back arrow

SPORT

Hoe laat speelt Spanje tegen Duitsland?

Laatste update 04-07-2024

5 min leestijd

promotional image

De kwartfinales starten op vrijdag 5 juli met een tweetal topwedstrijden op het EK 2024. De zwakke teams zijn huiswaarts gestuurd en alleen de sterkste ploegen mogen nog dromen van de EK-winst. Vrijdagavond is het gelijk tijd voor twee absolute topduels. Het gastland Duitsland mag de kwartfinales aftrappen en krijgt direct te maken met een loodzware tegenstander. Spanje wist namelijk een geweldige indruk te maken en is volgens sommige kenners zelfs topfavoriet voor de eindoverwinning!

Aftraptijd Spanje – Duitsland

De kwartfinale tussen Spanje en Duitsland zal op vrijdagavond 5 juli 2024 worden gespeeld. De topper op het EK 2024 zal worden afgetrapt om 18:00 uur. De Mercedes-Benz Arena in Stuttgart zal het decor vormen voor de kwartfinale op het Europees Kampioenschap. Het stadion biedt plaats aan maar liefst 54.800 toeschouwers en is vanzelfsprekend uitverkocht. Natuurlijk kan je bij BetCity een weddenschap afsluiten op de wedstrijd Spanje – Duitsland of één van de overige kwartfinales.

Spanje op het EK 2024

Spanje wist met groots gemak de knock-outfase op het EK 2024 te bereiken. De Spaanse ploeg begon aan het toernooi met een 3-0 overwinning op de Kroaten. Vervolgens was Spanje ook met 1-0 te sterk voor zowel Italië als Albanië. In de achtste finale won de ploeg wederom overtuigend, ditmaal met 4-1 van Georgië.

Duitsland op het EK 2024

Duitsland werd eveneens groepswinnaar! De Duitsers wonnen met 5-1 van Schotland, waarna ook Hongarije met 2-0 werd verslagen. In de laatste groepswedstrijd kwam Duitsland niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Zwitserland. Het gastland bereikte de kwartfinale door in de achtste finale met 2-0 te winnen van Denemarken!
Betcity Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van onze laatste promoties? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!