back arrow

HOME

GAME OF THE WEEK

Lees hier alles over onze Game of the Week! Elke maandag een nieuw spel in de spotlights!

Search icon

Datum (nieuw - oud)

1
2
3

...

4
thumbnail

5 min leestijd

Game of the Week: Ze Zeus

Een nieuwe week is begonnen en er staat ook weer een splinternieuwe gokkast in de schijnwerpers! De Ze Zeus gokkast van Hacksaw Gaming is namelijk de Game of the Week. Het kansspel werd begin deze maand uitgebracht en kan nu al worden gespeeld bij BetCity. Ontdek hieronder meer over de spannende gokkast met een godenthema!

5 min leestijd

thumbnail

5 min leestijd

Game of the Week: Mr Tain's Fury Wild Wild Gladiator

De nieuwe Game of the Week is het prachtig vormgegeven spel Mr Tain's Fury Wild Wild Gladiator. De online gokkast van Pragmatic Play brengt de speler terug naar 3.000 jaar voor Christus, oftewel naar de tijd van de gladiatoren. De speler geniet van ruime inzetlimieten, allerlei spannende bonusfeatures en maakt kans op één van de jackpotprijzen. Natuurlijk kan je de Mr Tain's Fury Wild Wild Gladiator gokkast ook eerst gratis uitproberen bij BetCity!

5 min leestijd

thumbnail

5 min leestijd

Game of the Week: Sweet Bonanza 1000

Deze week staat er een splinternieuw spel van Pragmatic Play in de schijnwerpers! De Sweet Bonanza 1000 gokkast is een absolute aanrader voor alle spelers. Het nieuwe kansspel werd in 2024 uitgebracht en is nu al een groot succes. Reden genoeg dus om de Sweet Bonanza 1000 eens aandachtig te bekijken!

5 min leestijd

thumbnail

5 min leestijd

Game of the Week: Fire Stampede

Deze week kijken wij eens aandachtig naar een populaire gokkast van Pragmatic Play. De Fire Stampede is namelijk de Game of the Week! Het kansspel brengt de speler naar het Wilde Westen. Het Amerikaanse thema is prachtig uitgewerkt. De achtergrond, de animaties en de geluiden zijn perfect op elkaar afgestemd. Natuurlijk kan je genieten van allerlei spannende bonusfeatures en zijn er leuke geldprijzen te winnen op de Fire Stampede gokkast.

5 min leestijd

thumbnail

5 min leestijd

Game of the Week: Fortune Winner

Een nieuwe week is aangebroken en dat betekent dat er een splinternieuwe Game of the Week klaarstaat bij BetCity! De echte liefhebbers van klassieke gokkasten moeten beslist eens kennismaken met de Fortune Winner gokkast. Het spel van Stakelogic beschikt over ongekend veel winstkansen, een retro uitstraling en diverse ouderwetse symbolen. Ontdek hieronder meer informatie over de nieuwe Game of the Week:

5 min leestijd

thumbnail

5 min leestijd

Game of the Week: Tropicool 3

Deze week gaat onze aandacht uit naar de Tropicool 3 gokkast! Het verfrissende kansspel komt uit het spelaanbod van ELK Studios en kent een fantasierijk thema. Een vrolijke flamingo en een opgewekte toekan spelen de hoofdrol en hebben een Egyptisch tintje gekregen. De Tropicool 3 gokkast is een vervolgspel. Na twee zomerse versies is de temperatuur nu flink gezakt. Dat geldt niet voor de prijzen die je kan winnen, die zijn nog altijd torenhoog!

5 min leestijd

thumbnail

5 min leestijd

Game of the Week: Candy Blitz Bombs

Koningsdag is alweer achter de rug! Na al die festiviteiten kan er van de nieuwe week ook een klein feetje worden gemaakt. De Candy Blitz Bombs gokkast biedt één en al vrolijkheid en kent een mierzoet thema. Het kansspel komt uit de hoge hoed van Pragmatic Play. Je moet vooral goed op de Scatter symbolen letten, want die keren hoge geldprijzen uit.

5 min leestijd

thumbnail

5 min leestijd

Game of the Week: Multi Player 2

De 17e week in 2024 is begonnen! Dat betekent dat er ook weer een nieuwe Game of the Week klaarstaat, ditmaal gaat het om de Multi Player 2 gokkast. Het kansspel komt uit de imposante collectie van de spelprovider Stakelogic. Geniet van een nostalgische speelervaring en maak tegelijkertijd kans op een jackpotprijs.

5 min leestijd

thumbnail

5 min leestijd

Game of the Week: Firewins Factory

Nieuwe week, oftewel tijd voor een nieuwe Game of the Week. Deze week richten we de schijnwerpers op een game van Relax Gaming: Firewins Factory!

5 min leestijd

thumbnail

5 min leestijd

Game of the Week: Big Bass Secrets of the Golden Lake

Nieuwe week, oftewel tijd voor een nieuwe Game of the Week. Deze week richten we de schijnwerpers op een game van Pragmatic Play: Big Bass Secrets of the Golden Lake!

5 min leestijd

thumbnail

5 min leestijd

Game of the Week: Sweetopia Royale

Nieuwe week, oftewel tijd voor een nieuwe Game of the Week. Deze week richten we de schijnwerpers op een game van Relax Gaming: Sweetopia Royale!

5 min leestijd

thumbnail

5 min leestijd

Game of the Week: Tomb of Gold

Nieuwe week, oftewel tijd voor een nieuwe Game of the Week. Deze week richten we de schijnwerpers op een game van Play'n GO: Tomb of Gold!

5 min leestijd

1
2
3

...

4