back arrow

SPORT

Hoe laat speelt Nederland tegen Roemenië?

Laatste update 30-06-2024

5 min leestijd

promotional image

Het Nederlands elftal kwalificeerde zich als één van de beste nummers 3 voor de achtste finales! Oranje verloor de laatste groepswedstrijd tegen Oostenrijk met 2-3. Desondanks mag Nederland zeker niet klagen. Het Nederlands elftal treft in de achtste finale namelijk de verrassing Roemenië.

Aftraptijd Roemenië - Nederland

Mocht de ploeg de wedstrijd winnen, dan wacht er wellicht een nieuwe ontmoeting met Oostenrijk! Maar laten we niet te hard van stapel lopen, want eerst moeten de Roemenen nog worden verslagen. De wedstrijd tussen Nederland en Roemenië zal op dinsdag 2 juli 2024 worden gespeeld. De aftrap zal plaatsvinden om 18:00 uur!

Roemenië in de groepsfase EK 2024

Roemenië lijkt in eerste instantie een nietige tegenstander, maar de ploeg wist iedereen te verbazen in de groepsfase. De Roemenen eindigde zelfs op de 1e plaats in Groep E. Roemenië wist België, Slowakije en Oekraïne voor te blijven op de ranglijst. Opvallend genoeg waren 4 punten uit 3 wedstrijden voldoende voor de winst in de groep.

Wedden op Roemenië – Nederland (EK 2024)

Dinsdagavond 2 juli staat de wedstrijd tussen Roemenië en Nederland op het programma. De wedstrijd in de achtste finale op het EK 2024 zal worden afgetrapt om 18:00 uur. Je kan bij BetCity gaan wedden op Roemenië - Nederland, dat kan zowel pre-match als live. Je kan tevens wedden op een doelpuntmaker, bijvoorbeeld een doelpunt van Memphis Depay!
Betcity Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van onze laatste promoties? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!