back arrow

WEDTIPS

PortugalSlovenië

Frankfurt Arena

Standen
Groep C
TeamGSW|G|VDV|DTDSP

1

Engeland

Engeland

3

1|2|0

2|1

1

5

2

Denemarken

Denemarken

3

0|3|0

2|2

0

3

3

Slovenië

Slovenië

3

0|3|0

2|2

0

3

4

Servië

Servië

3

0|2|1

1|2

-1

2

Opstelling Portugal - Slovenië

Met deze wedstrijd in het Deutsche Bank Park in Frankfurt in het verschiet bereiden Portugal en Slovenië zich voor op een spannende strijd. Het is de achtste finale van het EK 2024 in Duitsland. Portugal is een van de favorieten op dit EK, terwijl het halen van deze ronde voor de Slovenen al een prachtige prestatie is. Dus heeft Slovenië weinig te verliezen in deze wedstrijd.

Bekijk hier onze verwachtingen & wedtips voor Portugal - Slovenië.

Wedtip Portugal - Slovenië

Portugal Recente resultaten

Portugal's laatste wedstrijd op 26 juni 2024, eindigde in een teleurstellende 2-0 nederlaag tegen Georgië op het EK. Ondanks hun dominantie in balbezit, kon Portugal het net niet vinden. De ploeg was al zeker van groepswinst en had vrijwel de gehele basiself rust gegeven. Bookmakers zagen Portugal evengoed als grote favoriet, dus was dit nogal een verrassing.

Voor die tegenslag had Portugal het beter gedaan met een overtuigende 0-3 overwinning op Turkije en een zwaarbevochten 2-1 zege tegen Tsjechië, beide op het EK. Het team liet hun aanvallende kracht zien tegen Turkije die ze al in de eerste helft wegbliezen. De wedstrijd tegen Tsjechië was spannender, met Portugal die de winst veiligstelde dankzij een eigen doelpunt en een laat doelpunt van Francisco Conceição.

Slovenië Recente resultaten

Slovenië's laatste wedstrijd op 25 juni 2024, eindigde in een doelpuntloos gelijkspel tegen Engeland op het EK. Ondanks de dominantie van Engeland eindigde de wedstrijd in het RheinEnergieStadion zonder doelpunten. Voor Slovenië betekende dit resultaat de prachtige plaatsing voor deze fase van het toernooi.

Voor die wedstrijd toonde Slovenië consistentie met 2 opeenvolgende 1-1 gelijke spelen. Op 20 juni hielden ze Servië op een gelijkspel, met Zan Karnicnik die het openingsdoelpunt scoorde. Dit werd voorafgegaan door nog een 1-1 gelijkspel tegen Denemarken, waar Erik Janza's van richting veranderde schot hen een punt opleverde.

Portugal - Slovenië Head to Head

Op 26 maart 2024 pakte Slovenië verrassend een 2-0 overwinning op Portugal in een vriendschappelijke wedstrijd, al speelde Portugal toen niet met zijn sterkste 11. Dat is de enige ontmoeting tot nog toe tussen deze ploegen, waardoor Slovenië dus verrassend een positief saldo heeft tegen de voetbalgrootmacht.

Portugal - Slovenië Doelpunten

Odds van 1.98 zijn er voor meer dan 2.5 doelpunten en 1.81 voor minder dan 2.5 goals. Wedders zullen Portugal's recente overwinningen bekijken, waarin ze redelijk makkelijk tot scoren kwamen, in ieder geval met hun sterkste ploeg. De H2H van een paar maanden geleden suggereert voorzichtigheid. Met Portugal's aanvallende vorm, kan meer dan 2.5 doelpunten op 1.98 echter degenen verleiden die een andere wedstrijd verwachten dan die in maart.

BTS wedden presenteert een dilemma; de odds staan op 2.20 voor 'Ja' en 1.58 voor 'Nee'. Gezien Slovenië's recente lage scores en Portugal's sterke verdediging, lijkt 'Nee' op 1.58 interessant. Echter, Slovenië's verrassing in de laatste H2H kan wedders naar een 'Ja' op 2.20 leiden, in de verwachting dat beide landen zullen scoren.

Portugal - Slovenië Opstellingen

Vermoedelijke opstelling Portugal: Diogo Costa, João Cancelo, Rúben Dias, Pepe, Nuno Mendes, Vitinha, João Palhinha, Bernardo Silva, Bruno Fernandes, Rafael Leão, Cristiano Ronaldo.

Vermoedelijke opstelling Slovenië: Jan Oblak, Zan Karnicnik, Vanja Drkusic, Jaka Bijol, Erik Janza, Petar Stojanovic, Adam Gnezda Cerin, Timi Elsnik, Jan Mlakar, Andraz Sporar, Benjamin Sesko.

Vlak voor de wedstrijd zullen hieronder de definitieve opstellingen verschijnen.

Portugal - Slovenië Topscorers

Op dit EK heeft Portugal 3 verschillende doelpuntenmakers gehad. Bernardo Silva, Bruno Fernandes en oud-Ajacied Francisco Conceição wisten te scoren. De ploeg zag ook 2 eigen doelpunten in hun voordeel.

Voor Slovenië hebben Erik Janza en Zan Karnicnik de doelpunten gescoord op dit EK. Beide spelers maakten 1 doelpunt.

Populaire odds

Beide teams scoren

Ja

2.05

Nee

1.68

Reguliere speeltijd

Portugal

1.33

Gelijk

5.20

Slovenië

10.00

totaal aantal doelpunten

Meer dan 5.5

10.50

Minder dan 5.5

1.03

advertisement
advertisement
advertisement
Aankomende wedstrijden
Onze promoties
BetCity Millions
BETCITY MILLIONS
Hét EK-spel van deze zomer: BetCity Millions. Win jij €1.000.000?!
Hoogste Odds Toernooi
DAGELIJKS EK TOERNOOI
Doe mee en maak elke speeldag kans op een prijzenpot van €1.000!
EK Profit Boost
25% PROFIT BOOST
Pak 25% extra winst op elke wedstrijd van het EK 2024 en Copa América!
BetCity Spinner
BETCITY SPINNER
Maak iedere dag gratis kans op prijzen bij de BetCity Spinner!
Roulette Toernooi
ROULETTE TOERNOOI
Doe mee aan het Roulette Toernooi en ga voor prijzen tot €1.500!
NIEUW: BETCITY APP
Vanaf nu heb je het beste Sportsbook en het leukste Casino van Nederland in de palm van je hand!