back arrow

SPORT

Bet Builder Feyenoord - Lazio: 7.00 keer je inzet!

Laatste update 21-11-2023

5 min leestijd

thumbnail

Woensdagavond 25 oktober 18:45 uur is het zover: Feyenoord - Lazio. Bij een overwinning zetten de Rotterdammers een grote stap naar de knock-outfase van de UEFA Champions League, terwijl de kansen bij een gelijkspel of zelfs een eventuele nederlaag op een ticket voor de volgende ronde enorm afnemen. Kortom, er staat in De Kuip enorm veel op het spel voor de ploeg van Arne Slot.

Minder dan 3.5 doelpunten (1.52)

We trappen de Bet Builder voor Feyenoord - Lazio af met maximaal 3 doelpunten voor 1.52 keer je inzet. Vorig seizoen was deze bet in de thuisbasis van de Rotterdammers winnend, zo was Feyenoord in de groepsfase van de Europa League met 1-0 te sterk voor de Italianen.
Lazio zag dit seizoen in 9 van de 11 officiële duels in alle competities under 3.5 goals. In 6 van de laatste 7 wedstrijden was deze bet winnend. Eerder in de Champions League zagen de Italianen 3 (1-2 vs. Celtic) en 2 (1-1 vs. Atlético Madrid) doelpunten.

Quinten Timber over 1.5 schoten (2.80)

Yakuba Minteh ontbreekt woensdagavond vanwege een blessure tegen Lazio en Arne Slot zal dan ook de nodige wijzigingen moeten doorbrengen. De verwachtingen is dat Calvin Stengs vanaf de rechtsbuitenpositie zal starten, terwijl Ramiz Zerrouki op het middenveld zal starten. Quinten Timber zal dan tegen de Italianen hoogstwaarschijnlijk vanaf de nummer 10-positie gaan starten.
Door deze omstandigheden ligt er ineens value op schoten van Timber. Slechts 2 doelpogingen van de Feyenoord-middenvelder levert je maar liefst 2.80 keer je inzet op. In de laatste weken wist Timber deze line niet heel vaak te halen, maar tegen Lazio zal hij meer in 16-meter van de Italianen terug te vinden zijn.
In de uitwedstrijden tegen Atlético Madrid kwam Timber tot één doelpoging. In 4 van de laatste 7 thuiswedstrijden wist de oud-Ajacied over 1.5 schoten af te vuren. In al deze duels kwam de rechtspoot zelfs tot 3 doelpogingen. Een quotering van 2.80 voor slechts 2 doelpogingen van Timber is simpelweg gekkenwerk.

Santiago Giménez scoort (2.00)

De Mexicaan is ook dit seizoen de absolute uitblinker bij Feyenoord. De laatste weken is de 22-jarige spits simpelweg niet te stoppen.
In de laatste 8 (!) wedstrijden in dienst van de Rotterdammers was Santiago Giménez trefzeker. In deze duels wist de linkspoot maar liefst 13 keer het net te vinden. De kwaliteiten van Giménez staan buiten kijk en wij voorzien tegen Lazio een nieuwe masterclass van de Mexicaan.
De oud-aanvaller van Cruz Azul bewaart warme herinneringen aan de Romeinen. Vorig seizoen tekenende de centrumspits tegen Lazio in de 64ste minuut voor de winnende treffer (1-0). Slechts één minuut hiervoor werd Giménez door Slot binnen de lijnen gebracht en met deze zeer belangrijke goal wist de Mexicaan de harten van de Feyenoord-fans te stelen. Bekijk hier onze voorbeschouwing & wedtips voor Feyenoord - Lazio.

Betslip

Als we alles onder elkaar zetten komen we op de volgende selecties uit:
  • Minder dan 3.5 doelpunten (1.52)
  • Quinten Timber over 1.5 schoten (2.80)
  • Santiago Giménez scoort (2.00)
Dit brengt de odds van deze betslip in totaal op 7.00!