back arrow

WEDTIPS

EngelandZwitserland

Dusseldorf Arena

Standen
Groep A
TeamGSW|G|VDV|DTDSP

1

Duitsland

Duitsland

3

2|1|0

8|2

6

7

2

Zwitserland

Zwitserland

3

1|2|0

5|3

2

5

3

Hongarije

Hongarije

3

1|0|2

2|5

-3

3

4

Schotland

Schotland

3

0|1|2

2|7

-5

1

Opstelling Engeland - Zwitserland

In de Merkur Spiel-Arena in Düsseldorf spelen Engeland en Zwitserland voor een plek in de halve finale. Ze staan aan de vooravond van de kwartfinales van het prestigieuze EK 2024 in Duitsland en zijn op zoek naar voortgang in het toernooi. Zwitserland doet het beter dan verwacht, terwijl Engeland juist tegenvalt. De spanning is bijna tastbaar in aanloop naar deze wedstrijd.

Bekijk hier onze verwachtingen & wedtips voor Engeland - Zwitserland.

Wedtip Engeland - Zwitserland

Engeland Recente resultaten

In de achtste finale stond Engeland tegenover Slowakije. Ze kropen in die wedstrijd door het oog van de naald en wonnen na verlenging met 2-1. Slowakije stond tot diep in de blessuretijd op voorsprong, maar kon die net niet vasthouden. Jude Bellingham maakte de gelijkmaker met een prachtige omhaal in de laatste minuten van de wedstrijd en in de verlenging was een kopbal van Harry Kane voldoende voor de zege.

Daarvoor toonde Engeland's vorm al wat tekenen van problemen met 2 gelijke spelen. Er was een doelpuntloos duel tegen Slovenië op 25 juni en een 1-1 gelijkspel met Denemarken op 20 juni. In beide wedstrijden liet zowel het spel als de afwerking van Engeland te wensen over.

Zwitserland Recente resultaten

Zwitserland's laatste wedstrijd op 29 juni 2024 resulteerde in een prachtige 2-0 overwinning op Italië op het EK. Doelpunten van Remo Freuler en Ruben Vargas zorgden voor de verdiende overwinning. 

Daarvoor was Zwitserland al goed bezig met een mooi 1-1 gelijkspel tegen gastland Duitsland en nog een 1-1 gelijkspel tegen Schotland. Hun scorend vermogen kwam ook nog eens tot uiting in de openingswedstrijd tegen Hongarije, die in 1-3 eindigde.

Engeland - Zwitserland Head to Head

De laatste ontmoeting tussen Engeland en Zwitserland was een vriendschappelijke wedstrijd op 26 maart 2022. Engeland won toen met 2-1. In hun vorige 9 ontmoetingen heeft Engeland sowieso gedomineerd met 8 overwinningen, terwijl Zwitserland er niet in slaagde te winnen. Slechts 1 wedstrijd eindigde in een gelijkspel.

Engeland - Zwitserland Doelpunten

Met Engeland's reeks gelijke spelen en Zwitserland's goede aanvallende prestaties is de markt voor het aantal goals een open strijd. Historische H2H-ontmoetingen en de vorm van Engeland suggereren een neiging naar weinig doelpunten. De odds voor "minder dan 2.5 doelpunten" op 1.49 wijzen ook op een tegenvallende wedstrijd. "Meer dan 2.5 doelpunten" op 2.55 kan echter aantrekkelijk zijn, zeker gezien het flegmatieke aanvalsspel van Zwitserland, dat zich ook tegen de toplanden niet ingraaft.

Gezien de scorende statistieken van beide teams biedt "BTS: Ja" op 2.08 waarde voor wedders die inzetten op goals van beide landen. Engeland's consistente scoren tegen Zwitserland verhoogt de BTS-vooruitzichten. Zwitserland's moeite met scoren in H2H's maakt echter dat "BTS: Nee" op 1.66 ook een logische keuze kan zijn.

Engeland - Zwitserland Opstellingen

Vermoedelijke opstelling Engeland: Jordan Pickford, Trent Alexander-Arnold, Kyle Walker, John Stones, Ezri Konsa, Bukayo Saka, Kobbie Mainoo, Declan Rice, Phil Foden, Jude Bellingham Harry Kane.

Vermoedelijke opstelling Zwitserland: Yann Sommer, Fabian Schär, Manuel Akanji, Ricardo Rodriguez, Dan Ndoye, Michel Aebischer, Remo Freuler, Granit Xhaka, Fabian Rieder, Ruben Vargas, Breel Embolo.

Vlak voor de wedstrijd zullen hieronder de definitieve opstellingen verschijnen.

Engeland - Zwitserland Topscorers

Harry Kane en Jude Bellingham leiden de aanval van Engeland op dit EK. Ze hebben elk 2 keer gescoord. Daarmee zijn ze verantwoordelijk geweest voor de totale Engelse productie op dit eindtoernooi.

De bezoekers hebben 7 keer gescoord, en 7 keer kwam er een andere naam op het scorebord. Xherdan Shaqiri, Remo Freuler, Breel Embolo, Ruben Vargas, Michael Aebischer, Kwadwo Duah en Dan Ndoye wisten elk 1 keer te scoren.

Populaire odds

Beide teams scoren

Ja

2.08

Nee

1.66

Reguliere speeltijd

Engeland

2.20

Gelijk

2.90

Zwitserland

4.10

totaal aantal doelpunten

Minder dan 2.5

1.48

Meer dan 2.5

2.63

advertisement
advertisement
advertisement
Aankomende wedstrijden
Onze promoties
BetCity Millions
BETCITY MILLIONS
Hét EK-spel van deze zomer: BetCity Millions. Win jij €1.000.000?!
Hoogste Odds Toernooi
DAGELIJKS EK TOERNOOI
Doe mee en maak elke speeldag kans op een prijzenpot van €1.000!
EK Profit Boost
25% PROFIT BOOST
Pak 25% extra winst op elke wedstrijd van het EK 2024 en Copa América!
BetCity Spinner
BETCITY SPINNER
Maak iedere dag gratis kans op prijzen bij de BetCity Spinner!
Roulette Toernooi
ROULETTE TOERNOOI
Doe mee aan het Roulette Toernooi en ga voor prijzen tot €1.500!
NIEUW: BETCITY APP
Vanaf nu heb je het beste Sportsbook en het leukste Casino van Nederland in de palm van je hand!