back arrow

WEDTIPS

DenemarkenZweden

Opstelling Denemarken - Zweden

In de sfeervolle ambiance van het Parken Stadion staan Denemarken en Zweden tegenover elkaar. Het is een vriendschappelijke ontmoeting waarin Denemarken zich voorbereidt op het EK 2024. Zweden wist zich daar echter niet voor te plaatsen. Deze burenstrijd staat dus vooral in het teken van nieuwe dingen uitproberen en voortborduren op oude patronen. 

Bekijk hier onze verwachtingen & wedtips voor Denemarken - Zweden.

Wedtip Denemarken - Zweden

Denemarken Recente resultaten

Denemarken's laatste wedstrijd op 26 maart 2024 was een 2-0 zege tegen de Faeröer Eilanden in een vriendschappelijke wedstrijd. Deze uitslag was in lijn met de verwachtingen van bookmakers. 

Daarvoor, op 23 maart, speelden ze met 0-0 gelijk tegen Zwitserland. Die prestatie viel wat tegen, alhoewel dat ook maar een oefenwedstrijd was. Ze leden een nederlaag tegen Noord-Ierland in de laatste wedstrijd van de EK-kwalificatie, maar toen waren ze al geplaatst voor het EK.

Zweden Recente resultaten

In Zweden's meest recente wedstrijd op 25 maart 2024 boekten ze een 1-0 overwinning op Albanië in een vriendschappelijke wedstrijd. Het enige doelpunt was van Gustaf Nilsson. De thuisoverwinning was in lijn met de verwachtingen van bookmakers.

In hun voorafgaande wedstrijden kende Zweden wisselende resultaten in 2 oefenwedstrijd. Ze leden een 5-2 nederlaag tegen Portugal op 21 maart in een uitwedstrijd. Er was echter ook een 2-1 overwinning tegen Estland op 12 januari.

Denemarken - Zweden Head to Head

De laatste ontmoeting tussen Denemarken en Zweden was op 11 november 2020. Het eindigde in een 2-0 overwinning voor Denemarken in een vriendschappelijke wedstrijd. In hun laatste 10 ontmoetingen heeft Denemarken de overhand gehad met 5 overwinningen tegenover 2 van Zweden. 3 wedstrijden eindigden in een gelijkspel.

Denemarken - Zweden Doelpunten

Gezien de sterke defensieve records van Denemarken in recente thuiswedstrijden en de neiging tot saaie ontmoetingen, lijkt de markt voor minder dan 2.5 doelpunten aantrekkelijk. Historische data suggereren namelijk een duel met weinig doelpunten. In 10 van de laatste 11 H2H-wedstrijden waren er minder dan 3.5 doelpunten. Wedders vinden mogelijk waarde in de markt voor minder dan 2.5 doelpunten tegen odds van 2.04. 

Met Denemarken's consistente scoren in de laatste 5 thuiswedstrijden tegen Zweden en de moeite van de bezoekers om het net te vinden in die duels, lijkt "BTS: Nee" logisch. De odds van 2.28 voor "BTS: Nee" zijn gezien de vorige ontmoetingen erg interessant. De odds voor "BTS: Ja" tegen 1.60 kan interessant zijn als je kijkt naar de recente wedstrijden van Zweden, dat toch redelijk makkelijk scoort.

Denemarken - Zweden Opstellingen

Vermoedelijke opstelling Denemarken: Frederik Rønnow, Elias Jelert, Joachim Andersen, Jannik Vestergaard, Victor Kristiansen, Morten Hjulmand, Pierre-Emile Højbjerg, Mathias Jensen, Anders Dreyer, Rasmus Højlund, Mikkel Damsgaard.

Vermoedelijke opstelling Zweden: Robin Olsen, Emil Krafth, Carl Starfelt, Victor Lindelöf, Ludwig Augustinsson, Simon Olsson, Samuel Gustafson, Dejan Kulusevski, Emil Forsberg, Alexander Isak, Gustaf Nilsson.

Vlak voor de wedstrijd zullen hieronder de definitieve opstellingen verschijnen.

Denemarken - Zweden Topscorers

Bij de Denen valt Pierre-Emile Højbjerg op als enige doelpuntenmaker in recente vriendschappelijke wedstrijden. Manchester United-spits Rasmus Højlund is echter de belangrijkste man voorin, want hij werd topscorer in de EK-kwalificatie met 7 goals.

Voor de bezoekers leidt Gustaf Nilsson de aanval met 2 goals in recente vriendschappelijke potjes. Middenvelder Sebastian Nanasi, naast aanvallers Anthony Elanga en Viktor Gyökeres, hebben elk een goal gemaakt. Dit wijst op een diverse aanvalsdreiging.

Populaire odds

Beide teams scoren

Ja

1.74

Nee

2.00

Reguliere speeltijd

Gelijk

3.60

Denemarken

1.97

Zweden

3.95

totaal aantal doelpunten

Minder dan 3.5

1.30

Meer dan 3.5

3.20

advertisement
advertisement
advertisement
Aankomende wedstrijden
footbal

Voetbal / Vriendsch. Int.

Zo, 28 jul, 02:30

Guatemala

Guatemala

El Salvador

El Salvador

Geen odds beschikbaar
footbal

Voetbal / Vriendsch. Int.

Za, 7 sep, 23:00

VS

VS

Canada

Canada

Geen odds beschikbaar
footbal

Voetbal / Vriendsch. Int.

Zo, 8 sep, 00:30

Mexico

Mexico

New Zealand

New Zealand

Geen odds beschikbaar
Onze promoties
BetCity Millions
BETCITY MILLIONS
Hét EK-spel van deze zomer: BetCity Millions. Win jij €1.000.000?!
Hoogste Odds Toernooi
DAGELIJKS EK TOERNOOI
Doe mee en maak elke speeldag kans op een prijzenpot van €1.000!
EK Profit Boost
25% PROFIT BOOST
Pak 25% extra winst op elke wedstrijd van het EK 2024 en Copa América!
BetCity Spinner
BETCITY SPINNER
Maak iedere dag gratis kans op prijzen bij de BetCity Spinner!
Roulette Toernooi
ROULETTE TOERNOOI
Doe mee aan het Roulette Toernooi en ga voor prijzen tot €1.500!
NIEUW: BETCITY APP
Vanaf nu heb je het beste Sportsbook en het leukste Casino van Nederland in de palm van je hand!