back arrow

WEDTIPS

DenemarkenSlovenië

Parken Stadium

Standen
Groep H
TeamGSW|G|VDV|DTDSP

1

Denemarken

Denemarken

10

7|1|2

19|10

9

22

2

Slovenië

Slovenië

10

7|1|2

20|9

11

22

3

Finland

Finland

10

6|0|4

18|10

8

18

4

Kazachstan

Kazachstan

10

6|0|4

16|12

4

18

5

Noord-Ierland

Noord-Ierland

10

3|0|7

9|13

-4

9

6

San Marino

San Marino

10

0|0|10

3|31

-28

0

Wedtips Denemarken - Slovenië

Veel beslissingen in de EK-kwalificatiereeks zijn al gevallen, maar in de Groep H staat Denemarken nog een belangrijke wedstrijd te wachten: Denenarken vs. Slovenië. Beide ploegen staan op 19 punten en de winnaar van deze wedstrijd plaatst zich voor het Europees Kampioenschap. De verliezer moet Kazachstan nog proberen achter zich te houden in de volgende wedstrijd. Voor Denemarken is ook een gelijkspel voldoende voor directe plaatsing. Bekijk hier onze verwachtingen & wedtips voor Denemarken - Slovenië.

Denemarken Recente resultaten

Denemarken heeft in het begin van deze reeks een paar moeizame resultaten gehad, maar won de laatste 4 wedstrijden en staat daarom op pole position voor plaatsing voor het EK. Toch was met name de 1-2 bij San Marino in de laatste wedstrijd geen resultaat om van te watertanden. Denemarken won 6 van de 8 duels in deze poule en scoorde daarin 17 keer. Ze kregen ook 7 doelpunten tegen en dat is gezien de sterkte van Groep H veel te veel is.

Speel Slimmer wedtips

Slovenië Recente resultaten

Slovenië doet het fantastisch deze kwalificatiereeks en pakte 4 overwinningen in de laatste 4 duels, waardoor ze een grote kans hebben zich te plaatsen voor het EK. Slovenië won 6 van de 8 duels in deze poule en staan daarmee op gelijke hoogte met Denemarken en op doelsaldo zelfs bovenaan.

Denemarken - Slovenië Head to head

De laatste ontmoeting, eerder in dit kwalificatietoernooi, leverde geen winnaar op. Dit onderlinge duels eindigde namelijk in een 1-1 gelijkspel. De odds voor een nieuwe puntendeling zijn voor deze wedstrijd 4.20 bij de bookmakers. Denemarken speelde tot nog toe 5 keer tegen Slovenië en wist 4 van deze duels te winnen. Alleen de wedstrijd eerder dit jaar werd niet gewonnen. Een record waard om in gedachten te houden voordat je een keuze maakt voor je volgende accumulator, afhankelijk van je wedstrategie.

Denemarken - Slovenië Reguliere speeltijd

Denemarken won 8 van de laatste 10 wedstrijden in het Parken connected by 3 stadion in Kopenhagen. Slovenië won 4 van de laatste 10 duels buitenshuis, speelde 4 keer gelijk en verloor 2 keer. Denemarken boekte 5 overwinningen zonder een doelpunt tegen te krijgen in de laatste 10 thuiswedstrijden.

Denemarken - Slovenië Meer/minder doelpunten

Meer dan 2.5 doelpunten gebeurde 3 keer in de 5 ontmoetingen tussen Denemarken en Slovenië, waarbij de Denen een gemiddelde van 2.4 goals per wedstrijd maakten. Slovenië maakte gemiddeld 0.4 treffers in deze reeks. Meer dan 2,5 doelpunten kwam 6 keer voor in de laatste 10 duels van Denemarken, dat een gemiddelde van 1.8 goals scoorde. In 5 van de laatste 10 wedstrijden van Slovenië werden er meer dan 2,5 treffers gescoord. Ze wisten een gemiddelde van 2 doelpunten te scoren in deze duels.

Denemarken - Slovenië Beide teams scoren

De laatste 2 ontmoetingen tussen Denemarken en Slovenië zagen Beide Teams Scoren - Ja. Een herhaling van dit recept staat vrijdagavond genoteerd op 2.10 keer je inzet.

Stand Europees Kampioenschap

Slovenië en Denemarken gaan samen in Groep H met 19 punten aan kop. Kazachstan volgt op 4 punten, terwijl Finland op 12 punten staat. Kortom, zowel Denemarken als Slovenië beschikt over uitstekende papieren op zich te plaatsen voor het EK 2024 in Duitsland.

Denemarken Belangrijke spelers

Met het oog op de doelpuntenbijdrage in Europees Kampioenschap is het zeker positief voor Kasper Hjulmand om spelers als Joachim Andersen (1A), Joakim Maehle (1G & 1A), Pierre-Emile Hojbjerg (2G & 1A), Jonas Wind (3G & 3A), oud-Ajacied Mohamed Daramy (1A) beschikbaar te hebben voor de komende wedstrijd. De ploeg mist topscorer en Manchester United-spits Rasmus Hojlund vanwege fysieke ongemakken.

Slovenië Belangrijke spelers

Voor Slovenië zijn enkele van de meest effectieve spelers dit seizoen die momenteel beschikbaar zijn voor de wedstrijdenselectie Andraz Sporar, Benjamin Sesko en Adam Gnezda Cerin.

Denemarken - Slovenië Topscorers

Als we kijken naar spelers in vorm die het doel kunnen vinden, duiken er in beide teams enkele interessante namen op. Jonas Wind scoorde al 3 keer dit kwalificatietoernooi en zal de honneurs waar moeten nemen bij afwezigheid van Hojlund. Slovenië heeft met de jonge Benjamin Sesko een ster in wording en de aanvaller van RB Leipzig scoorde al 4 keer voor de Slovenen in dit kwalificatietoernooi.

Voorspelling Denemarken - Slovenië

Denemarken - Slovenië Opstellingen

Denemarken selectie: Frederik Roennow, Kasper Schmeichel, Mads Hermansen, Andreas Christensen, Jannik Vestergaard, Joachim Andersen, Joakim Maehle, Rasmus Nissen, Victor Kristiansen, Victor Nelsson, Anders Dreyer, Christian Eriksen, Christian Noergaard, Mathias Jensen, Pierre-Emile Hoejbjerg, Robert Skov, Thomas Delaney, Andreas Skov Olsen, Jonas Wind, Mohamed Daramy, Rasmus Hoejlund, Yussuf Poulsen.

Slovenië selectie: Jan Oblak, Martin Turk, Vid Belec, David Zec, Erik Janza, Jaka Bijol, Miha Blazic, Petar Stojanovic, Zan Karnicnik, Adam Gnezda Cerin, Benjamin Verbic, Jasmin Kurtic, Jon Gorenc-Stankovic, Jure Balkovec, Miha Zajc, Sandi Lovric, Timi Elsnik, Andraz Sporar, Benjamin Sesko, Jan Mlakar, Luka Zahovic, Nino Zugelj, Vanja Drkusic, Zan Vipotnik.

Populaire odds

advertisement
advertisement
advertisement
Onze promoties
BetCity Millions
BETCITY MILLIONS
Hét EK-spel van deze zomer: BetCity Millions. Win jij €1.000.000?!
Hoogste Odds Toernooi
DAGELIJKS EK TOERNOOI
Doe mee en maak elke speeldag kans op een prijzenpot van €1.000!
EK Profit Boost
25% EK PROFIT BOOST
Pak 25% extra winst op elke wedstrijd van het EK 2024!
BetCity Spinner
BETCITY SPINNER
Maak iedere dag gratis kans op prijzen bij de BetCity Spinner!
Roulette Toernooi
ROULETTE TOERNOOI
Doe mee aan het Roulette Toernooi en ga voor prijzen tot €1.500!
NIEUW: BETCITY APP
Vanaf nu heb je het beste Sportsbook en het leukste Casino van Nederland in de palm van je hand!