back arrow

WEDTIPS

PanamaVS

Mercedes-Benz Stadium

Standen
Groep C
TeamGSW|G|VDV|DTDSP

1

Uruguay

Uruguay

3

3|0|0

9|1

8

9

2

Panama

Panama

3

2|0|1

6|5

1

6

3

VS

VS

3

1|0|2

3|3

0

3

4

Bolivia

Bolivia

3

0|0|3

1|10

-9

0

Opstelling Panama - USA

Panama staat derde in groep C van de Copa América en is op zoek naar hun eerste punten na een moeilijke start tegen Uruguay. De Verenigde Staten wonnen hun wedstrijd wel. Ze willen hun goede lijn doortrekken na de 2-0 zege op Bolivia.

Hier zijn onze verwachtingen & wedtips voor Panama - Verenigde Staten.

Wedtip Panama - USA

Panama Recente resultaten

Op 24 juni kreeg Panama een nederlaag te verwerken op de Copa América. Ze verloren met 3-1 van Uruguay. Het resultaat was in lijn met de verwachtingen gezien de kwaliteit van Uruguay. Doelpunten kwamen van Araújo, Núñez en Viña. Michael Murillo maakte laat een eretreffer voor Panama. 

Voor die tegenslag waren Panama's resultaten wisselend. Ze leden een nipte 0-1 nederlaag tegen Paraguay in een vriendschappelijke ontmoeting. Daarvoor pakten ze een 1-3 overwinning op Montserrat en een 2-0 zege tegen Guyana.

USA Recente resultaten

Op 23 juni 2024 versloeg de VS Bolivia met 2-0 op de Copa América. Christian Pulisic en Folarin Balogun scoorden. De wedstrijd liep zoals verwacht, gezien de favorietenrol van de VS.

Daarvoor toonde de VS veerkracht door Brazilië op 1-1 te houden. Er was ook nog een zware 1-5 nederlaag tegen Colombia, beide in vriendschappelijke wedstrijden. Vooral het gelijkspel was een onverwacht goede prestatie van de VS.

Panama - USA Head to Head

Op 12 juli 2023 speelden de VS en Panama met 1-1 gelijk in de CONCACAF Gold Cup. In hun laatste 10 ontmoetingen heeft de VS met 5 overwinningen de overhand gehad. Panama won 2 keer en 3 wedstrijden eindigden in een gelijkspel. Zo is de VS de meer succesvolle zijde in recente duels.

Panama - USA Doelpunten

De odds voor "meer dan 2.5 doelpunten" op 1.91 suggereren een gematigde verwachting van doelpunten. Dit zijn goede odds als je kijkt naar de H2H-trend waar 3 van de laatste 4 wedstrijden meer dan 2.5 doelpunten hadden. Panama's recente defensieve problemen, met 3 tegendoelpunten in hun laatste Copa América wedstrijd, gecombineerd met de VS dat 2 keer scoorde, wijzen op een potentieel voor doelpunten. Daarom lijkt "meer dan 2.5 doelpunten" op 1.91 de betere optie. "Minder dan 2.5 doelpunten" wordt tegen 1.89 aangeboden.

De BTS-markt heeft "BTS: Ja" op 2.17 staan en "BTS: Nee" op 1.60. Dit wijst op een verwachting dat minimaal 1 van beide teams niet op het scorebord zal verschijnen. Gezien het feit dat beide teams in 3 van hun laatste 4 ontmoetingen scoorden, is er historisch precedent voor een "Ja" weddenschap. Echter, Panama's gebrek aan aanvallende kracht en de sterke verdediging van de VS kunnen de balans doen doorslaan naar "BTS: Nee" op 1.60. Dit vooral gezien Panama's moeite om te scoren tegen de VS in 4 van hun laatste 7 H2H-wedstrijden.

Panama - USA Opstellingen

Vermoedelijke opstelling Panama: Orlando Mosquera, Edgardo Farina, Jose Cordoba, Roderick Miller, Michael Murillo, Eric Davis, Jose Luis Rodriguez, Christian Martinez, Adalberto Carrasquilla, Edgar Barcenas, Jose Fajardo.

Vermoedelijke opstelling VS: Matt Turner, Joseph Scally, Chris Richards, Tim Ream, Antonee Robinson, Giovanni Reyna, Tyler Adams, Weston McKennie, Timothy Weah, Folarin Balogun, Christian Pulisic.

Vlak voor de wedstrijd worden hier de definitieve opstellingen bekendgemaakt.

Panama - USA Topscorers

De aanval van Panama wordt geleid door Jose Luis Rodriguez en Jose Fajardo. Beiden hebben 3 doelpunten gemaakt in recente duels. In deze Copa América kwam echter alleen verdediger Michael Murillo nog tot scoren.

Aan de kant van de VS was Christian Pulisic de uitblinker tegen Bolivia met een puike wedstrijd en een goal. Folarin Balogun maakte het andere doelpunt voor de VS in dat duel.

Populaire odds

Beide teams scoren

Ja

2.23

Nee

1.56

Reguliere speeltijd

VS

1.32

Panama

9.50

Gelijk

5.30

totaal aantal doelpunten

Meer dan 3.5

3.20

Minder dan 3.5

1.33

advertisement
advertisement
advertisement
Onze promoties
BetCity Millions
BETCITY MILLIONS
Hét EK-spel van deze zomer: BetCity Millions. Win jij €1.000.000?!
Hoogste Odds Toernooi
DAGELIJKS EK TOERNOOI
Doe mee en maak elke speeldag kans op een prijzenpot van €1.000!
EK Profit Boost
25% PROFIT BOOST
Pak 25% extra winst op elke wedstrijd van het EK 2024 en Copa América!
BetCity Spinner
BETCITY SPINNER
Maak iedere dag gratis kans op prijzen bij de BetCity Spinner!
Roulette Toernooi
ROULETTE TOERNOOI
Doe mee aan het Roulette Toernooi en ga voor prijzen tot €1.500!
NIEUW: BETCITY APP
Vanaf nu heb je het beste Sportsbook en het leukste Casino van Nederland in de palm van je hand!