back arrow

WEDTIPS

OostenrijkFrankrijk

Dusseldorf Arena

Standen
Groep D
TeamGSW|G|VDV|DTDSP

1

Oostenrijk

Oostenrijk

3

2|0|1

6|4

2

6

2

Frankrijk

Frankrijk

3

1|2|0

2|1

1

5

3

Nederland

Nederland

3

1|1|1

4|4

0

4

4

Polen

Polen

3

0|1|2

3|6

-3

1

Opstelling Oostenrijk - Frankrijk

In de openingsronde van het EK 2024 treffen Oostenrijk en Frankrijk elkaar in de Merkur Spiel-Arena in Düsseldorf. De landen uit groep D, met verder ook Nederland en Polen, hopen een sterke start te maken in Duitsland. Frankrijk is een van de favorieten voor de titel, terwijl Oostenrijk hoopt uit de groep te komen.

Bekijk hier onze verwachtingen & wedtips voor Oostenrijk - Frankrijk.

Wedtip Oostenrijk - Frankrijk

Oostenrijk Recente resultaten

In aanloop naar het EK 2024 verkeert Oostenrijk in bloedvorm. Maar liefst 6 van de laatste 7 duels werden gewonnen (1G). In deze reeks werden onder meer Duitsland (2-0) en Turkije (6-1) op overtuigende wijze verslagen, terwijl alleen Zwitserland (1-1) een resultaat tegen Oostenrijk wist te boeken.

In poule D met Frankrijk, Nederland en Polen hoopt Oostenrijk voor een stunt te zorgen. Een resultaat tegen de Fransen is cruciaal voor een positieve eindklassering in deze groep.

Frankrijk Recente resultaten

Frankrijk is samen met Engeland de favoriet voor de EK-titel. Voorafgaand aan het start van het Europees Kampioenschap zijn de Fransen echter nog geen geoliede machine. De generale repetitie voor het EK 2024 werd tegen Canada met 0-0 gelijkgespeeld.

Ter vergelijking, Nederland won met een verkapt B-team met 4-0 van de Canadezen. Desondanks is Frankrijk in poule D de grote favoriet voor de groepswinst. Tegen Oostenrijk tellen voor Les Bleus alleen de 3 punten.

Oostenrijk - Frankrijk Head to Head

In hun laatste ontmoeting op 22 september 2022 won Frankrijk met 2-0 van Oostenrijk in de UEFA Nations League A. In de afgelopen 5 wedstrijden is Frankrijk de dominante partij geweest met 3 overwinningen tegenover 1 van Oostenrijk, met 1 wedstrijd die in een gelijkspel eindigde.

Oostenrijk - Frankrijk Doelpunten

Gezien de historische H2H-gegevens en recente vorm, biedt de meer/minder dan wedmarkt interessante opties. De laatste 5 H2H-duels hadden gemiddeld 2.6 doelpunten per wedstrijd. Dit suggereert een spannende strijd. Met de recente reeks overwinningen van Oostenrijk en de wisselende resultaten van Frankrijk, kan de optie voor meer dan 2.5 doelpunten tegen odds van 1.58 wedders aantrekken die een open wedstrijd verwachten. De optie voor minder dan 3.5 doelpunten tegen 1.46 biedt een veiligere weddenschap voor diegenen die een terughoudende wedstrijd met weinig doelpunten verwachten.

De BTS-markt staat op 1.77 voor 'Ja' en 1.96 voor 'Nee'. Dit weerspiegelt een lichte voorkeur voor beide teams om te scoren. Gezien de sterke prestaties van Oostenrijk en het scorend vermogen van Frankrijk kan de BTS 'Ja' optie verleidelijk zijn voor diegenen die beide ploegen frank en vrij zien spelen in deze wedstrijd.

Oostenrijk - Frankrijk Opstellingen

Vermoedelijke opstelling Oostenrijk: Patrick Pent, Stefan Posch, Kevin Danso, Maximilian Wöber, Philipp Mwene, Nicolas Seiwald, Marcel Sabitzer, Konrad Laimer, Christoph Baumgartner, Patrick Wimmer, Michael Gregoritsch.

Vermoedelijke opstelling Frankrijk: Mike Maignan, Jonathan Clauss, Jules Koundé, Ibrahima Konaté, Theo Hernández, Youssouf Fofana, Warren Antoine Griezmann, Eduardo Camavinga, Ousmane Dembélé, Olivier Giroud, Kylian Mbappé.

Vlak voor de wedstrijd zullen hieronder de definitieve opstellingen verschijnen.

Oostenrijk - Frankrijk Topscorers

De aanval van de thuisploeg wordt geleid door Michael Gregoritsch, die 4 keer het net heeft gevonden in recente wedstrijden. Middenvelder Marcel Sabitzer scoorde ook 4 keer, allen in de EK-kwalificatiereeks. Christoph Baumgartner, nog een middenvelder, volgt met 3 goals, wat een essentiële laag toevoegt vanuit die linie.

Aan de kant van de bezoekers is Kylian Mbappé de belangrijkste doelpuntenmaker. Hij scoorde 9 keer in het EK-kwalificatietoernooi. Olivier Giroud, die na dit toernooi stopt bij Frankrijk, scoorde 3 keer. 

Populaire odds

Beide teams scoren

Nee

1.82

Ja

1.86

Reguliere speeltijd

Frankrijk

1.53

Oostenrijk

6.50

Gelijk

4.25

totaal aantal doelpunten

Minder dan 2.5

2.02

Meer dan 2.5

1.77

advertisement
advertisement
advertisement
Aankomende wedstrijden
Onze promoties
BetCity Millions
BETCITY MILLIONS
Hét EK-spel van deze zomer: BetCity Millions. Win jij €1.000.000?!
Hoogste Odds Toernooi
DAGELIJKS EK TOERNOOI
Doe mee en maak elke speeldag kans op een prijzenpot van €1.000!
EK Profit Boost
25% PROFIT BOOST
Pak 25% extra winst op elke wedstrijd van het EK 2024 en Copa América!
BetCity Spinner
BETCITY SPINNER
Maak iedere dag gratis kans op prijzen bij de BetCity Spinner!
Roulette Toernooi
ROULETTE TOERNOOI
Doe mee aan het Roulette Toernooi en ga voor prijzen tot €1.500!
NIEUW: BETCITY APP
Vanaf nu heb je het beste Sportsbook en het leukste Casino van Nederland in de palm van je hand!