen aantrekkelijk zijn voor diegenen die een terughoudende openingswedstrijd verwachten.

De BTS-markt is goed gebalanceerd met odds van 1.80 voor 'Ja' en 1.92 voor 'Nee'. Gezien de sterke verdediging van Denemarken en Slovenië's rol als underdog, kan de 'Nee' optie het halen voor voorzichtige wedders. Echter, het aanvallende potentieel aan beide kanten kan anderen overtuigen voor de 'Ja' optie te gaan, wat het een boeiende weddenschap maakt.

Slovenië - Denemarken Opstellingen

Vermoedelijke opstelling Slovenië: Jan Oblak, Zan Karnicnik, Miha Blazic, Jaka Bijol, Erik Janza, Petar Stojanovic, Adam Gnezda Cerin, Timi Elsnik, Miha Zajc, Andraz Sporar, Benjamin Sesko.

Vermoedelijke opstelling Denemarken: Frederik Rønnow, Elias Jelert, Joachim Andersen, Jannik Vestergaard, Victor Kristiansen, Morten Hjulmand, Pierre-Emile Højbjerg, Mathias Jensen, Anders Dreyer, Rasmus Højlund, Mikkel Damsgaard.

Vlak voor de wedstrijd zullen hieronder de definitieve opstellingen verschijnen.

Slovenië - Denemarken Topscorers

Adam Gnezda Cerin leidt de aanval van het thuisteam in het Europees Kampioenschap met 2 goals vanuit het middenveld. Hij wordt op de voet gevolgd door mede-middenvelder Timi Elsnik en aanvaller Benjamin Sesko, die elk eenmaal het net vonden.

Voor de bezoekers hebben middenvelder Pierre-Emile Højbjerg en aanvaller Mohamed Daramy beide hun campagne gestart met een enkel doelpunt, wat de basis legt voor een mogelijk boeiende confrontatie van opkomende topscorers.

Populaire odds

Beide teams scoren

Ja

2.12

Nee

1.63

Reguliere speeltijd

Slovenië

6.00

Denemarken

1.64

Gelijk

3.80

totaal aantal doelpunten

Minder dan 1.5

3.05

Meer dan 1.5

1.36

advertisement
advertisement
advertisement
Onze promoties
BetCity Millions
BETCITY MILLIONS
Hét EK-spel van deze zomer: BetCity Millions. Win jij €1.000.000?!
Hoogste Odds Toernooi
DAGELIJKS EK TOERNOOI
Doe mee en maak elke speeldag kans op een prijzenpot van €1.000!
EK Profit Boost
25% EK PROFIT BOOST
Pak 25% extra winst op elke wedstrijd van het EK 2024!
BetCity Spinner
BETCITY SPINNER
Maak iedere dag gratis kans op prijzen bij de BetCity Spinner!
Roulette Toernooi
ROULETTE TOERNOOI
Doe mee aan het Roulette Toernooi en ga voor prijzen tot €1.500!
NIEUW: BETCITY APP
Vanaf nu heb je het beste Sportsbook en het leukste Casino van Nederland in de palm van je hand!