back arrow

WEDTIPS

RB LeipzigYoung Boys

Red Bull Arena

Standen
Groep G
TeamGSW|G|VDV|DTDSP

1

Manchester City

Manchester City

6

6|0|0

18|7

11

18

2

RB Leipzig

RB Leipzig

6

4|0|2

13|10

3

12

3

Young Boys

Young Boys

6

1|1|4

7|13

-6

4

4

Rode Ster Belgrado

Rode Ster Belgrado

6

0|1|5

7|15

-8

1

Wedtips RB Leipzig - BSC Young Boys

In de laatste UEFA Champions League wedstrijd in groep G waarin alles al beslist is, verwelkomt RB Leipzig BSC Young Boys in de Red Bull Arena . De ontmoeting staat gepland voor dinsdag 13 december, met een aftrap om 18:45 uur. RB Leipzig weet al dat het tweede wordt in de poule met 9 punten, terwijl Young Boys derde staat met 4 punten na 5 wedstrijden en al weet dat het na de winter door mag in de UEFA Europa League.

RB Leipzig Recente resultaten

De recente vorm van RB Leipzig is een mix van veerkracht en teleurstelling. Op 9 december behaalden ze een overwinning tegen Borussia Dortmund (2-3) in de Bundesliga, al viel het spel grotendeels tegen. Eerder ontvingen ze FC Heidenheim, waar ze zegevierden met 2-1, dankzij doelpunten van Lois Openda en Yusuf Poulsen. Hun Champions League uitdaging op 28 november eindigde echter in een 3-2 uitnederlaag tegen Manchester City, ondanks een dubbelslag van oud-Vitesse-spits Openda en een 0-2 voorsprong.

Speel slimmer wedtips

BSC Young Boys Recente resultaten

Als uitploeg bereidt Young Boys zich voor op hun aanstaande wedstrijd met een stabiele vorm. Hun laatste duel op 9 december tegen FC St. Gallen in de Super League eindigde in een overwinning, in lijn met de voorspellingen van de bookmakers. Deze thuiszege werd voorafgegaan door een andere verwachte triomf over FC Stade Lausanne-Ouchy, eveneens in eigen land. Hun vorm werd echter enigszins bezoedeld door een gelijkspel met Servette FC, een resultaat dat beneden de verwachtingen bleef, maar daarvoor was er goeie overwinning op Rode Ster Belgrado waarmee de ploeg zich verzekerde van een 3e plaats in deze Champions League groep.

RB Leipzig - BSC Young Boys Head to Head

De laatste ontmoeting tussen RB Leipzig en BSC Young Boys vond plaats op 19 september 2023, waar Leipzig met 3-1 zegevierde in de UEFA Champions League. Dit was de eerste ontmoeting tussen deze 2 ploegen.

RB Leipzig - BSC Young Boys Reguliere speeltijd

In de UEFA Champions League groep G clash in de Red Bull Arena, zien de bookmakers RB Leipzig als favoriet met odds voor een thuisoverwinning op 1.33, in schril contrast met de 8.50 voor een uitoverwinning van BSC Young Boys. Een gelijkspel staat op 5.80 keer je inzet genoteerd. Leipzig's recente vorm, gekoppeld aan hun overwinning in de onderlinge ontmoeting en hun 2e plaats in de groep, maakt hen de duidelijke favorieten, ondanks verschillende blessures. Young Boys, 3e in de poule hoopt de underdogstatus om te zetten in een overwinning, maar zal het lastig krijgen.

RB Leipzig - BSC Young Boys Meer/minder doelpunten

In de doelpunten wedmarkt suggereren de odds een neiging naar een wedstrijd met meer doelpunten, met "meer dan 2.5" doelpunten geprijsd op 1.41 en "minder dan 2.5" doelpunten op 2.90. RB Leipzig's recente vorm in de UEFA Champions League, met 11 doelpunten voor en 9 tegen, samen met hun laatste onderlinge ontmoeting met BSC Young Boys die eindigde in een 3-1 overwinning, wijst op een mogelijke voortzetting van deze trend. Young Boys, dat 11 doelpunten tegen kregen in hun 5 groepswedstrijden, zullen het waarschijnlijk moeilijk krijgen om Leipzig's aanval te beteugelen, vooral buitenshuis. Spelers die wedden vinden misschien waarde in de "meer dan 2.5" odds, anticiperend op een wedstrijd met minimaal op basis van de recente prestaties en H2H geschiedenis.

RB Leipzig - BSC Young Boys Beide teams scoren

In hun laatste onderlinge duel behaalde RB Leipzig een comfortabele 1-3 overwinning op BSC Young Boys, en vonden beide teams dus het net. RB Leipzig's recente thuiswedstrijden hebben hun aanvalskracht getoond, met BTS in 2 van hun laatste 3 wedstrijden. Young Boys zijn ook betrokken geweest bij uitwedstrijden waar BTS plaatsvond, dit gebeurde in 2 van hun laatste 3 uitduels. Met de odds voor "BTS: Ja" op 1.70 en "BTS: Nee" op 2.10, neigen de statistieken lichtelijk naar BTS: Ja.

RB Leipzig - BSC Young Boys Stand

Terwijl de UEFA Champions League groep G actie zich ontvouwt in de Red Bull Arena, is deze poule al helemaal gespeeld voor zowel RB Leipzig als BSC Young Boys. RB Leipzig op de 2e plek met 9 punten uit 5 wedstrijden hebben 11 keer gescoord en 9 goals tegen gekregen. Young Boys, op de 3e plaats met 4 punten, hebben 6 doelpunten gemaakt en er ook 11 tegen gekregen. Ze staan 5 punten achter op Leipzig, en dat was precies wat de verwachting was voor beide ploegen.

RB Leipzig - BSC Young Boys Vermoedelijke opstellingen

Vermoedelijke opstelling RB Leipzig: Blaswich; Simakan, Klostermann, Lukeba; Henrichs, Haidara, Schlager, Raum; Baumgartner, Simons, Openda.

Vermoedelijke opstelling BSC Young Boys: Von Ballmoos; Blum, Amenda, Benito, Garcia; Monteiro, Lauper, Niasse, Ugrinic; Elia, Nsame

RB Leipzig - BSC Young Boys Topscorers

Terwijl de thuisploeg zich klaarmaakt om het veld te betreden, wordt de topscorerslijst van het team aangevoerd door Lois Openda, met 4 doelpunten. Xavi Simons vond het net al 2 keer en kreeg daarbij ook 2 assists op zijn naam en voorderest zijn er nog een aantal spelers met 1 doelpunt op hun naam.

Bij de bezoekers vond Meschack Elia al 2 keer het doel in dit toernooi en daarmee is hij de enige die meer dan 1 keer op het scoreformulier kwam. Filip Ugrinic, Lewin Blum, Loris Benito en Cedric Itten wisten ook 1 keer te scoren in deze Champions League campagne.

Voorspelling RB Leipzig - BSC Young Boys

Populaire odds

advertisement
advertisement
advertisement
Onze promoties
BetCity Millions
BETCITY MILLIONS
Hét EK-spel van deze zomer: BetCity Millions. Win jij €1.000.000?!
BetCity Spinner
BETCITY SPINNER
Maak iedere dag gratis kans op prijzen bij de BetCity Spinner!
GAME OF THE WEEK
Claim een €5 voor onze Wedstrijd van de Week, die altijd bol van de spanning en sensatie staat. Welke wedstrijd is het dit keer?
Roulette Toernooi
ROULETTE TOERNOOI
Doe mee aan het Roulette Toernooi en ga voor prijzen tot €1.500!
NIEUW: BETCITY APP
Vanaf nu heb je het beste Sportsbook en het leukste Casino van Nederland in de palm van je hand!