back arrow

WEDTIPS

HongarijeZwitserland

Cologne Stadium

Standen
Groep A
TeamGSW|G|VDV|DTDSP

1

Duitsland

Duitsland

0

0|0|0

0|0

0

0

1

Hongarije

Hongarije

0

0|0|0

0|0

0

0

1

Schotland

Schotland

0

0|0|0

0|0

0

0

1

Zwitserland

Zwitserland

0

0|0|0

0|0

0

0

Opstelling Hongarije - Zwitserland

In de openingsronde van het EK 2024 in Duitsland treffen Hongarije en Zwitserland elkaar. Dit gebeurt op neutraal terrein in het RheinEnergieStadion in Keulen. Beide teams hopen op een sterke start in groep A met verder het thuisland en Schotland.

Bekijk hier onze verwachtingen & wedtips voor Hongarije - Zwitserland.

Wedtip Hongarije - Zwitserland

Hongarije Recente resultaten

In de generale vriendschappelijke wedstrijd voor het EK 2024 won Hongarije met 3- 0 van Israël. Deze stand stond al na 22 minuten op het scorebord. Barnabás Verga was de grote man aan de kant van de Hongaren, zo was de aanvaller van Ferencváros goed voor 2 goals en 1 assist.

Op 4 juni 2024 ging Hongarije met 2-1 ten onder tegen Ierland, terwijl de 3 duels hiervoor allemaal gewonnen werden. Kosovo (2-0), Turkije (1-0) en Montenegro (3-1) werden in deze reeks allemaal verslagen. Gezien de vorm van de Hongaren lijken ze klaar voor het Europees Kampioenschap.

Zwitserland Recente resultaten

Voorafgaand aan het EK verkeert ook Zwitserland in een goede vorm. De Zwitsers zijn nauwelijks te verslaan, zo ging slechts 1 van de laatste 14 wedstrijden verloren. Notabene Roemenië was het enige land dat Zwitserland wist te verslaan (1-0).

In deze reeks werden onder meer Estland (4-0) en Ierland (0-1) verslagen, terwijl de generale repetitie voorafgaand aan het EK er met 1-1 gelijk werd gespeeld tegen Oostenrijk. Tegen de Hongaren mogen de Zwitsers simpelweg niet verliezen.

Hongarije - Zwitserland Head to Head

In hun laatste ontmoeting op 7 oktober 2017 won Zwitserland met 5-2 van Hongarije. In hun laatste 3 ontmoetingen heeft Zwitserland alleen maar overwinningen behaald tegen Hongarije. Er zijn geen gelijke spelen genoteerd.

Hongarije - Zwitserland Doelpunten

Gezien de recente vorm die wijst op een sterke verdediging van zowel Hongarije als Zwitserland, biedt de meer/minder dan doelpuntenmarkt interessante opties. De laatste 3 H2H-ontmoetingen waren doelpuntrijk, maar de huidige trends suggereren een minder open wedstrijd. De odds van 1.91 voor meer dan 2.5 doelpunten en 1.82 voor minder dan 2.5 doelpunten geven een gebalanceerd beeld van bookmakers. Wedders kunnen waarde vinden in minder dan 2.5 doelpunten gezien het belang van de wedstrijd en de verdedigende instelling van beide ploegen.

De BTS-markt staat op 1.68 voor 'Ja' en 2.07 voor 'Nee'. Dit weerspiegelt een lichte neiging naar beide teams die scoren. Echter, gezien de sterke verdedigende statistieken van beide teams, kan 'BTS: Nee' op 2.07 een verleidelijke weddenschap zijn. Dit voor degenen die een saaie, voorzichtige opening verwachten van deze ploegen.

Hongarije - Zwitserland Opstellingen

Vermoedelijke opstelling Hongarije: Péter Gulácsi, Adam Lang, Marton Dardai, Attila Szalai, Bendeguz Bolla, Milos Kerkez, Ádám Nagy, Callum Styles, Roland Sallai, Dominik Szoboszlai, Martin Adam.

Vermoedelijke opstelling Zwitserland: Yann Sommer, Nico Elvedi, Fabian Schär, Manuel Akanji, Silvan Widmer, Xherdan Shaqiri, Granit Xhaka, Remo Freuler, Vincent Sierro, Dan Ndoye, Zeki Amdouni.

Vlak voor de wedstrijd zullen hieronder de definitieve opstellingen verschijnen.

Hongarije - Zwitserland Topscorers

Middenvelder Dominik Szoboszlai leidt Hongarije op dit EK. Hij maakte recentelijk 2 goals voor het nationale team. Hij had in de EK-kwalificatie ook al 4 keer gescoord. Barnabas Varga is ook een interessante speler met 4 goals in de kwalificatiereeks. 

Voor de bezoekers valt Xherdan Shaqiri op als de enige doelpuntenmaker in de oefenwedstrijden. In de EK-kwalificatie was Zeki Amdouni echter de topscorer met 6 goals voor de Zwitsers. De jonge aanvaller lijkt daarmee het stokje over te nemen van de oude garde. 

Populaire odds

Beide teams scoren

Nee

1.82

Ja

1.86

Reguliere speeltijd

Gelijk

3.25

Zwitserland

2.25

Hongarije

3.45

totaal aantal doelpunten

Minder dan 0.5

8.00

Meer dan 0.5

1.07

advertisement
advertisement
advertisement
Onze promoties
BetCity Millions
BETCITY MILLIONS
Hét EK-spel van deze zomer: BetCity Millions. Win jij €1.000.000?!
BetCity Spinner
BETCITY SPINNER
Maak iedere dag gratis kans op prijzen bij de BetCity Spinner!
GAME OF THE WEEK
Claim een €5 voor onze Wedstrijd van de Week, die altijd bol van de spanning en sensatie staat. Welke wedstrijd is het dit keer?
Roulette Toernooi
ROULETTE TOERNOOI
Doe mee aan het Roulette Toernooi en ga voor prijzen tot €1.500!
NIEUW: BETCITY APP
Vanaf nu heb je het beste Sportsbook en het leukste Casino van Nederland in de palm van je hand!